toavepa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια βλεπω η δυσκολια εχει ανεβει στα υψη..Υπαρχει περιπτωση να πεσει ?Αν οχι , υπαρχει κατι αναλογο ?
apost87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να πεσει ξεχασε το , τωρα θα βγουν και τα pre orders 5-10-60-600 gh/s. Litecoins που δεν γινονται mining με asics , αλλα δεν εχουν τοση αξια οσο τα Btc
toavepa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καποια αλλη χρηση , τετοιων υπολογιστων υπαρχει ? Περα απο το hosting Το λιτεκοιν αξιζει δηλαδη ?
torq Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 είχαμε (και ακόμα έχουμε) τις εταιρίες τύπου Herbalife τώρα έχουμε το bitcoin mining. Ηλίθιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι θα κάθονται και θα τους έρχονται τα λεφτά ουρανοκατέβατα. μην ασχολείστε με φούσκες ρε. σοβαρευτείτε 4
toavepa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ρε φιλε απλα εχω κατι παλια συστηματα με 5χχχ και 6χχχ καρτες και ειπα να τα χρησιμοποιησω..
kostas_dr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 μην ασχολείστε με φούσκες ρε. Amen to that.
LuNaTiC Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ... Αυτό μου θύμισε το post σου TORQ
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει φούσκα δεν ξερω αν ειναι παντως το σίγουρο ειναι οτι κατι έβγαζες οταν ηταν στην αρχή του ( και δεν μιλαω για υπερβολές) , τωρα καλύτερα να κανεις lite coins που ειναι πιο εύκολο
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ένα κάρο νέα νομίσματα αυτή τη στιγμή. Η αξία τους δεν παίζει ρόλο. Βάζεις το σύστημά σου να αλλάζει νομίσματα συνεχώς και αυτόματα να κάνει μετατροπές νομισμάτων αναλόγως ισοτιμιών. Δείτε εδώ νομίσματα και ισοτιμίες https://www.cryptsy.com/ Ο κουμπάρος μου με 2 κάρτες 280Χ αυτή τη στιγμή βγάζει 20 ευρώ το 24-ωρο και καίει 2 ευρώ ρεύμα. 18 ευρώ καθαρό κέρδος. Απόσβεση της αρχικής του επένδυσης σε ενάμιση μήνα πάνω κάτω. Αλλά όλα είναι σχετικά. Ο μόνος τρόπος να διατηρείς το mining επικερδές είναι ή να έχεις μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και να κάνεις συνεχώς mining νέων/'αγνωστων νομισμάτων και να κερδίζεις μόλις γίνονται λίγο γνωστά και να τα μετατρέπεις σε κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι ότι για να βγάλεις πραγματικά λεφτά από την όλη διαδικασία πρέπει κυριολεκτικά να τζογάρεις με τα λεφτά σου, είτε επενδύοντας σε κάποιο μηχάνημα, είτε αγοράζοντας ψηφιακά νομίσματα. Οι παλιές κάρτες γραφικών που ρωτάει ο φίλος πιό πάνω δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Θα καίς 1 ευρώ ρεύμα και θα παράγεις 10 σέντς. Θα λειτουργείς με ζημία. H επικερδότητα του mining που κάνεις είναι άμεσα συσχετιζόμενη με την δύναμη των μηχανημάτων που υπάρχουν εκεί έξω. Όσο πιό δυνατά μηχανήματα, τόσο μικρότερο το κέρδος ανα μονάδα υπολογιστικής ισχύος. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το όλο πράγμα αποτελεί φούσκα που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς. Δεν υπάρχει έλεγχος και όπου δεν υπάρχει έλεγχος, τα πράγματα συνήθως αυτορυθμίζονται εκρηκτικά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2014 από panther_512
john654321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και καλη χρονια! μιας και ετυχε να διαβαζω το θεμα σας τι ακριβως λετε ? τα bitcoin δεν ειναι κατι κερματα εικονικα που μπορεις να αγοραζεις διαφορα πραγματα αντι για χρηματα κανονικα ? Υπάρχουν ένα κάρο νέα νομίσματα αυτή τη στιγμή. Η αξία τους δεν παίζει ρόλο. Βάζεις το σύστημά σου να αλλάζει νομίσματα συνεχώς και αυτόματα να κάνει μετατροπές νομισμάτων αναλόγως ισοτιμιών. Δείτε εδώ νομίσματα και ισοτιμίες https://www.cryptsy.com/ Ο κουμπάρος μου με 2 κάρτες 280Χ αυτή τη στιγμή βγάζει 20 ευρώ το 24-ωρο και καίει 2 ευρώ ρεύμα. 18 ευρώ καθαρό κέρδος. Απόσβεση της αρχικής του επένδυσης σε ενάμιση μήνα πάνω κάτω. Αλλά όλα είναι σχετικά. Ο μόνος τρόπος να διατηρείς το mining επικερδές είναι ή να έχεις μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και να κάνεις συνεχώς mining νέων/'αγνωστων νομισμάτων και να κερδίζεις μόλις γίνονται λίγο γνωστά και να τα μετατρέπεις σε κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι ότι για να βγάλεις πραγματικά λεφτά από την όλη διαδικασία πρέπει κυριολεκτικά να τζογάρεις με τα λεφτά σου, είτε επενδύοντας σε κάποιο μηχάνημα, είτε αγοράζοντας ψηφιακά νομίσματα. Οι παλιές κάρτες γραφικών που ρωτάει ο φίλος πιό πάνω δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Θα καίς 1 ευρώ ρεύμα και θα παράγεις 10 σέντς. Θα λειτουργείς με ζημία. H επικερδότητα του mining που κάνεις είναι άμεσα συσχετιζόμενη με την δύναμη των μηχανημάτων που υπάρχουν εκεί έξω. Όσο πιό δυνατά μηχανήματα, τόσο μικρότερο το κέρδος ανα μονάδα υπολογιστικής ισχύος. αυτο που λες πως γινεται μηπως μπορεις να το εξηγησεις?(ειμαι λιγο εκτος τοπου και χρονου..)
bonorov Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παντως παιδια υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βγαλει λεφτα απο τo mining.Απλα εμεις το ανακαλυψαμε λιγο αργα.Οσο πιο γνωστο γινεται τοσο πιο δυσκολο να παραμεινει επικερδες
egoeimai Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πολύ χοντρικά θα σας δώσω μία ιδέα. Με τα σημερινά δεδομένα, έχουμε: Bitcoin = 637€ Για να φτιάξεις ένα bitcoin το μήνα με την τρέχουσα δυσκολία, χρειάζεσαι ταχύτητα περίπου 90-95GH/s Παράγεται αποκλειστικά πλέον με εξειδικευμένο hardware (asic, avalon, κλπ). Οι τιμές του hardware αλλάζουν ανάλογα με την τιμή του bitcoin και τη ζήτηση τους και μπορεί να παράγει νομίσματα τύπου SHA256. Ενδεικτικά μπορείτε να προμηθευτείτε hardware ταχύτητας ~10GH/s με 300-350€ Litecoin = 18.5€ Προς το παρόν παράγεται με κάρτες γραφικών ATI. Οι R9 280X που αναφέρθηκαν παραπάνω με ένα καλό tuning παράγουν 730MH/s η κάθε μία. Για 1 LTC/μέρα με τα σημερινά δεδομένα πάντα, χρειάζεστε 3100MH/s Με κάρτες γραφικών μπορείτε να παράγετε όλα τα scrypt νομίσματα (LTC, FTC, κλπ) Σε κάθε περίπτωση, εκτός απο το κόστος απόκτησης του hardware, θα πρέπει να συνυπολογίσετε το κόστος του ρευματος που καίει η κάθε συσκευή. Πιθανότατα πλέον κανένας μας δεν θα γίνει πλούσιος βραχυπτόθεσμα με όλα τα παραπάνω. Παράγεις π.χ.10LTC (σημερινή τιμή 10*18,5=185€) και τα ξεχνάς. Μετά απο ένα χρόνο, η τιμή του θα έχει εκτοξευθεί. Ενδεικτικά, το πρώτο μου bitcoin το έφτιαξα το Πάσχα του 2013. To μοσχοπούλησα (για τα τότε δεδομένα) στην τιμή των 74€. Τον Ιούλιο ξεπέρασε τα 100€ και τώρα που μιλάμε είναι στα 637€. Επίσης οι μεγάλες αυξομειώσεις των τιμών αυτών των νομισμάτων προσφέρουν μεγάλο κέρδος απο τις αγοραπωλησίες. Μπορεί π.χ να αγοράσω το πρωί στα 600€ και το βράδυ να έχει ανέβει στα 700€. Έχει το ρίσκο βέβαια να πέσει, αλλά οι πιθανότητες είναι πάντα προς τα πάνω.
panther_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Για ποιό λόγο να παράξεις τα LiteCoin και να μήν τα αγοράσεις? Αποφασίζεις για ένα ποσό που νιώθεις άνετα αν το χάσεις και επενδύεις σε LiteCoin. Το να φτιάξεις μηχάνημα 800 ευρώ, του οποίου η αποδοση θα πέφτει συνεχώς με κάθε αύξηση της δυσκολίας των blocks μου φαίνεται ασύμφορο. Πάντως το όλο θέμα μοιάζει πάρα πολύ με τη φούσκα του χρηματιστηρίου. 1
egoeimai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μα το μηχάνημα το έχεις ήδη. Απ΄οτι βλέπω στην υπογραφή σου, παίζεις με μία απο τις σοβαρές κάρτες για mining. Εύκολα θα μπορούσες να παράγεις 4-5LTC/εβδομάδα (4-5*20€=80-100€) Μπορεί να μη γίνεις πλούσιος, αλλά θα αποσβέσεις το κόστος του υπολογιστή σου, και αν ασχοληθείς και πιο σοβαρά, να βγάλεις και τον επόμενο. Προσωπικά το βλέπω σαν hobby που ενώ δεν με κάνει πλούσιο, μου επιτρέπει να πηγαίνω δωρεάν διακοπές.
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μα το μηχάνημα το έχεις ήδη. Απ΄οτι βλέπω στην υπογραφή σου, παίζεις με μία απο τις σοβαρές κάρτες για mining. Εύκολα θα μπορούσες να παράγεις 4-5LTC/εβδομάδα (4-5*20€=80-100€) Μπορεί να μη γίνεις πλούσιος, αλλά θα αποσβέσεις το κόστος του υπολογιστή σου, και αν ασχοληθείς και πιο σοβαρά, να βγάλεις και τον επόμενο. Προσωπικά το βλέπω σαν hobby που ενώ δεν με κάνει πλούσιο, μου επιτρέπει να πηγαίνω δωρεάν διακοπές. To κόστος του ρεύματος που το πας όμως; Επίσης και η φθορά της κάρτας γραφικών δεν είναι αμελητέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα