Lside Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το καινούργιο μου σύστημα και μαζί με αυτό και έναν ssd kingstone 180GB. Στην εικόνα φαίνεται το benchmark του ssd είναι οκ έτσι πρέπει να δουλεύει? Ευχαριστώ.
MauMaus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 το χεις γυρισει σε AHCI mode ? ειναι σε sata3 ? μια χαρα ειναι οι μετρησεις σου ναι ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αν έχεις intel μητρική installαρε τους latest chipset drivers & Intel RST
Lside Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω gigabyte μητρική και cpu fx 8350 Το έχω γυρήσει σε AHCI Τώρα όσο για το sata3 η μητρική λεει ότι είνai sata3 φαντάζομαι και οι 6 θύρες sata είναι sata3? Απλά δεν ενθουσιάστηκα από το προηγούμενο μηχάνημά μου.. Μικρή διαφορά!
MauMaus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 οχι μαλλον δεν ειναι κ οι 6 σατα3! χωρις να ξερω πιο μοντελο εχεις νομιζω ειναι οι ασπρες θυρες σατα3 και οι μπλε σατα2! αν θελεις συγκεκριμενα πραγματα στειλε μοντελο ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 οχι μαλλον δεν ειναι κ οι 6 σατα3! χωρις να ξερω πιο μοντελο εχεις νομιζω ειναι οι ασπρες θυρες σατα3 και οι μπλε σατα2! αν θελεις συγκεκριμενα πραγματα στειλε μοντελο .. αν δεν τον είχε σε sata3 τότε το seq read δεν θα ήταν 450MB/sec αλλά κάτω από 280MB/sec... απλά ο Kingston έχει SandForce Controller οπότε για να δεις τα νούμερα που λέει ο κατασκευαστής πρέπει να τρέξεις το ΑΤΤΟ που παίζει με compressible data...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά δεν ενθουσιάστηκα από το προηγούμενο μηχάνημά μου.. Μικρή διαφορά! μικρή διαφορά σε τι? όλες οι εφαμοργές ανοίγουν πιο γρήγορα, fact... αν ανοίξεις και πάνω από μία ταυτόχρονα η διαφορά γίνεται μεγαλώνει σημαντικά...
Lside Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο απλά εγώ περίμενα τρελές διαφορές. π.χ. photoshop στο loading φαίνεται τρομερή διαφορά φορτώνει σε 2sec
MauMaus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν τον είχε σε sata3 τότε το seq read δεν θα ήταν 450MB/sec αλλά κάτω από 280MB/sec... απλά ο Kingston έχει SandForce Controller οπότε για να δεις τα νούμερα που λέει ο κατασκευαστής πρέπει να τρέξεις το ΑΤΤΟ που παίζει με compressible data... το ξερω πως το χει σε σατα 3 γι αυτο του ειπα πως ειναι μια χαρα οι μετρησεις του ! δεν ειναι ολες οι θυρες σατα 3 που πιστευει και αυτος κ εσυ ισως μολις ειδα το μοντελο κ οντως εχει 6 θυρες σατα 3 και οι 6 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα