Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί να κλάψω;;;;

Εγώ από την αρχή απλά είπα ότι αν δεν θες γραφικά μπορείς να έχεις την ίδια υπολογιστική δύναμη με λιγότερα λεφτά,έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει γνώμη και να πει ότι θέλει και λίγο gaming οπότε έτσι ναι, η amd είναι μια χαρά επιλογή σε αυτά τα λεφτά.

Οντως,μαγκες,μια χαρα τα ειπε ο ELF σε αυτο το νημα.ελεος,για απλη χρηση μιλησε το παιδι.τεσπα.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

TheELF μη κλάψεις

εκανες τη σωστη επιλογη

Έτσι μπράβο!

Προσλήψεις τέτοια εποχή; Μάλλον μοσχοπουλάνε οι κονσόλες. Δώσε και σε μένα μπάρμπα γιατί η δικηγορία δεν φτουράει και μάλλον θα δώσω τον i7 να πάρω apu (τετραπύρηνο με πολλά GHz, opencl και άλλα κόλπα) που κάνει και "συνεπεξεργασία" (sic).

• Like 1
Δημοσ.

Την καλύτερη κίνηση θα κάνεις μιας και απ'οτι διαβαζω από ""έγκυρες πηγές"" η AMD θα παρατήσει τους Fx και θα φτιάχνει επεξεργαστές για smartphones άντε και μερικές apu οπότε σωστά ακόμα μια φορά το βλέπεις το μέλλον..

• Like 1
Δημοσ.

Την καλύτερη κίνηση θα κάνεις μιας και απ'οτι διαβαζω από ""έγκυρες πηγές"" η AMD θα παρατήσει τους Fx και θα φτιάχνει επεξεργαστές για smartphones άντε και μερικές apu οπότε σωστά ακόμα μια φορά το βλέπεις το μέλλον..

Οπα, εγω μπορώ να γράφω ό,τι θέλω, φάντασμα είμαι. Εσύ πρόσεχε γιατί στις 8.30 πιάνει βάρδια ο επόπτης εργασίας και θα πέσουν τα ριπορτ και τα μπαν βορχή. Με επαγγελματίες έχεις να κάνεις, μην ξεχνιέσαι.

Δημοσ.

οκ παιδια αποφασισα για τον amd γιατι καμια φορα μπορει να παιζω και κανα arcade οποτε να εχω και αυτη τη δυνατοτητα!ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας και το χρονο σας! :)

Από οτι φάνηκε σε ενδίεφερε με ελάχιστα χρήματα παραπάνω από pentium να χεις περισσότερες επιλογές και περισσότερη πληρότητα.

Δημοσ.

Ε μην λέμε και εντελώς ότι θέλουμε εδώ μέσα.
1.τα 50€ δεν είναι λίγα λεφτά,πόσο μάλλον ελάχιστα.
2.όλοι οι haswell έχουν την intel hd4600 που είναι μεν χαμηλότερη από την 8570D του A8-6600K αλλά είναι αρκετά δυνατή για να παίξει σύγχρονα παιχνίδια σε χαμηλές ρυθμίσεις.
3.με την 8570D συνεργάζονται μόνο χαμηλές κάρτες οπότε αναβαθμίζεται μόνο ως ένα βαθμό εκτός και αν βάλεις μεγάλη κάρτα χάνοντας την 8570D(και ουσιαστικά 50€ στην σύνθεση σου).

Μπορεί δηλαδή κάποιος να φτιάξει ένα σύστημα με 50€ λιγότερα που θα έχει την ίδια υπολογιστική δύναμη και αν δει ότι δεν του φτάνουν τα γραφικά (που πρέπει να είσαι gamer για να μην σου φτάνουν)μπορεί με τα 50€ ή και με παραπάνω, αν μαζέψει όσα θέλει ,να πάρει μια όσο βαρβάτη κάρτα γραφικών θέλει.
Ή μπορεί με τα 50€ να πάει σε i3 που έχει πολύ μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη από τον apu,και να βάλει κάρτα γραφικών στο μέλλον όταν και εάν χρειαστεί.

Οπότε πάλι θεωρείς ότι με την apu έχει παραπάνω επιλογές;;;;

(Για την «πληρότητα» ,αν εννοείς αυτά που λέγαμε μέχρι τώρα,καθιερώσαμε νομίζω ότι είναι σχεδόν άχρηστη)

Δημοσ.

Οπα, εγω μπορώ να γράφω ό,τι θέλω, φάντασμα είμαι. Εσύ πρόσεχε γιατί στις 8.30 πιάνει βάρδια ο επόπτης εργασίας και θα πέσουν τα ριπορτ και τα μπαν βορχή. Με επαγγελματίες έχεις να κάνεις, μην ξεχνιέσαι.

Φίλε εγω δεν προσβάλω κανέναν κ σέβομαι την άλλη άποψη.Επίσης δεν θέλω να πιστεύω ούτε υιοθετώ την λέξη "επαγγελματίες",επίσης δεν βγάζω κάτι από το κεφάλι μου,αυτά τα εχω διαβάσει από χρήστες που σέβομαι την γνώση τους κ την κατάρτιση τους,και μπορώ να ποσταρω το αρχικό original απλά δεν θέλω ποτέ να το κάνω χωρίς την συγκατάθεση τους.

Στα καθ'ημας τώρα να πω και εγώ μια άποψη,τι θα έκανα εγώ που το έχω κάνει στο κοντινό παρελθόν.

Θα έφτιαχνα μια τέτοιου τύπου σύνθεση για το σήμερα,και θα είχα και όλες τις προοπτικές για μέλλον.

Κουτί > https://www.skroutz.gr/s/345999/Fractal-Design-Core-1000.html

post-227308-0-51965800-1380610346_thumb.jpg

Δημοσ.

36-41 διαφορά έχουν με τις μητρικές και τα μοντέλα Α8-Pentιum που προτάθηκαν ΤheElf

http://www.skroutz.gr/s/2395215/AMD-A8-5600K-Box.html 83

http://www.skroutz.gr/s/2554035/Asrock-FM2A75-Pro4-M.html 65 (τη βρίσκεις και με 60)

148 (143 αν τη πάρεις στα 60) και αμα θες βάζεις και μητρική με -15€ αλλά δε προτείνεται

http://www.skroutz.gr/s/3765346/Intel-Pentium-G3220.html 57

http://www.skroutz.gr/s/3777174/Asrock-H81M-HDS.html 50 (αν και εσύ έβαλες από ακριβότερο κατάστημα)

107

Δημοσ.

Ναι γιατί εγώ μιλάω για τον ποιο δυνατό apu που υπάρχει, τον A8-6600k που πάει στα 105€,αν είναι να πάρει ας πάρει..

Αλλά ακόμα και τα 35€ δεν είναι λίγα λεφτά αν βελτιώνει μόνο κάτι στο οποίο δεν ρίχνεις πολύ βάρος,που όμως μπορείς να το αναβαθμίσεις όποτε θέλεις.

Δημοσ.

Ναι γιατί εγώ μιλάω για τον ποιο δυνατό apu που υπάρχει, τον A8-6600k που πάει στα 105€,αν είναι να πάρει ας πάρει..

Αλλά ακόμα και τα 35€ δεν είναι λίγα λεφτά αν βελτιώνει μόνο κάτι στο οποίο δεν ρίχνεις πολύ βάρος,που όμως μπορείς να το αναβαθμίσεις όποτε θέλεις.

Ο a8 6600k δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα από τον A8-5600K ...

Ο 5600K είναι VFM . Ο 6600Κ δεν είναι ....

Για μητρική σε FM2+ SOCKET υπάρχουν και άλλες πολλές με 50€ ίσως και παρακάτω !

ΠΧ. Α75 με 51€  (sata III)

http://www.skroutz.gr/s/2843881/MSI-FM2-A75MA-P33.html

με A55 (SATA II) 37€

http://www.skroutz.gr/s/2309306/Asus-F1A55-M-LX-R2-0.html

Απλά η FM2A 75 PRO4 M είναι το απόλυτο VFM σε θέμα ποιότητας, πληρότητας (χαρακτηριστικών) !!! Βάζει κάτω πολύ πιο ακριβές μητρικές !

Για αυτό τον λόγο την προτείνω.

Εν τέλη η διαφορά ανάμεσα στα δυο σύνολα αν πας σε όσο το δυνατόν φτηνότερη μητρική είναι της τάξης των 10-26€ !

Νομίζω πως με 26€ δεν παίρνεις κάρτα γραφικών επιδόσεων ίδιων με την IGP του A8 , θες 50€+ για να το κάνεις.

Δημοσ.

Δεν είναι το πιο δυνατό apu ο 6600Κ και η σωστή σύγκριση του δεν είναι με pentium.Συγκεκριμένες προτάσεις γίναν και σχετικά με αυτές μίλησα για το κόστος.Ναι τα 35€ μπορεί να μην είναι και λίγα (που μπορούν να πέσουν και άλλο) αλλά για τα + που παίρνει με τον 5600Κ στη συγκεκριμένη σύγκριση δικαιολογούνται και με το παραπάνω.Εδώ και σε σχέση με τον i3 και έχει πλεονεκτήματα.

Δημοσ.

Εν τέλη η διαφορά ανάμεσα στα δυο σύνολα αν πας σε όσο το δυνατόν φτηνότερη μητρική είναι της τάξης των 10-26€ ! 

Αν κουτσουρεύσεις εντελώς το σύστημα σου... και πάλι δίνεις 10-26€ παραπάνω για κάτι που ίσως να μην το χρειαστείς ποτέ... 

Δεν είναι το πιο δυνατό apu ο 6600Κ και η σωστή σύγκριση του δεν είναι με pentium.Συγκεκριμένες προτάσεις γίναν και σχετικά με αυτές μίλησα για το κόστος.Ναι τα 35€ μπορεί να μην είναι και λίγα (που μπορούν να πέσουν και άλλο) αλλά για τα + που παίρνει με τον 5600Κ στη συγκεκριμένη σύγκριση δικαιολογούνται και με το παραπάνω.Εδώ και σε σχέση με τον i3 και έχει πλεονεκτήματα.

Και με ποιον είναι η σωστή σύγκριση;;;Γιατί εγώ βλέπω ίδια υπολογιστική δύναμη.

Ποια πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τον I3;

Δημοσ.

Αν κουτσουρεύσεις εντελώς το σύστημα σου... και πάλι δίνεις 10-26€ παραπάνω για κάτι που ίσως να μην το χρειαστείς ποτέ... 

Αν δεις τα χαρακτηριστικα της MSI A75 ειναι πληρεστερη απο την μητρικη που εδωσες των 60€ ....

Αρα για ποιο κουτσούρεμα μιλάμε ...

Συγκρίνεις 2 APU εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και εντελώς διαφορετικής ισχύος (cpu+gpu). Ταυτόχρονα συγκρίνεις και 2 πλατφόρμες εντελώς διαφορετικών χαρακτηριστικών (για asrock pro4 m) μιλάω ....

Και μου λες για 20-30€ ...

Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ η IGP είτε για κανένα game, είτε για opencl είτε για καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Το έχω αναλύσει ποιο πάνω αρκετά νομίζω ...

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ η IGP είτε για κανένα game, είτε για opencl είτε για καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Το έχω αναλύσει ποιο πάνω αρκετά νομίζω ...

Στην θεωρία,στην πράξη βρες μου ένα πρόγραμμα που το δουλεύει όλος ο κόσμος καθημερινά και που χρησιμοποιεί ή την apu ή μια από της παραπάνω εντολές που έχει ο amd.
Δημοσ.

Στην θεωρία,στην πράξη βρες μου ένα πρόγραμμα που το δουλεύει όλος ο κόσμος καθημερινά και που χρησιμοποιεί ή την apu ή μια από της παραπάνω εντολές που έχει ο amd.

Μπαινεις στην ιστοσελιδα της AMD και βλέπεις πολλές από τις εφαρμογές που τρέχουν σε opencl . :-D

Νομίζω πως το έχω ξαναποστάρει εδώ μέσα. Καθημερινές εφαρμογές , τσαμπέ εφαρμογές, αλλά και εξειδικευμένες .

Απλή χρήση δεν είναι μόνο το σερφάρισμα στο net ούτε μόνο ένα office. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...