evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Πριν από λίγο έπαιζα NFS Shift 2 και έχω την GT240. Τα temps είναι στους 59 και το fan δεν πάει πάνω από 18%... Πως μπορώ να το βάλω 100%?
Thanos1972 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε το Msi afterburner και παιξε με το Profil του fan.η αλλιως,πας την μπαρα στο 100% πατας apply και εισαι οκ. 1
evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Wow! κάτι παρόμοιο και για case fan-cpu fan έχεις? εκτός του speedfan που δεν βγάζω άκρη!
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο. Βλέπω οτι εχει κάτι για core clock και memory clock. Αυτά να φανταστώ ειναι oc μπορω να τα ανεβασω; Αν ναι ποσο; Sent from my iPod touch using Insomnia
daplayergr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο. Βλέπω οτι εχει κάτι για core clock και memory clock. Αυτά να φανταστώ ειναι oc μπορω να τα ανεβασω; Αν ναι ποσο; Sent from my iPod touch using Insomnia Ναι έχεις την δυνατότητα, αλλά με προσοχή ανέβαζε το λίγο λίγο και κάνε τεστ κάθε φορά που το ανεβάζεις. Το είχα ανεβάσει κατά πολύ και μου έκλεισε το pc με blue screen, οπότε με μέτρο...
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά σιγά δηλαδή; 10-10;; Το θέμα μου ειναι τα temps on game παει και 70..! Sent from my iPod touch using Insomnia Με full fan* Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα