Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ωρα που πηγες να κανεις clean install δε σου το εβγαλε για να διαλεξεις?

Εσυ εκαμες την πρωτη εγκστασταση με clean install!

Τωρα ξανακανε την εγκατασταση απο την αρχη και διαλεξε αυτη τη φορα,να γινει upgrade!

Ρε φιλε ποια εγκατασταση μου λες αφου δεν εχω cd? Απο τις ρυθμησεις παταω clean install και τα κανει μονο του χωρις να με ρωταει ακριβως κατι...

Δημοσ.

Ρε φιλε ποια εγκατασταση μου λες αφου δεν εχω cd?

Ε,και πως περιμένεις να το ξέρουμε εμείς αυτό;;;

Και ποιες ρυθμίσεις εννοείς;;

Ανέβασε καμιά εικόνα του τι κάνεις και που πατάς γιατί κάπου με την ορολογία χανόμαστε.

Δημοσ.

Ρε φιλε ποια εγκατασταση μου λες αφου δεν εχω cd? Απο τις ρυθμησεις παταω clean install και τα κανει μονο του χωρις να με ρωταει ακριβως κατι...

Νωμιζα ειχες dvd/usb και εκανες κανονικο clean install και οχι απλα reset απο τα windpws!

Κατεβασε ενα iso με τα windows 8(με την εκδωση που εχεις) ή το tool που σου δινει η ms και τρεξε το στα windows για να κανεις τη κανωνικη εγκατασταση των windows απο το bios!

Και ΤΟΤΕ θα σου ζητησει να διαλεξεις!Και να διαλεξεις το upgrade!

Με το upgrade tool της ms θα σου ζητηση απο την αρχη τον κωδικο και αν ειναι ενταξει θα στο κανει αυτοματα χωρις να χρειαζεται ξανα να το ενεργοποιησεις!

Δημοσ.

Ωραια παμε απο τη αρχη, ειχα τα 7, εκανα upgrade σε 8 pro, πεταξα το cd και τον κωδικο των 7. Ταυτοχρονα αγορασα εναν ssd 840 evo.

Εχω ομως το προβλημα με το activation καθως αλλαξα motherboard...και προσπαθω να τα φτιαξωολα αυτα χωρις να πληρωσω τεχνικο.

Τωρα αυτο το clean install ειναι η επιλογη στα ελληνικα: καταργηση ολων και εγκατασταση των windows απο την αρχη, οπου αφου το κανει μπαινει στα windows και γραφει οτι το cd key δεν μπορει να χρησιμοποιηθει.

Νωμιζα ειχες dvd/usb και εκανες κανονικο clean install και οχι απλα reset απο τα windpws!
Κατεβασε ενα iso με τα windows 8(με την εκδωση που εχεις) ή το tool που σου δινει η ms και τρεξε το στα windows για να κανεις τη κανωνικη εγκατασταση των windows απο το bios!
Και ΤΟΤΕ θα σου ζητησει να διαλεξεις!Και να διαλεξεις το upgrade!
Με το upgrade tool της ms θα σου ζητηση απο την αρχη τον κωδικο και αν ειναι ενταξει θα στο κανει αυτοματα χωρις να χρειαζεται ξανα να το ενεργοποιησεις!

Το εκανα και λεει οτι δεν υποστηριζετε η χωρα μου!

Δημοσ.

Μπορεις να το τρεξεις μεσα στα windows για να κανεις την εγκατασταση ή να το καψεις σε dvd!

Προτιμοτερο να το καψεις σε dvd και να κανεις την εγκατασταση απο το dvd!

Απλα οταν θα σου ζητησει να επιλεξεις διαλεξε να κανει upgrade!

Δημοσ.

Μπορεις να το τρεξεις μεσα στα windows για να κανεις την εγκατασταση ή να το καψεις σε dvd!

Προτιμοτερο να το καψεις σε dvd και να κανεις την εγκατασταση απο το dvd!

Απλα οταν θα σου ζητησει να επιλεξεις διαλεξε να κανει upgrade!

Γινεται να βαλω αυτο το iso σε usb και μετα να μπω στο bios και να μπουταρω απο εκει; μετα θα μου εχει επιλογη αν θελω να γινει η εγκατασταση στον ssd?

Δημοσ.

Γινεται να βαλω αυτο το iso σε usb και μετα να μπω στο bios και να μπουταρω απο εκει; μετα θα μου εχει επιλογη αν θελω να γινει η εγκατασταση στον ssd?

Ναι αλλα πρεπει να κανεις το usb bootable και εγω δε ξερω πως γινετε!Ενω με το dvd απλα γινεται ευκολα με τον burner των windows!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...