pantelistyler Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια έχω ενα σκληρό δισκο western digital 2TB caviar ο οποιος μαλλον μου εχει βγαλει καποιο προβλημα...οταν τον συνδεω εσωτερικα(και εξωτερικα) με τον υπολογιστη κολλαει όλο το λογισμικο ενα παλια δεν το εκανα...όταν παλι δεν κολαει το λογισμικο και πηγαινω να ανοιξω το δισκο κολλαει οσο ειμαι μεσα στο φακελο...προσπαθω να τον κανω φορματ και κολλαει παλι..καμία συμβουλή ?
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κατέβασε το hdsentinel και δες την υγεία του δίσκου να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται
pantelistyler Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 0% υγεια μου λεει...τα επαιξε ετσι ? γινεται να κανω κατι ??
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού ειναι 0 % και μονο που τον βλέπει πολυ ειναι πρέπει να πας σε καινούργιο , φαντάζομαι οτι δεν εχει εγγύηση ?
pantelistyler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω τον εχω περιπου 2 χρονια αλλα δεν ξερω ακριβως...τον εχω αγορασει απο το eshop και μου εδινε 2 χρονια εγγυηση θα παρω να ρωτησω αν ισχυει η εγγυηση...
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να κανεις και το αλλο , μπες στο site της western digital κανε μια εγγραφή και μετα δήλωσε τον δίσκο με βάση τον σειριακό αριθμό και θα σου βγάλει κατευθείαν αν ειναι ακομα σε εγγύηση
pantelistyler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 λεει οτι το προιον μου βρισκεται σε περιορισμένη εγγυηση...οπότε μπορώ να το στείλω στο eshop και να μου το αντικαταστήσει ?
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 χμμμ περιορισμένη τι ενοεί ο ποιητήτς μηπως ενοει οτι τελειώνει , δεν λεει ποτε λύγει η εγγύηση ημερομηνία δηλαδη ? οπως και να εχει παντως παρε τηλέφωνο στο eshop σχετικα γρήγορα μην το αφήσεις
pantelistyler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11/6/2014 ετσι λεει !!
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ε τοτε εχεις ακομα περιθώρειο απλα ενοεί οτι μαλλον τελειώνει σύντομα τεσπα παρε eshop να δεις τι θα γίνει
pantelistyler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πηρα ολα οκ μου ειπανε να τον παω σε οποιο καταστημα με βολευει να το ελεξουνε και θα μου το αντικαταστησουνε αμα βρουνε προβλημα...υπαρχει περιπτωση να μην βρουν προβλημα ενω σε μενα δειχνει 0% υγεια ?
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσιολογικά θα χρησιμοποιήσουν καποιο επίσημο tool της εταιρίας για να ελέγξουν το πρόβλημα και αν ειναι οντως 0 % φυσιολογικά θα γινει και αλλαγή
pantelistyler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια τότε..σε ευχαριστώ πολύ για την βοήεθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα