Προς το περιεχόμενο

3770k Delided

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες εχω ανοιξει τον επεξεργαστη και περιμενω τη liquid ultra να φτασει.. :devil:

Αναρωτιομουν ομως αν αξιζει να πεσει και Lapping στο καπακι ή οχι. Καποιοι λενε οτι ειδαν εξτρα πτωση στους ivy και καποιοι αλλοι οτι δεν αξιζε τοσο η διαδικασια..Αν εχει κανει καποιος και delid και lapping ας με βοηθησει γιατι ειμαι ηδη  απο τη Πεμπτη χωρις pc και θελω να μαθω αν αξιζει να περιμενω να ερθει το "lapping kit" (αν το παραγγειλω ποτε.:) )

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλειεται ρε συ...

Αστα ολα auto εκτος απο το spread spectrum που πρεπει να το κλεισεις και κοψε πολυ offset, εγω το εχω στα -0.100, ξεκινα δοκιμες απο το -0.060 ή 50. Μετα ανεβασε και το llc το πoλυ στη μεση.

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει! Μετα απο περιπου 1.003.432 αποτυχημενα boot, το καταφερα και ετσι αλλα οι διαφορες ηταν ελαχιστες. Θα προσπαθησω παλι.:)

Δημοσ.

Αν κάνεις lap στο IHS το κάνεις πριν το κολλήσεις και για να δεις gain πρέπει να lapάρεις και το waterblock σου. Και με τα δύο lapped (up to 1500/2000 grit) και με δεδομένο ότι είναι με springs το waterblock και θα αναπληρώσει τα χαμένα χιλιοστά, πράγματι κάτι κερδίζεις ;)

Δημοσ.

Το waterblock ειναι με ελατηρια, ναι. Αλλα απ'οσα διαβαζω αυτες τις μερες, το κατι που κερδιζεις ειναι ελαχιστο και ανευ σημασιας. Ειδωμεν μετα το delid.:)

Δημοσ.

Βασικά αν το block σου έχει αρκετό wattage από πίσω του (ψυγεία και ροή) τότε μιλάμε για ~2 βαθμούς σε τελικές load θερμοκρασίες, απλά όταν θα πατάς το linx δεν θα πηδάνε σχεδόν καθόλου οι θερμοκρασίες γιατί το block θα αρπάζει πιο καλά τις διαφορές.

Πάντως ναι - το μεγάλο gain έρχεται με την μείωση του gap, μετά πάει η καλύτερη πάστα (pro/ultra) και τελευταίο και καταϊδρωμένο το lapping ή τα pads που βάζουν μερικοί για να ακουμπάει το pcb στο IHS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...