Nazar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.multirama.gr/prod/tablets/kalodia-adaptors/samsung-galaxy-tab-usb-connection-kit-epl-1pl0begstd-aksesoyar-tablet/prod3940289pp/ Το παρέλαβα εχτές και το συνέδεσα στο δικό μου Galaxy II 3110 και έπαιξε μια χαρά Συνέδεσα και usb πληκτρολόγιο Προτεινόμενη τιμή samsung.com 25$. Συμβατά otg από 5 Euro 1
giorginho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια, αλλά να αναγραφουμε παντα τελικη τιμη με μεταφορικα οταν (οπως εδω) υπαρχουν!
pepis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωρινά εξαντλημένο...(πότε κιόλας;;; )
harris78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το πήρα από τα bublic στα 2,5 ευρώ και παραλαβή από το κατάστημα...
Beep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μα καλά Multirama και Public από ένα κομμάτι είχαν και το πούλησαν στα 2.5€; Ξεστοκάρισμα και ότι αρπάξουμε από θέμα marketing;
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καινουργιο στην ενοτητα σε κοβω... 2
Beep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καινουργιο στην ενοτητα σε κοβω... Εννοείς ότι είναι πάγια τακτική τους... έτσι;
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι χθες το απόγευμα ήταν διαθέσιμο. Άρα για τουλ. 2 μέρες υπήρχε διαθεσιμότητα. Κάποα στιγμή σε αυτή την τιμή θα τελείωνε το όποιο απόθεμα. Χτύπησα ένα 1 ώρα από τότε που ανέβηκε το θέμα. Ακόμα υπό επεξεργασία είναι η παραγγελία
Beep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.multirama.gr/prod/tablets/kalodia-adaptors/samsung-galaxy-tab-usb-connection-kit-epl-1pl0begstd-aksesoyar-tablet/prod3940289pp/ Το παρέλαβα εχτές και το συνέδεσα στο δικό μου Galaxy II 3110 και έπαιξε μια χαρά Συνέδεσα και usb πληκτρολόγιο Προτεινόμενη τιμή samsung.com 25$. Συμβατά otg από 5 Euro Προσωρινά εξαντλημένο...(πότε κιόλας;; Βάσει των αναρτήσεων πάντα, η προσφορά ίσχυε για 31 ώρες... Δεν ξέρω βέβαια πότε πραγματικά ξεκίνησε στα καταστήματα, αλλά και πάλι 3-4 τεμάχια θα είχαν φαντάζομαι. Κάτι που δείχνει ότι πρόκειται αποκλειστικά για άλλο ένα "κράχτη" για τον όποιο μυημένο τύχει και το μυριστεί...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μας ειχες παρακολουθησει θα εβλεπες οτι σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως το προϊον παραμενει διαθεσιμο για 2-5-10 λεπτα μολις. 1
remalis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνώμη αλλά ανταπτοράκι OTG δεν είναι? Χάνω κάτι? Τι διαφορά έχει από το απλό καλωδιάκi OTG με 3Ε?
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καμια ισως; Εγω περιμενω να μου ρθει ενα απο κινα 0.70 λεπτα το πηρα χωρις εξοδα αποστολης. για το neo v μου Πιστευω οτι αυτα που δεν εχουν καλωδιο επιβαρυνουν την θυρα του κινητου. Καλυτερα καλωδιακι να ειμαι και ανετος
Nazar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Βάσει των αναρτήσεων πάντα, η προσφορά ίσχυε για 31 ώρες... Δεν ξέρω βέβαια πότε πραγματικά ξεκίνησε στα καταστήματα, αλλά και πάλι 3-4 τεμάχια θα είχαν φαντάζομαι. Κάτι που δείχνει ότι πρόκειται αποκλειστικά για άλλο ένα "κράχτη" για τον όποιο μυημένο τύχει και το μυριστεί... Παράγγειλα 13/9 ήταν πάνω από δέκα μέρες. Δεν πόσταρα γιατί μύριζε για λάθος (όπως αναφέρω τιμή samsung.com 25$) και θεωρούσα αμφιβολο να παραλάβω. Τελικά παρέλαβα 23/9. Η πλάκα ήταν ότι είχα παραγγείλει 2 τεμάχια (και για ένα φίλο) και μου έστειλαν το 1 Τους πήρα τηλ και την άλλη μέρα μου έστειλαν και το άλλο
remalis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καμια ισως; Εγω περιμενω να μου ρθει ενα απο κινα 0.70 λεπτα το πηρα χωρις εξοδα αποστολης. για το neo v μου Πιστευω οτι αυτα που δεν εχουν καλωδιο επιβαρυνουν την θυρα του κινητου. Καλυτερα καλωδιακι να ειμαι και ανετος Καλά το κατάλαβα. Ναι ναι, εγώ έλεγα για ελληνικά μαγαζιά, το 1ο που είχα πάρει από ebay γύρω στο 1$ το είχα πάρει. Οπότε το σηματάκι samsung αυξάνει κάπως το κόστος ε (~22Ε)? Αυτά είναι.
harris78 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου ήρθε e-mail να πάω να παραλάβω από public. Να προσθέσω ότι 2 φτηνά από ebay του ενός δολαρίου δεν μου δουλεύουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα