Προς το περιεχόμενο

nexus 4 η htc one x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ποιο από τα 2 τηλεφωνά μου προτείνετε 

προσωπικά είμαι προς nexus αλλα μου είπαν ότι δεν έχει κάλο ηχείο

και γενικα ακουω πολυ μουσική απο το κινητό (με ακουστικά βεβαία) θα εχει διάφορα η ποιότητα του ηχου στο htc λογο ''Beats Audio''?

Δημοσ.

τα beats ειναι οτι χειροτερο σε ακουστικα και ηχεια για τα λεφτα τους, δεν αξιζει να πας στο htc με τιποτα καλυτερα νεξους

Τι το παινευουν και το ξαναπαινευουν τοτε αν ειναι τοσο χαλια?

Δημοσ.

τα beats ειναι οτι χειροτερο σε ακουστικα και ηχεια για τα λεφτα τους, δεν αξιζει να πας στο htc με τιποτα καλυτερα νεξους

Τι το παινευουν και το ξαναπαινευουν τοτε αν ειναι τοσο χαλια?

Απλα επειδη βαζει την υπογραφη του ο Dr.Dre τα διαφημιζουν πιο πολυ, 400+ ευρω τα beats pro τρωνε (...) απο τα ATH-M50 που κανουν 100-150

Δημοσ.

Nexus 4 αναμεσα σε αυτα τα 2.

Καλυτερο επεξεργαστη,διπλασια ραμ,καλυτερη μπαταρια(οκ μικρη διαφορα),γρηγορες αναβαθμισεις και υποστηριξη απο xda(αν σε ενδιαφερει) και αν χρειαστεις ποτε το σερβις(χτυπα ξυλο) τοτε καλυτερα να εχεις LG.

Δεν τα εχω βαλει διπλα διπλα,ισως να εχει καλυτερο ηχειο το HTC αλλα και παλι οχι τρελη διαφορα.Στα + του HTC το ραδιο.

Καμερα καλυτερη το HTC.

Δημοσ.

Nexus 4 ειναι σε ολα ιδια εκτος το ραμ οπως ειπε το παιδι πανω. Πολυ βασικο η ραμ.

Το νεξους εχει μεγαλυρη μπαταρια και καλυτερη υποστηριξη πολυ βασικο και αυτο.

Ανετα nexus 4.

Δημοσ.

Αν μπορει να παει για το G φυσικα...

Κοστιζει φτηνοτερα απο το One X,και μου κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφερε ως τωρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...