Kent Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα ACER ASPIRE 5542G λαπτοπ με αλλαγμενο σκληρο απο 250 σε 300. Δεν μπορω να κανω recovery σιγουρα μονο φορματ. Εχω τα 7αρια σε dvd τα οποια τα εχω βαλει και στον σταθερο μου χωρις προβλημα. Τωρα δεν μου διχνει ουτε "press any key.." τιποτα. παραμονο μια παυλα που αναβοσβηνει και συνεχιζει το βοοτ απο τον σκληρο. Στην BIOS δουλευει με ACHI το SATA MODE. το κανω και ide αλλα τιποτα. Την βοηθεια σας παρακαλω.
MaxPayne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 1.τι εννοεις 'συνεχιζει το boot απο τον σκληρο' ? 2.μπαινει safe mode?
Kent Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 πηγαινει στη δευτερη επιλογη να κανει βοοτ απο τον σκληρο στον οποιο εχω ξενα 7αρια home και ανοιγει κανονικα το λαπτοπ. Εγω θελω να του περασω τα ελληνικα τα ultimate και δεν με αφηνει
Kent Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ============ το λαπτοπ το αγορασα απο εναν φιλο με κουτι κλπ. απο κατω εχει το αυτοκολλητο με το serial key των windows home basic. πρεπει να βαλω αυτα?
Kent Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μπορω να βρω ελληνικα home prem..μπορεις να με βοηθησεις??
spirosd2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχουν δυστυχώς, θα πρέπει να κατεβάσεις τα αγγλικά από το σαιτ που έχει τα γνήσια το οποίο δεν έχω εύκαιρο το λινκ.
Demon Lord Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχουν δυστυχώς, θα πρέπει να κατεβάσεις τα αγγλικά από το σαιτ που έχει τα γνήσια το οποίο δεν έχω εύκαιρο το λινκ. όντως, κατεβάζεις τα αγγλικά και μετά μπορούν να γυρίσουν σε ελληνικά μέσω language pack...
MaxPayne Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 κανε ο,τι σου ειπαν τα παιδια και για τυχον ερωτησεις πες μας
Kent Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 1.καπου διαβασα οτι περναω τα ultimate και βαζωντας το key μου γινοντε αυτοματα home prem..ισχυει? 2. παιζει ρολο το 32 - 64 με το key το αυτοκολλητο δεν λεει τα bit....
Kent Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ---------- Ειμαι ετοιμος. Τα περασα συν το κωδικο τηλεφωνησα microsoft και ολα ενταξει. Τωρα μονο τα κανω ελληνικα........αλλα δεν ξερω πως
Demon Lord Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ---------- Ειμαι ετοιμος. Τα περασα συν το κωδικο τηλεφωνησα microsoft και ολα ενταξει. Τωρα μονο τα κανω ελληνικα........αλλα δεν ξερω πως Εμένα μου είχε εμφανίσει σχετικό language pack στις προαιρετικές αναβαθμίσεις
Kent Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα οχι, καποιος αλλος τροπος? BTW με τα σπασμενα ετρεχε καλυτερα, παιζει ρολο που χω τα αυθεντικα τωρα ? η μηπως περασα κανα driver λαθος?
Kent Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 παρακαλω απαντηστε Site: ΕΔΩ και κλειδωστε αυτο το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα