zizu10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ok. Θα τους ζητήσω να γράψουν και στο πακέτο gift και μία χαμηλή τιμή. Θήκη θα αγοράσω αφότου έρθει μιας και μου δίνει μία σιλικονένια το to2c.com (μάλλον από εκεί θα το αγοράσω τελικά αφού δίνει πολλά έξτρα και διαβάζω και πολύ καλά λόγια!). Τώρα το τελωνείο με φοβίζει... Έχεις ακούσει κανέναν από το myphone να είχε θέμα??
Sog96Ch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ok. Θα τους ζητήσω να γράψουν και στο πακέτο gift και μία χαμηλή τιμή. Θήκη θα αγοράσω αφότου έρθει μιας και μου δίνει μία σιλικονένια το to2c.com (μάλλον από εκεί θα το αγοράσω τελικά αφού δίνει πολλά έξτρα και διαβάζω και πολύ καλά λόγια!). Τώρα το τελωνείο με φοβίζει... Έχεις ακούσει κανέναν από το myphone να είχε θέμα?? Οι περισσότεροι όχι, όμως ένα άτομο παράγγειλε το κινητό για αυτόν και πλήρωσε τελωνείο και μετά πήρε άλλο ένα και πλήρωσε και στο δεύτερο (νομίζω 40 ευρώ)
zizu10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα.. Ε για 40 ευρώ δεν είναι μεγάλο το ρίσκο αλλά δεν είναι και λίγα... Μήπως θυμάσαι από ποιο κινέζικο κατάστημα είχε ψωνίσει αυτός που είχε το θέμα με το τελωνείο ώστε να το αποφύγω??
Sog96Ch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα.. Ε για 40 ευρώ δεν είναι μεγάλο το ρίσκο αλλά δεν είναι και λίγα... Μήπως θυμάσαι από ποιο κινέζικο κατάστημα είχε ψωνίσει αυτός που είχε το θέμα με το τελωνείο ώστε να το αποφύγω?? Νομίζω από το minideal αλλά δεν έχει σημασία καθώς 100 άτομα δεν πληρώνουν είναι τελείως τυχαίο ποιος θα πληρώσει τελωνείο και ποιος όχι... Υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσεις ανεξαρτήτως το κατάστημα
sakis0547 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα.. Ε για 40 ευρώ δεν είναι μεγάλο το ρίσκο αλλά δεν είναι και λίγα... Μήπως θυμάσαι από ποιο κινέζικο κατάστημα είχε ψωνίσει αυτός που είχε το θέμα με το τελωνείο ώστε να το αποφύγω?? Νομίζω από το minideal αλλά δεν έχει σημασία καθώς 100 άτομα δεν πληρώνουν είναι τελείως τυχαίο ποιος θα πληρώσει τελωνείο και ποιος όχι... Υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσεις ανεξαρτήτως το κατάστημαΕγω εχω παραγγειλει 15 φορες απο minideal και τεσσερις απo to2c,σε καμια παραγγελια δεν πληρωσα τελωνειο..Αποστολή από το ZP980 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα