Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/prod/tablets/kalodia-adaptors/samsung-galaxy-tab-usb-connection-kit-epl-1pl0begstd-aksesoyar-tablet/prod3940289pp/

Το παρέλαβα εχτές και το συνέδεσα στο δικό μου Galaxy II 3110 και έπαιξε μια χαρά

Συνέδεσα και usb πληκτρολόγιο

Προτεινόμενη τιμή samsung.com 25$.

Συμβατά otg από 5 Euro

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα καλά Multirama και Public από ένα κομμάτι είχαν και το πούλησαν στα 2.5€; Ξεστοκάρισμα και ότι αρπάξουμε από θέμα marketing;

Δημοσ.

Μέχρι χθες το απόγευμα ήταν διαθέσιμο. Άρα για τουλ. 2 μέρες υπήρχε διαθεσιμότητα. Κάποα στιγμή σε αυτή την τιμή θα τελείωνε το όποιο απόθεμα.

Χτύπησα ένα 1 ώρα από τότε που ανέβηκε το θέμα. Ακόμα υπό επεξεργασία είναι η παραγγελία

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/prod/tablets/kalodia-adaptors/samsung-galaxy-tab-usb-connection-kit-epl-1pl0begstd-aksesoyar-tablet/prod3940289pp/

Το παρέλαβα εχτές και το συνέδεσα στο δικό μου Galaxy II 3110 και έπαιξε μια χαρά

Συνέδεσα και usb πληκτρολόγιο

Προτεινόμενη τιμή samsung.com 25$.

Συμβατά otg από 5 Euro

Προσωρινά εξαντλημένο...(πότε κιόλας;; ;)

Βάσει των αναρτήσεων πάντα, η προσφορά ίσχυε για 31 ώρες...

Δεν ξέρω βέβαια πότε πραγματικά ξεκίνησε στα καταστήματα, αλλά και πάλι 3-4 τεμάχια θα είχαν φαντάζομαι.

Κάτι που δείχνει ότι πρόκειται αποκλειστικά για άλλο ένα "κράχτη" για τον όποιο μυημένο τύχει και το μυριστεί...

• Moderators
Δημοσ.

Αν μας ειχες παρακολουθησει θα εβλεπες οτι σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως το προϊον παραμενει διαθεσιμο για 2-5-10 λεπτα μολις.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια ισως; Εγω περιμενω να μου ρθει ενα απο κινα 0.70 λεπτα το πηρα χωρις εξοδα αποστολης. για το neo v μου

Πιστευω οτι αυτα που δεν εχουν καλωδιο επιβαρυνουν την θυρα του κινητου. Καλυτερα καλωδιακι να ειμαι και ανετος :D

Δημοσ.

Βάσει των αναρτήσεων πάντα, η προσφορά ίσχυε για 31 ώρες...

Δεν ξέρω βέβαια πότε πραγματικά ξεκίνησε στα καταστήματα, αλλά και πάλι 3-4 τεμάχια θα είχαν φαντάζομαι.

Κάτι που δείχνει ότι πρόκειται αποκλειστικά για άλλο ένα "κράχτη" για τον όποιο μυημένο τύχει και το μυριστεί...

Παράγγειλα 13/9 ήταν πάνω από δέκα μέρες.

Δεν πόσταρα γιατί μύριζε για λάθος (όπως αναφέρω τιμή samsung.com 25$) και θεωρούσα αμφιβολο να παραλάβω.

Τελικά παρέλαβα 23/9.

Η πλάκα ήταν ότι είχα παραγγείλει 2 τεμάχια (και για ένα φίλο) και μου έστειλαν το 1

Τους πήρα τηλ και την άλλη μέρα μου έστειλαν και το άλλο

Δημοσ.

Καμια ισως; Εγω περιμενω να μου ρθει ενα απο κινα 0.70 λεπτα το πηρα χωρις εξοδα αποστολης. για το neo v μου

Πιστευω οτι αυτα που δεν εχουν καλωδιο επιβαρυνουν την θυρα του κινητου. Καλυτερα καλωδιακι να ειμαι και ανετος :D

Καλά το κατάλαβα. Ναι ναι, εγώ έλεγα για ελληνικά μαγαζιά, το 1ο που είχα πάρει από ebay γύρω στο 1$ το είχα πάρει.

Οπότε το σηματάκι samsung αυξάνει κάπως το κόστος ε (~22Ε)? Αυτά είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...