Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ενα 2,5αρι 500GB WD My Pasport και ξαφνικα σε τρια pc που τον συνδεσα με usb δεν τον βλεπει κανενα ουτε κανει εγκατασταση προγραμματος οδηγησης. Το λαμπακι που εχει στο πλαϊ αναβει και τον αισθανομαι στο χερι οτι δουλευει. Τι μπορει να εχει παθει ?? Δεν ειμαι σιγουρος αν εχουν περασει πανω απο 2 χρονια απο την αγορα του απο Πλαισιο αλλα δεν εχω το τιμολογιο γιατι ειχε κοπει σε αλλο ονομα και δεν μπορω να το βρω. Απο το s/n μπορω να ρωτησω για την εγγυηση την WD ? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μπαίνεις στο site της wd κανεις εγγραφή και μετα προσθέτεις το προιόν που εχεις δηλαδή τον δίσκο με βάση το serial number και σου βγάζει κατευθείαν αν ειναι ακομα σε εγγύηση. Τώρα τοσο αφορά το πρόβλημα εχει αναφερθεί και αλλες φορές εδώ και μαλλον ειναι το ίδιο και με το δικό μου με παρόμοιο δίσκο. Δηλαδή άναβε φαινόταν οτι λειτουργούσε αλλα μεσα δεν τον έβρισκε , εκανε βέβαια σε εμενα και ενα τακ τακ τακ , τελικά ηταν πρόβλημα απο το ανταπτοράκι που εχει μεσα ο δίσκος και τον μετατρέπει σε usb , αν τον βγάλεις δηλαδή και τον βάλεις ειτε σε μια εξωτερική θήκη η τον κανεις εσωτερικό μαλλον θα λειτουργήσει , δες ομως αν ειναι σε εγγύηση πρώτα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχως εκτος εγγυησης απο 2/2013
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τοτε αν δεις και δεν μπορεις να τον λειτουργήσεις με τιποτα και σου μενει ετσι ο δίσκος δοκίμασε αυτο με την εξωτερική θήκη η να τον βάλεις εσωτερικά στο pc για να δεις αν λειτουργεί γενικά , δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/498747-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-western-digital-passport/ που σηζητάμε παρόμοιο πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα