Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια έχω ενα σκληρό δισκο western digital 2TB caviar ο οποιος μαλλον μου εχει βγαλει καποιο προβλημα...οταν τον συνδεω εσωτερικα(και εξωτερικα) με τον υπολογιστη κολλαει όλο το λογισμικο ενα παλια δεν το εκανα...όταν παλι δεν κολαει το λογισμικο και πηγαινω να ανοιξω το δισκο κολλαει οσο ειμαι μεσα στο φακελο...προσπαθω να τον κανω φορματ και κολλαει παλι..καμία συμβουλή ?

Δημοσ.

Αφού ειναι 0 % και μονο που τον βλέπει πολυ ειναι  πρέπει να πας σε καινούργιο , φαντάζομαι οτι δεν εχει εγγύηση ?

Δημοσ.

δεν ξερω τον εχω περιπου 2 χρονια αλλα δεν ξερω ακριβως...τον εχω αγορασει απο το eshop και μου εδινε 2 χρονια εγγυηση θα παρω να ρωτησω αν ισχυει η εγγυηση...

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις και το αλλο , μπες στο site της western digital κανε μια εγγραφή και μετα δήλωσε τον δίσκο με βάση τον σειριακό αριθμό και θα σου βγάλει κατευθείαν αν ειναι ακομα σε εγγύηση

Δημοσ.

χμμμ περιορισμένη τι ενοεί ο ποιητήτς μηπως ενοει οτι τελειώνει , δεν λεει ποτε λύγει η εγγύηση ημερομηνία δηλαδη ? οπως και να εχει παντως παρε τηλέφωνο στο eshop σχετικα γρήγορα μην το αφήσεις

Δημοσ.

Ε τοτε εχεις ακομα περιθώρειο απλα ενοεί οτι μαλλον τελειώνει σύντομα τεσπα παρε eshop να δεις τι θα γίνει

Δημοσ.

πηρα ολα οκ μου ειπανε να τον παω σε οποιο καταστημα με βολευει να το ελεξουνε και θα μου το αντικαταστησουνε αμα βρουνε προβλημα...υπαρχει περιπτωση να μην βρουν προβλημα ενω σε μενα δειχνει 0% υγεια ?

Δημοσ.

Φυσιολογικά θα χρησιμοποιήσουν καποιο επίσημο tool της εταιρίας για να ελέγξουν το πρόβλημα και αν ειναι οντως 0 % φυσιολογικά θα γινει και αλλαγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...