Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :250-500

Χρήση υπολογιστή :Σερφαρισμα στο ιντερνετ και ταινιες-σειρες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Τιποτα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι δε χρειαζομαστε,υπαρχει αυτη http://www.lg.com/levant_en/monitors/lg-W1934S

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι υπαρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πευκοχωρι Χαλκιδικης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Απο ενα για να γινει και η συναρμολογηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο.Οχι δεν επιθυμουμε

Ειχα κανει και πιο παλια ενα ιδιο θεμα απλα τοτε ηθελα οθονη ενω τωρα υπαρχει!το pc το θελω μονο για ιντερνετ και ταινιες(και στα δυο θελω τη μεγαλυτερη αναλυση αν γινεται) οποτε δεν εχω τιποτα απαιτησεις,παρα μονο να κανει αυτα τα 2 απροβληματιστα για καποια χρονια και να μην κολλαει!δεν θα αποθηκευονται μονιμα δεδομενα,οποτε η πολυ μεγαλη μνημη θα ειναι αχρηστη.συνοπτικα θελω εναν υπολογιστη για τις παραπανω λειτουργιες ο οποιος θα ειναι γρηγορος και οσο πιο οικονομικος!θελω να εχει ssd και αν γινεται οχι gpu γιατι φανταζομαι θα ειναι αχρηστη για τη χρηση που το θελω.το μπατζετ ειναι ασαφες διοτι μπορει να προταθει κατι με 250 που να κανει οσα θελω ή κατι με 400 οποτε το αφηνω ετσι.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AMD A8 5600K ή AMD A10-5800K

COOLERMASTER HYPWE T4 CPU COOLER

ASROCK FM2 A75 PRO4 M

KINGSTON 8GB DDR3 1600Mhz

KINGSTON V300+ 120GB SSD SATA III

W.D. 1TB CAVIAR BLUE SATA III

CORSAIR VS350WATT

SHARKOON MS140 USB III

----------------------------------------------

452€

Δημοσ.

Οχι 4gb ram αλλά 8GB ... για χρηστικότητα σε βάθος χρόνου.

Micro tower για να μην πιάνει χώρο είναι καλύτερα.

Οχι σε αυτή την μητρική ... όταν υπάρχει η PRO 4 M :-D

Θα έβαζα SSD για αποκρισιμότητα.

Θα θυσίαζα κάτι από τα παραπάνω, για να βάλω οθόνη FULL HD .... :-)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει η αναγκη για την οθονη διοτι ο υπολογιστης θα ειναι πρωτα για ιντερνετ και μετα για ταινιες,χωρις τρελες απαιτησεις!adtakhs η συνθεση σου μπορει να κατεβει στα 350-400 μηπως αλλα να παραμεινει κοντα στα ιδια επιπεδα?αα και απο που ειναι η συνθεση?

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα 120mm ανεμιστήρα στο κουτί .

Παίζουν και άλλα κουτιά στα 30-35€ , ψάξτο λίγο τι σου αρέσει .

Να έχει ή να παίρνει 120mm ανεμιστήρα και αν γίνεται και USB III . Κάποιο sharkoon v3sv νομίζω έχει .

Αυτά.

Δημοσ.

αν παραγγειλω τη δευτερη συνθεση σου χωρις ομως τον ssd,θα εχω καποιο προβλημα?ο υπολογιστης προοριζεται για πολυ ελαφρια χρηση και δε θα ανεβασει τρελες θερμοκρασιες.επισης θελω ssd για τον υπολογιστη της υπογραφης μου.ποιον προτεινεις?επειδη δεν εχω βαλει ποτε ssd,ειναι ευκολο να τον τοποθετησω μονος μου?

Δημοσ.

Το pc δε θα ειναι για καμια τρελη χρηση οποτε δεν πειραζει!ειναι καλος ο ssd που προτεινει ο adtakhs για το pc της υπογραφης μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...