gotham7878 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ενα smf forum στο path mysite.gr/forums και θελω να το μετατρεψω σε ipboard (πληρωμενο, αλλα με ληγμενο 4 μηνες key. Anyway το περασα κανονικα και σε λιγο θα το ανανεωσω) στο path mysite.gr/forum. Ότι είναι στα Ελληνικα στο smf τα βγάζει αλλαμπουρνεζικα οταν τα μεταφερω στο ipb. Πάντως κατι στο smf παιζει γιατι εχω κάνει πολλές αποπειρες smf to phpbb/bbpress/kunena κλπ με το ιδιο προβλημα. Οτι καινουργιο γράψω όμως στο ipboard το παίρνει κανονικά Ελληνικά. Μόνο οτι περναω απο το smf εχω προβλημα. Δειτε τις εικονες απο phpmyadmin των δυο βασεων. μια χαρα δεν είναι? SMF IPBOARD
vacilis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε αρχικα http://community.invisionpower.com/files/file/4715-ips-converters/
gotham7878 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι με αυτο το extension το κανω
sylvester73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα Οσες φορες εχω δοκιμασει μετατροπη IPB ειχα το ιδιο προβλημα, και δεν βρηκα μια σιγουρη λυση Αλλα μπες στο ACP του IP.Board πηγαινε στη καρτελα Support-SQL Management-SQL Toolbox επελεξε ολα τα Tables και δοκιμασες να κανεις repair και ortimize. Πειραξε το conf_global.php και βαλε αυτο εδω $INFO['sql_charset'] = 'utf8'; Οι αλλαξετε με το επανω, Μπορεις να δοκιμασεις και αυτο εδω στο .htaccess AddDefaultCharset utf-8AddCharset utf-8 *<IfModule mod_charset.c>CharsetSourceEnc utf-8CharsetDefault utf-8</IfModule> Ακομα πηγαινε ACP-στα αριστερα System Settings-Server Environment και δες τι εχει στο Document character set. απ'όσο γνωριζω στην εκδοση 4 αυτα τα προβλημα θα τα φτιαξουνε.. -
gotham7878 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά φίλε άλλαξα τους χαρακτήρες με edit ΟΛΟΥΣ χειροκινητα. Τωρα έχω 3 ακόμα προβληματάκια... α) Σαν guest οταν μπαινω στο φορουμ μου λεει οτι δεν εχω δικαιώματα. β) Ενώ περάστηκαν οι χρήστες κανονικά, δοκιμασα να συνδεθω με καποιους λογαριασμους δικους μου αλλα δεν αναγνωριζει τους κωδικούς. (Μπορώ να επαναφερω τους κωδικους ή να στείλω ΜΑΖΙΚΑ στα email τους νέους κωδικούς). γ) Απο τον editor εχουν χαθει τα emoticons
sylvester73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά φίλε άλλαξα τους χαρακτήρες με edit ΟΛΟΥΣ χειροκινητα. Τωρα έχω 3 ακόμα προβληματάκια... α) Σαν guest οταν μπαινω στο φορουμ μου λεει οτι δεν εχω δικαιώματα. β) Ενώ περάστηκαν οι χρήστες κανονικά, δοκιμασα να συνδεθω με καποιους λογαριασμους δικους μου αλλα δεν αναγνωριζει τους κωδικούς. (Μπορώ να επαναφερω τους κωδικους ή να στείλω ΜΑΖΙΚΑ στα email τους νέους κωδικούς). γ) Απο τον editor εχουν χαθει τα emoticons Χειροκινητα? Μπραβο σου Σαν guest? δηλαδη τι λεει ακριβως? Μπορεις να στειλεις μαζικα εμαιλ σε ολα τα μελη, τωρα να στειλεις νεους κωδικους μαζικα δεν νομιζω να γινετε, εκτως εαν υπαρχει καποιο hook. Τι εννοεις εχουνε χαθει? Αν ειναι μπες στο public/style_emoticons/default και στο default ανεβασε ολα τα emoticons ξανα απο την αρχη, και βεβαιωσου οτι ο φακελος style_emoticons και default εχουν δικαιωματα 777 Μετα μπες στο ACP-Look&Feel-Emoticon Management- πατα στο default και οσα emoticons δεν εχουνε μπει πατα στο + Ακομα βεβαιωσου οτι ολες οι διαδρομες ειναι σωστες
gotham7878 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 a) οταν μπαινω σαν guest παιρνω αυτο β) Μία λύση που σκεφτηκα είναι να παροτρύνω τους χρήστες για μηδενισμο κωδικού (το δοκιμασα δουλευει). Αλλα και εκει παίρνω σφάλμα γ) Έχει εξαφανιστεί αυτό
sylvester73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δες αυτο εδω για το κωδικο που ειπες. http://community.invisionbyte.net/files/file/241-tb-password-change-reminder/ 1)Απενεργοποιησε τα disable errors, το προτεινη και η IPB για μεγαλυτερη ασφαλεια.. Για τους επισκεπτες πηγαινε ACP-Members-Manage Member Groups πατα στην ομαδα Guests και στο Can access the site? το βαζεις στο Yes. Στη θεση σου, για να γλιτωσο απο τα προβληματα της μετατροπης και αφου εχεις σωσει θεματα,μηνυματα,μελη κ.τ.λ. θα εκανα μια καθαρη εγκατασταση και θα τα εκανα εισαγωγη... Ετσι δεν θα εχεις προβληματα
gotham7878 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο για το κωδικο θα το κάνω με custom μηνυμα. πως δηλαδη να απενεργοποιησω τα errors? Δεν βρηκα κατι στο cpanel Καθαρη εγκατάσταση εκανα και μετα περασα την μετατροπη Το group guest το εφτιαξα χειροκινητα γιατι δεν υπηρχε Για τους επισκεπτες κλπ το ψιλοελυσα το προβλημα. Ηθελε να βαλω τα id των νέων member group στο conf_global.php
sylvester73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο για το κωδικο θα το κάνω με custom μηνυμα. πως δηλαδη να απενεργοποιησω τα errors? Δεν βρηκα κατι στο cpanel Καθαρη εγκατάσταση εκανα και μετα περασα την μετατροπη Το group guest το εφτιαξα χειροκινητα γιατι δεν υπηρχε Για τους επισκεπτες κλπ το ψιλοελυσα το προβλημα. Ηθελε να βαλω τα id των νέων member group στο conf_global.php α οκ Φτιαξε ενα αρχειο .htaccess η στο υπαρχον βαλε αυτο εδω, εαν δεν δουλεψει τοτε μηλα με την εταιρια που σε φιλοξενει php_flag display_errors off Δεν λεω για τετια καθαρη εγκατασταση, αλλα με αλο τροπο..
gotham7878 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σιγα σιγα εχω λυσει ολα μου τα προβληματα. Μια τελευταια ερωτηση Εχω τα σιτε με την εξης ακολουθια path http://www.site.com(σε wp)/forum (σε ipb). Μπορώ να προσθέσω στο επανω μέρος του wp την μπαρα του ipb. Ωστε κάποιος να βλέπει άμεσα αν έχει μυνήματα κλπ
sylvester73 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σιγα σιγα εχω λυσει ολα μου τα προβληματα. Μια τελευταια ερωτηση Εχω τα σιτε με την εξης ακολουθια path http://www.site.com(σε wp)/forum (σε ipb). Μπορώ να προσθέσω στο επανω μέρος του wp την μπαρα του ipb. Ωστε κάποιος να βλέπει άμεσα αν έχει μυνήματα κλπ χμμ δεν το ξερω αυτο ακριβως. Δες στο επισημο site της IPB εαν εχει κατι για ενωση ipb και wordpress, αλλιως υποθετω θα πρεπει μεσα απο τα template του wp να βαλεις τη μπαρα, και με καποιο τροπο να συνδεετε με το ipb forum..
migf1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σιγα σιγα εχω λυσει ολα μου τα προβληματα. Μια τελευταια ερωτηση Εχω τα σιτε με την εξης ακολουθια path http://www.site.com(σε wp)/forum (σε ipb). Μπορώ να προσθέσω στο επανω μέρος του wp την μπαρα του ipb. Ωστε κάποιος να βλέπει άμεσα αν έχει μυνήματα κλπ To ip.board bridge για Wordpress που σου είπα στο άλλο φόρουμ το έψαξες καθόλου;
gotham7878 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειμαι τωρα για κατοσταρικα+
gotham7878 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον συνοψη εκρεμμοτητων α) Πως επαναφέρω το κουμπι για τα smileys στον editor. λογικά λείπει το bbcode β) Στα classifieds εφτιαξα custom fields σε συγκεκριμένη κατηγορια, πως βάζω επιλογές? γ) Στα classifieds την τιμη μου την παιρνει με 4 δεκαδικα. π.χ. 25,0000 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα