Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μία εξήγηση, πολύ πιθανόν όσοι έχουν -χρησιμοποιήσει- Windows 7 να το έχουν συναντήσει αρκετές φορές.

Έχω μία ταινία στον εξωτερικό δίσκο μου η οποία είναι 4.5 - 5 gb και θέλω να τη μεταφέρω/αντιγράψω σε ένα usb-stick (16 gb) το οποίο έχει αρκετό άδειο χώρο για να την πάρει προφανώς.

Μόλις πατήσω copy-paste/αποστολή προς το usb-stick τα Windows μου εμφανίζουν ένα alert-μήνυμα:

Υπερβολικά μεγάλο αρχείο

Το αρχείο <όνομα_αρχείου.avi> είναι υπερβολικά μεγάλο  για το σύστημα αρχείων προορισμού.

και η αντιγραφή/αποστολή δεν γίνεται ποτέ. Δεν συμβαίνει σε όλες τις ταινίες/αρχεια, αλλά μόνο (προφανώς) σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δοκίμασα επίσης να τη μεταφέρω πρώτα από τον εξωτερικό δίσκο στο laptop (όπου την μεταφέρει κανονικά) και μετά από το laptop στο usb-stick, όπου πάλι δεν την περνάει.

Τι μπορεί να φταίει γι αυτό και 'επιλέγει' ποιές ταινίες αντιγράφει? Υπάρχει κάποιος τρόπος που ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα??

Δημοσ.

@Gi0: Ευχαριστώ πολύ! μου λυσες το πρόβλημα!

Μία ερώτηση: τι διαφορά έχει το NTFS  απο το FAT? σε όλους τους δίσκους μου (ακόμα και στου υπολογιστή) να προτιμώ το NTFS??

Ok το βρήκα! ;)  και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

@Gi0: Ευχαριστώ πολύ! μου λυσες το πρόβλημα!

Μία ερώτηση: τι διαφορά έχει το NTFS απο το FAT? σε όλους τους δίσκους μου (ακόμα και στου υπολογιστή) να προτιμώ το NTFS??

Ok το βρήκα! ;) και πάλι ευχαριστώ!

Οι εσωτερικοί και οι περισσότεροι εσωτερικοί είναι πλεον ntfs παντα. Το fat θα το συναντήσεις σε στικ και κάρτες μνήμης περισσότερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...