Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνθεση

Case                    CoolerMaster Elite Knight 350 Black RC-K350-KWN2-EN

CPU                     AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz 4MB AD750KWOHJBOX

ΜΒ                       Asus F2A85-M

Psu                      Thermaltake Smart SE 530W 14cm Fan SPS-530M

HDD                     Western Digital Caviar Blue 500GB Sata III WD5000AAKX

Ram                     Kingston HyperX 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz KHX1600C9D3X2K2/8GX

DVD-RW              Samsung DVD-RW SH-224DB/BEBE

GPU                     Gigabyte GeForce GTX 660 2GB GDDR5 GV-N660OC-2GD

Συνολο 587 ευρω

Παρατηρησεις

Το pc θα ειναι για παιχνιδια,δεν κανω Οc,οθονη εχω μια philips 22'' 1900x1080,δεν χρειαζομαι κατι αλλο απο περιφερειακα,το καταστημα θα το στησει,το ξερω οτι θα βγει πιο φθηνα απο σκρουτζ αλλα εγω δεν εχω ιδεα απο στησιμο οποτε το να πληρωσω τεχνικο θα ερθει μια η αλλη,το ξερω οτι οι μνημες ειναι ακριβες αλλα σε CL9 ειναι οι φθηνοτερες που εχει το μαγαζι,το ξερω οτι η Βοοστ εχει παραπλησιες επιδοσεις και ειναι πιο φθηνη,αλλα εστω και τα 5,6 fps επειδη ειναι μικρες καρτες θα μου χρειαστουν,ετσι λεω δηλαδη,θα πηγαινα msystems αλλα εχει πολυ μικρη ποικιλια δυστυχως :( ,το e-shop ενω εχει μεγαλη ποικιλια δεν το εμπιστευομαι,δεν θελω καταστημα εκτος αθηνων,και παντα απο ενα μαγαζι ολα,το ξερω οτι η καρτα γραφικων μετραει στα παιχνιδια,αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο αδυναμος η οχι ειναι ο επεξεργαστης,το μπατζετ οπως καταλαβατε ειναι πολυ στενο και αν μπορουσα και λιγοτερα θα ηταν πολυ καλα

Ερωτησεις

Α) Διορθωσεις στην ιδια την συνθεση (μονο απο e-gate)

Β) Με την συνθεση αυτη θα παιζω και του χρονου αξιοπρεπως? μηπως η συνθεση σε ενα χρονο θα θελει αναβαθμιση στον επεξεργαστη και μητρικη? ειναι πολυ αδυναμος ο cpu μηπως? η θα θελει αναβαθμιση η  καρτα γραφικων του χρονου?

Γ) Η καρτα γραφικων σε ποια settings θα παιζει τα σημερινα παιχνιδια οπως Skyrim,civ,Metro,witcher,και γενικως τα καινουρια,στην οθονη που εχω?

Δ) Ο επεξεργαστης ειναι θορυβωδης? Οc δεν κανω,μηπως θελει μια φθηνη ψυκτρα για το θεμα του θορυβου?

Ε) Αν σε καποιο αλλο καταστημα που στηνει τα pc και τα παραδιδει βγαινει με ποιοτικοτερα partsκαι στα ιδια χρηματα ειμαι ολος αυτια

θα παρακαλουσα να απαντησουν οι γνωστες του φορουμ.ευχαριστω!

Δημοσ.

Δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο αξιζει τον κοπο attachicon.gifCapture.PNG

αλλιως αλλαζεις την 7870 με 7850 και κρατας και τα ρεστα!

Απο ποιο καταστημα ειναι αυτη η συνθεση?

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα ειναι αυτη η συνθεση?

Πάντα ξεχνάνε να το γράψουν, λες και όλοι το ξέρουν!

digitalmaster.gr Χανιά

Δημοσ.

cliobaccarra πολυ καλη η συνθεση αλλα μαλλον θα σου διεφυγε αυτο που εγραψα,οτι θελω μονο απο Αθηνα

επισης το μπατζετ ειναι 550 και μαλλον θα βαλω την boost αντι της 660 για να κατεβει κι αλλο απο τα 587

οποτε σχολιαζουμε τη δικια μου συνθεση ή οποια αλλη βαλετε,αλλα απο αθηνα μονο και στημενο

και οποιος μπορει απαντα στα ερωτηματα που εθεσα,ευχαριστω!

Δημοσ.

cliobaccarra πολυ καλη η συνθεση αλλα μαλλον θα σου διεφυγε αυτο που εγραψα,οτι θελω μονο απο Αθηνα

επισης το μπατζετ ειναι 550 και μαλλον θα βαλω την boost αντι της 660 για να κατεβει κι αλλο απο τα 587

οποτε σχολιαζουμε τη δικια μου συνθεση ή οποια αλλη βαλετε,αλλα απο αθηνα μονο και στημενο

και οποιος μπορει απαντα στα ερωτηματα που εθεσα,ευχαριστω!

Φίλε μου είναι στην Κρήτη το κατάστημα όπως είπαν και παραπάνω αλλά στέλνει δωρεάν σε Αθήνα οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Επίσης όσο αφορά τα λεφτά απλά βάλε την 7850 και θα είσαι Οκ. Η δικιά σου σύνθεση δεν έχει καμία επαφή όσον αφορά ειδικά τον επεξεργάστη.

Δημοσ.

φιλε cliobaccarra  δεν το συζητω,η συνθεση που εκανες οντως δεν εχει επαφη με τη δικια μου

το μονο που θα παρατηρουσα ειναι οτι ο 6300 θελει ψυκτρα ακομη και αν δεν κανω Οc λογω οτι κανουν θορυβο οι μαμισιες,οποτε ανεβαινει κι αλλο το μπατζετ εστω και λιγο

το θεμα μου ειναι οτι θελω απο αθηνα,αν μπορεις να βγαλεις μια συνθεση απο καταστημα αθηνας που να συναρμολογει θα το εκτιμουσα πολυ και οχι πανω απο 550-570

εκτος και αν δεν φτανουν για pc gaming οποτε να το ξεχασω εντελως το pc μεχρι να μαζεψω πιο πολλα,ευχαριστω που ασχοληθηκες!

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις FX 6300 βάλε PHENOM II X4 965BE .... Για GAMING είναι καλύτερος από τον 750K !

Που ακριβώς θα τον βρει, του είπες ή πάλι χαζολογάς???

Μια χαρά θα είναι και με 4300, ακόμα και με 4130.

Άσε που ο άνθρωπος θέλει από ένα κατάστημα και στημένο το pc. 

Ότι να 'ναι, ώρες ώρες είστε όλοι...  :-(

• Like 1
Δημοσ.

φιλε cliobaccarra  δεν το συζητω,η συνθεση που εκανες οντως δεν εχει επαφη με τη δικια μου

το μονο που θα παρατηρουσα ειναι οτι ο 6300 θελει ψυκτρα ακομη και αν δεν κανω Οc λογω οτι κανουν θορυβο οι μαμισιες,οποτε ανεβαινει κι αλλο το μπατζετ εστω και λιγο

το θεμα μου ειναι οτι θελω απο αθηνα,αν μπορεις να βγαλεις μια συνθεση απο καταστημα αθηνας που να συναρμολογει θα το εκτιμουσα πολυ και οχι πανω απο 550-570

εκτος και αν δεν φτανουν για pc gaming οποτε να το ξεχασω εντελως το pc μεχρι να μαζεψω πιο πολλα,ευχαριστω που ασχοληθηκες!

Οι μαμα ψυχτρες και τον δυο εταιρειων (amd-intel) δεν ειναι οτι καλυτερο, οντως των amd ακουγονται παραπανω αλλα ολα ειναι σχετικα. Το προβλημα ειναι που ζητας απο Αθηνα και μονο( χωρις να εχω καταλαβει ακομα τον λογο), συναρμολλογημενο gaming pc με budget μεχρι 570 ευρω που προφανως ειναι πολυ λιγα. Οι δικες μου οι σκεψεις ειναι δυο: η κοβεις απο την δυναμικη του η/υ η ανεβαζεις λιγο το budget στα 600 περιπου και παραγγελνεις και εκτος αθηνας. Την γνωμη μου φανταζομαι την ξερεις 

Δημοσ.

Δηλαδη απο αθηνα το ξεχναω με αυτο το μπατζετ το pc... :(

adtakhs τον επεξεργαστη δεν τον βρηκα αυτον που λες

P.S ο μονος λογος για αθηνα ειναι οτι θελω να ειναι κοντα το καταστημα κοντα,και αν συμβει κατι να μην πακεταρω για κρητη,ισως ειναι λαθος η σκεψη αλλα ετσι το βλεπω εγω

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να ακούω τους ''ειδήμονες'', οι οποίοι παραμερίζουν εντελώς αυτά που γράφει ο ενδιαφερόμενος κι αρχίζουν τα δικά τους.

Επίσης, δεν τα λένε πάντα σε όλους, αλλά όποτε το θυμηθούν. Δηλαδή, εγώ προσωπικά έχω προτείνει πολλές συνθέσεις σαν αυτή του αρχικού post για ανάλογα budgets. Όμως, δεν πετάγονταν σε όλα τα εν λόγω threads κάποιοι να προτείνουν ''άλλα αντί άλλων'', διότι πολύ απλά είχα καλύψει εξ αρχής 100% τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και δεν έγραφα ότι ήθελα εγώ.

Αυτά δια να εξηγούμεθα.

Όσο για τη σύνθεση που έχεις φτιάξει φίλε Trenix και με δεδομένα όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα, θα σε καλύψει 2 χρόνια σίγουρα.

Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για τα λεφτά του και φυσικά σηκώνει ΑΝΕΤΑ την 660. Εννοείται, ότι οι FX είναι ανώτεροι, όμως το budget είναι αυτό που καθορίζει τα πάντα. Για το budget σου λοιπόν ο 750Κ είναι άριστος. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Η 660 σε αυτή τη τιμή είναι ΟΚ και η δυνατότερη που μπορείς να βρεις και φυσικά είναι ανώτερη της 650ti boost.

Σε gaming pc κοιτάμε πρώτα την καλύτερη δυνατή gpu που χωράει στο budget και μετά τα υπόλοιπα. Δε θα σταματήσω να το γράφω, μέχρι να βάλουν μυαλό, όσοι πεισματικά αδιαφορούν, αλλά και για το γνωρίζουν οι αδαείς (με τη καλή έννοια).

Ψύκτρα μη πάρεις εξ αρχής. Δες πρώτα πως ακούγεται εν μέσω παιχνιδιού η μαμά ψύκτρα κι αν σε ενοχλεί, μαζεύεις κανά 30άρι € και ξεμπερδεύεις.

Μια χαρά η σύνθεση και εξαιρετικό το e-gate, αυτό το υπογράφω.

* Να επικοινωνήσεις μαζί τους ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και να τους πεις ακριβώς τι θέλεις, μη το ξεχάσεις!

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia....λές-για-νέο-pc/ (δεν ξερω αν εβαλα σωστα το λινκ,το ποστ ειναι το εξης)

Συμβουλές για νέο pc
Ξεκίνησε από tdm900. 04 Sep 2013

Αυτο θελω να αποφυγω ακριβως και για αυτο θελω απο αθηνα το καταστημα,θα μου πειτε (και καλα θα κανετε) ρε φιλε το digital master(η το οποιο μαγαζι απο επαρχια δεν κολλαμε στο συγκεκριμενο καταστημα) μπορει να εφτιαξε 500 pc και ολα πηγαν καλα,βρηκες εσυ ενα ποστ,ε και τι εγινε για τη μια περιπτωση

Ε για αυτη τη μια περιπτωση,θελω να ειναι κοντα το καταστημα αν κατι δεν παει καλα,λαθος η οχι,ετσι το βλεπω προσωπικα,θεωρω οτι ακομη στην Ελλαδα με το τηλεφωνο δεν βγαινει ακρη αλλα τελος παντων ειναι δικο μου κολλημα και παμε παρακατω

Millennium  οταν λες οτι εχω αποκλεισει καποια καταστηματα εννοεις τα εκτος αθηνων ε

Τωρα οσον αφορα τη συνθεση μου,μιας και ο φιλος giokou την θεωρει αξιοπρεπη με βαση φυσικα τις προυποθεσεις που βαζω και το μπατζετ μου και μενω σε αυτη, εχω 2 ερωτηματα

1) Η μητρικη που εχω βαλει παιρνει Ssd?

2)  Στα παιχνιδια τυπου Skyrim,Crysis,Cod,starcraft,metro,και γενικως απαιτητικα παιχνιδια 2013 σε τι settings θα τα παιζω? low,medium,high?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...