chub Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 η μπαταρία μου τελευταία έχει πέσει και σκέφτομαι να παραγγείλω μια καινούρια. θέλω να ρωτήσω το εξής: μπορώ να βάλω μια μεγαλύτερη σε capacity μπαταρία ή πρέπει να βάλω μια ακριβώς με τα ίδια specs της προηγούμενης. έχω το macbook pro 13 (mid-2009) και αυτη τη στιγμή έχω την μπαταρία του, που είναι 6cell 60Wh (5500mAh) 10.95v στα καλά της μου κρατούσε 5-6 ώρες στη χρήση που του έκανα. εαν αγοράσω μια που είναι 10cell 95Wh(13000mAh) 7.3v θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω; αν ναι θα κρατάει περισσότερο; (το διπλασιο θα έχει πρόβλημα που είναι διαφορετικό το voltage; την συγκεκριμένη μπαταρία νομίζω πως την φοράει το 17αρι. αλλα αν υποθέσουμε οτι μπορώ να την συνδέσω θα έχω αποτέλεσμα, ή καλύτερα να μην ασχοληθώ;
JasonChart Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Προχθές ήρθε η δικιά μου απο Κίνα,(original part) για ακριβώς το ίδιο laptop, αλλα δεν την έχω αλλάξει ακόμα γιατί θέλει tri-wing κατσαβίδι εκεί κάτω...Η μπαταρία που κοιτάς πρέπει αρχικά να κάθεται-να ταιριάζει στο macbook, και μετά να είναι προτεινόμενη για το συγκεκριμμένο macbook! play safe! α και αυτό το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στα hardware
chub Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσο τη πήρες; Πλήρωσες φόρο; ebay? Sent from my iPhone using Insomnia
billycob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Προχθές ήρθε η δικιά μου απο Κίνα,(original part) για ακριβώς το ίδιο laptop, αλλα δεν την έχω αλλάξει ακόμα γιατί θέλει tri-wing κατσαβίδι εκεί κάτω... Η μπαταρία που κοιτάς πρέπει αρχικά να κάθεται-να ταιριάζει στο macbook, και μετά να είναι προτεινόμενη για το συγκεκριμμένο macbook! play safe! α και αυτό το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στα hardware Το κατσαβίδι tri wing από που το πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα