Lykos22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω μία εξήγηση, πολύ πιθανόν όσοι έχουν -χρησιμοποιήσει- Windows 7 να το έχουν συναντήσει αρκετές φορές. Έχω μία ταινία στον εξωτερικό δίσκο μου η οποία είναι 4.5 - 5 gb και θέλω να τη μεταφέρω/αντιγράψω σε ένα usb-stick (16 gb) το οποίο έχει αρκετό άδειο χώρο για να την πάρει προφανώς. Μόλις πατήσω copy-paste/αποστολή προς το usb-stick τα Windows μου εμφανίζουν ένα alert-μήνυμα: Υπερβολικά μεγάλο αρχείο Το αρχείο <όνομα_αρχείου.avi> είναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχείων προορισμού. και η αντιγραφή/αποστολή δεν γίνεται ποτέ. Δεν συμβαίνει σε όλες τις ταινίες/αρχεια, αλλά μόνο (προφανώς) σε τέτοιες περιπτώσεις. Δοκίμασα επίσης να τη μεταφέρω πρώτα από τον εξωτερικό δίσκο στο laptop (όπου την μεταφέρει κανονικά) και μετά από το laptop στο usb-stick, όπου πάλι δεν την περνάει. Τι μπορεί να φταίει γι αυτό και 'επιλέγει' ποιές ταινίες αντιγράφει? Υπάρχει κάποιος τρόπος που ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα??
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαξε το filesystem του usb σε NTFS (απο FAT που ειναι τωρα) 1
Lykos22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 @Gi0: Ευχαριστώ πολύ! μου λυσες το πρόβλημα! Μία ερώτηση: τι διαφορά έχει το NTFS απο το FAT? σε όλους τους δίσκους μου (ακόμα και στου υπολογιστή) να προτιμώ το NTFS?? Ok το βρήκα! και πάλι ευχαριστώ!
pooksieboo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 @Gi0: Ευχαριστώ πολύ! μου λυσες το πρόβλημα! Μία ερώτηση: τι διαφορά έχει το NTFS απο το FAT? σε όλους τους δίσκους μου (ακόμα και στου υπολογιστή) να προτιμώ το NTFS?? Ok το βρήκα! και πάλι ευχαριστώ! Οι εσωτερικοί και οι περισσότεροι εσωτερικοί είναι πλεον ntfs παντα. Το fat θα το συναντήσεις σε στικ και κάρτες μνήμης περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα