harris78 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ από Public παρέλαβα στα 2,5 χωρίς μεταφορικά. Και μια διευκρίνηση: Multirama και Public είναι πλέον το ΙΔΙΟ μαγαζί...
nikosdet Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι πλέον, εδώ και καιρό είναι κάτω από την ίδια ομπρέλα, όμως στα operations σε σχέση με παραγγελίες-παραλαβές κτλ δεν παρέχουν κοινές υπηρεσίες, π.χ. να παραγγείλεις online (π.χ. public, getitnow, multirama) και να το παραλάβεις από φυσικό κατάστημα άλλου brand της εταιρείας (public).
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ από Public παρέλαβα στα 2,5 χωρίς μεταφορικά. Και μια διευκρίνηση: Multirama και Public είναι πλέον το ΙΔΙΟ μαγαζί... Επειδη μαλλον μπερδευεις τον κοσμο με το ποστ σου αυτο αντι να βοηθησεις, να ρωτησω αυτο που βγαινει απο το ποστ σου, σε σχεση και με οσα αναφερθηκαν προηγουμενως και ερχεσαι να αντιδιαστειλεις: Εκανες παραγγελια στο μουλτιραμα και παρελαβες απο public; Αμφιβαλλω, αν ναι πεσ'το μας.
giorginho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 E ναι, ελεγα κι εγω εδω και λιγη ωρα να το "διορθωσω" το ποστ ως εξης: (Και) εγώ από Public παρηγγειλα και παρέλαβα στα 2,5 χωρίς μεταφορικά. Και μια διευκρίνηση: Multirama και Public είναι πλέον το ΙΔΙΟ μαγαζί...
harris78 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν διαβάζατε τα 2 προηγούμενα ποστ μου σε αυτό το θέμα (δεν είναι πολλές οι 3 σελίδες...) δεν θα μπερδευόσασταν εσείς ούτε ο κόσμος... Αναφέρω λοιπόν ότι 1ον παρήγγειλα από public 2ον ότι μου ήρθε email να παραλάβω από public 3ον παρέλαβα από public στα 2,5 ευρώ. Και άλλος αναφέρει ότι το πήρε από public! Πρόσθεσα επιπλέον για να βοηθήσω ότι αντίστοιχοι αντάπτορες από ebay ΔΕΝ δουλέψανε... Όσον αφορά αν είναι το "ιδιο" μαγαζί (και άρα να κοιτάμε σε όποιο από τα 2 μας συμφέρει από άποψη αποστολής) στα Γιάννενα το προσωπικό από τα Multirama μεταφέρθηκε στα public, οι ποντοι από την κάρτα στα multirama, μεταφέρθηκαν στα public , παραγγελίες που εκκρεμούσαν στα Multirama μεταφέρθηκαν στα public, και τέλος προϊόντα μου βγαίνουν προσφορά στο ένα υπάρχουν και στο άλλο στην ΊΔΙΑ τιμή, αυτά.... Α και ναι μου έχει ζητηθεί και έχει γίνει μεταφορά παραγγελίας από τα multirama στα public. ΥΓ. Εντάξη η κρίση αλλά για +-2,5 ευρώ μιλάμε... Μια πρόσθεση κύριε mod του public δίπλα στα multirama στον τίτλο θα ήταν πιο "πετυχημένη"...
giorginho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Α και ναι μου έχει ζητηθεί και έχει γίνει μεταφορά παραγγελίας από τα multirama στα public. Eνδιαφερον...! Αραγε αν κανουμε εμεις μια παραγγελια στο multirama και ζητησουμε την "μεταφορα" της στο public θα γινει? Υποψην, δεν εχουν σε ολα τα προϊοντα ιδιες τιμες, πχ σε εναν ψηφιακο δεκτη crypto redi 211 εχουμε multirama 25€, public 26,92€, getitnow (επισης ιδιο μαγαζι) 30€! (για το 'μπερδεμα' ειμαι σιγουρος τοσο για τον εαυτο μου οσο και για τον μοντ οτι δεν μπερδευτηκαμε --εξ ου και το οτι δεν εκανα το προηγουμενο ποστ μου... κατω απο το δικο σου--, απλα αν δεις κι εσυ λιγο την αλληλουχια των ποστ και το σημειο του συγκεκριμενου ποστ σου ισως διαπιστωσεις μια ...συγχυση --μια που το θεμα ηταν αν υπαρχουν μεταφορικα για παραγγελια απο το multirama για το οποιο εγινε το θεμα και δωθηκε το λινκ, προσωπικα μαλιστα τις λιγες φορες που βλεπω θεματα για multirama δεν κανω τον κοπο να τρεχω να δω μηπως το ιδιο υπαρχει και στο public.gr, υποθετοντας οτι το εχει ηδη κανει ο TS και δεν το βρηκε, δεν ειναι απαραβατος κανονας οτι επειδη ειναι 'ιδιο μαγαζι' θα εχουν ιδια διαθεσιμοτητα στα sites τους ή ιδιες τιμες, το ιδιο παρατηρειται και με kotsovolos.gr - electroworld.gr--)
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν διαβάζατε τα 2 προηγούμενα ποστ μου σε αυτό το θέμα (δεν είναι πολλές οι 3 σελίδες...) δεν θα μπερδευόσασταν εσείς ούτε ο κόσμος... Αναφέρω λοιπόν ότι 1ον παρήγγειλα από public 2ον ότι μου ήρθε email να παραλάβω από public 3ον παρέλαβα από public στα 2,5 ευρώ. Και άλλος αναφέρει ότι το πήρε από public! ... Όσον αφορά αν είναι το "ιδιο" μαγαζί (και άρα να κοιτάμε σε όποιο από τα 2 μας συμφέρει από άποψη αποστολής) στα Γιάννενα το προσωπικό από τα Multirama μεταφέρθηκε στα public, οι ποντοι από την κάρτα στα multirama, μεταφέρθηκαν στα public , παραγγελίες που εκκρεμούσαν στα Multirama μεταφέρθηκαν στα public, και τέλος προϊόντα μου βγαίνουν προσφορά στο ένα υπάρχουν και στο άλλο στην ΊΔΙΑ τιμή, αυτά.... Α και ναι μου έχει ζητηθεί και έχει γίνει μεταφορά παραγγελίας από τα multirama στα public. ΥΓ. Εντάξη η κρίση αλλά για +-2,5 ευρώ μιλάμε... Μια πρόσθεση κύριε mod του public δίπλα στα multirama στον τίτλο θα ήταν πιο "πετυχημένη"... Παμε απο το τελος: να προσθεσω σε τοπικ με ηδη απο καιρο εξαντλημενο προιον και αλλο μαγαζι στον τιτλο (εξαντλημενο φυσικα και εκει) ; Σε καμια περιπτωση. Παρα πολλα προιοντα ειναι σε διαφορετικες τιμες στα οχι 2 που νομιζεις, αλλα στα 3 μαγαζια του ομιλου. Ακομα και διαφορετικες διαθεσιμοτητες, διαθεσιμο σε ενα μαγαζι, εξαντλημενο σε αλλο κλπ. Και ειναι συνηθες. Οταν λοιπον θυμιζω, στα τελευταια ποστ εγινε η παρεμβαση (οπως και αμεσως στην αρχη του θεματος πριν μερες στο #2 αλλα εμεινε "περιέργως" αναπαντητο) να μας πουν οσοι παρηγγειλαν απο μουλτιραμα στα 2.5 ευρω συμφωνα με τον τιτλο οπως ηταν, αν δεν πληρωσαν μεταφορικα οπως προεκυπτε απο τον τιτλο, ειναι αστοχη κατα τη γνωμη μου η απαντηση "παρελαβα χωρις μεταφορικα απο τα παμπλικ" επομενως μονο να μπερδεψει μπορει. Τα προηγουμενα ποστ σου, αλλοι τα διαβασαμε, αλλοι ομως να εισαι σιγουρος δεν τα συνδεσαν, γι αυτο και η παρεμβαση για εμμεση διορθωση του ελλειπους ποστ. Τα μαγαζια τελος δεν ειναι νεο οτι ειναι "ενα" απο αποψη ιδιοκτησιας, δεν εγινε προσφατα, αλλα ειναι μια παλια και καλα γνωστη ιστορια μεταξυ των μελων του φορουμ. 1
soulkeeper4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Link?? Sent from my iPhone using Insomnia
Nazar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Α και ναι μου έχει ζητηθεί και έχει γίνει μεταφορά παραγγελίας από τα multirama στα public. Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω νέο κύκλο αντιπαράθεσης για το αν είναι ίδιο μαγαζί, να προσθέσω ότι στα multi μου ζήτησε επανεγγραφή (ενώ ήμουν ήδη) και στο τέλος μου είπε καλώς ήλθατε στο "getitnow". Η πλάκα είναι ότι στο getitnow έμπαινα (χωρίς να έχω γραφτεί ποτέ), ενώ δεν μπορούσα να συνδεθώ στα multi για να δω εξέλιξη παραγγελίας. (έδινα ξανά και ξανά "forgot password")
soulkeeper4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πηγαινε την πρωτη σελιδα να το βρειςΓια πηγαινε εσυ..κ αν το βρεις (διαθεσιμο) πες το κ σε μενα... ΥΓ Γιαυτο ρωτησα μηπως υπαρχει κανα λινκ ....απο public κτλ
georsev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Για πηγαινε εσυ..κ αν το βρεις (διαθεσιμο) πες το κ σε μενα... ΥΓ Γιαυτο ρωτησα μηπως υπαρχει κανα λινκ ....απο public κτλ Δεν θα σου ειναι για παντα διαθεσημο ενα προιον που εχει ζητηση.....εγω παραγγειλα παντος ενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα