georsev Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον ειμαι σε δοιλυμα με αυτα τα 2 μοντελα.Στην περιοχη μου βρίσκω την f6100 650e και την f6400 στα 790ε κατι που εχει μια διαφορα που δεν την λες και λιγο...ειδα αυτα τα 2 μοντελα να παιζουν διπλα διπλα και εχουν ακριβως την ιδια εικονα αλλα με κατι αλλες πιο παλια μοντελα lg το χαος...Εδω το ερωτημα αξιζει τοσα πολλα λεφτα για να παρω την f6400 για το smart της? Η να παρω την πιο φθηνη και αργοτερα να παρω ενα στικ android με το xbmc που κανει παπαδες και τις χιλιαδες εφαρμογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Απο εικόνα η 6400 ειναι μισό κλικ καλύτερη σε γωνίες θέασης. Κατα τα άλλα είναι αντίστοιχων επιδόσεων. Το smart της samsung εχει βελτιωθεί πολύ τοσο σε επίπεδο browsing τοσο σε ταχύτητα. Στα extra εχεις κατ την δυνατοτητα PVR (εγγραφής σε σκληρό δίσκο) και το DLNA οπου μπορείς να εχεις ασύρματη διασύνδεση με συσκευές οπως tablet, smart phones, pc-laptops, NAS media players κτλ. Τα ζυγίζεις και επιλεγείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε την f6400 και θα εισαι αρχοντας(+το σμαρτ περιεχομενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Απο εικόνα η 6400 ειναι μισό κλικ καλύτερη σε γωνίες θέασης. Κατα τα άλλα είναι αντίστοιχων επιδόσεων. Το smart της samsung εχει βελτιωθεί πολύ τοσο σε επίπεδο browsing τοσο σε ταχύτητα. Στα extra εχεις κατ την δυνατοτητα PVR (εγγραφής σε σκληρό δίσκο) και το DLNA οπου μπορείς να εχεις ασύρματη διασύνδεση με συσκευές οπως tablet, smart phones, pc-laptops, NAS media players κτλ. Τα ζυγίζεις και επιλεγείς Γωνειες θεασης γιατι τις κοιταζα καμποση ωρα διπλα διπλα τις ιδιες εβλεπα η το ματι μου δεν ειναι τοσο η απλα μα ς δουλευουν για μαρκετινκ.Τωρα στέρηση του dlna ειναι καπως αλλα με το στικ android θα εχω συνδεσημοτητα με wifi και οσο καλω να ειναι το smart της δεν πιστευω να πλησιαζει τις δυνατοτητες ενος android λογισμικου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι μου λέει πως έχεις ήδη αποφασίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα