Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μου λες για 20-30€ ...

Πλάκα κάνεις στον εαυτό σου τώρα;;;;;

Εσύ βγήκες σε αυτό το ποσό.

Εν τέλη η διαφορά ανάμεσα στα δυο σύνολα αν πας σε όσο το δυνατόν φτηνότερη μητρική είναι της τάξης των 10-26€ !

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι εσύ μου κάνεις πλάκα με αυτά που λες. ...

Μέχρι και το libre office σε openCL πάει ... Ποιο ??? Το ελεύθερο office, αυτό που μπαίνει στα φτηνιάρικα απλής χρήσης συστήματα ... και μετά μου λες πως δεν έχει σημασία η IGP ...

Δες τις εφαρμογές και θα καταλάβεις γιατί μιλάω. Σου είπα που να ψάξεις παραπάνω.

Δημοσ.

Οχι εσύ μου κάνεις πλάκα με αυτά που λες. ...

Είναι ολοφάνερο ποιος κάνει πλάκα...

Ναι γιατί εγώ μιλάω για τον ποιο δυνατό apu που υπάρχει, τον A8-6600k που πάει στα 105€,αν είναι να πάρει ας πάρει..

Αλλά ακόμα και τα 35€ δεν είναι λίγα λεφτά αν βελτιώνει μόνο κάτι στο οποίο δεν ρίχνεις πολύ βάρος,που όμως μπορείς να το αναβαθμίσεις όποτε θέλεις.

Εν τέλη η διαφορά ανάμεσα στα δυο σύνολα αν πας σε όσο το δυνατόν φτηνότερη μητρική είναι της τάξης των 10-26€ !

Αν κουτσουρεύσεις εντελώς το σύστημα σου... και πάλι δίνεις 10-26€ παραπάνω για κάτι που ίσως να μην το χρειαστείς ποτέ...

Και μου λες για 20-30€ ...

Μέχρι και το libre office σε openCL πάει ... Ποιο ??? Το ελεύθερο office, αυτό που μπαίνει στα φτηνιάρικα απλής χρήσης συστήματα ... και μετά μου λες πως δεν έχει σημασία η IGP ...

Δώσε λινκ για αυτά που λες αν θες να σε πάρουν στα σοβαρά,γιατί το μόνο που βρήκα εγώ σχετικά με libre office και opencl είναι αυτό http://www.datamation.com/applications/libreoffice-accelerates-open-source-spreadsheets-thanks-to-amd.html που λέει ότι ΜΟΝΟ ΤΟ spreadsheet θα έχει βελτίωση,θα μας βγάλεις όλους λογιστές για να κρατήσεις μια ιδέα που μπάζει από παντού.....

Φάνηκε επιτέλους το πόσο απελπισμένος είσαι να βγεις σωστός.

Δες τις εφαρμογές και θα καταλάβεις γιατί μιλάω. Σου είπα που να ψάξεις παραπάνω.

Ε,δώσε λινκ για να δούμε για τι προγράμματα μιλάς και τι βελτίωση μπορούν να δώσουν.

Γιατί στο google με amd opencl βγάζει μόνο σελίδες για να μάθεις να προγραμματίζεις και αν ψάξεις στην σελίδα της amd για opencl βγάζει μόνο προϊόντα που το έχουν.

Δημοσ.

Ρε αδερφέ αφού φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από Η/Υ,γιατί αν είχες θα έριχνες και κάνα επιχείρημα σχετικά με το θέμα μας αντί να ασχολείσαι με το πως κοιμήθηκα,τι πετάγεσαι σαν λούτσα;;;;

Δημοσ.

Εδώ η intel και δείχνει διάθεση να υποστηρίξει το OpenCL...Photoshop,Winzip,VLC,AIDA64,Premiere,Vegas Pro,Videostudio Pro,Handbrake,Powerdirector,GIMP,Mathematica,Bitcoin μερικά που υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Εδώ μέχρι και εγώ συμφωνώ ότι έχει λόγο ύπαρξης το opencl ,αλλά αυτό έχει διαφορά, μέρα με την νύχτα,με το ότι έχει όφελος ο μέσος χρήστης στην καθημερινή του απασχόληση με τον Η/Υ του.

Κοίτα μια τα προγράμματα που αναφέρεις...ναι μεν τα δουλεύει μεγάλο κομμάτι των χρηστών,αλλά αν δεν είσαι επαγγελματίας απέχει η χρήση πάρα πολύ από την καθημερινότητα,είναι προγράμματα που τα τρέχεις μια στης τόσες και εάν.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...