Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο για το 256 Bit συμφωνω χαλια, αλλα αφου αποδιδουν δυνατα τοτε τι μας νοιαζει?!

Oχι απλα χαλια.Απαραδεκτοι.

Φαντασου να ειχαν 384.Δεν θα ηταν καλυτερα;αστο να βρισκεται που λεμε,και ας το κανω εγω οτι θελω.

Μην λεμε επιχειρηματα οπως καποιας εταιρειας κινητων,τι να την κανει παραπανω την μνημη,αφου παει καλα.ΒΑΛΕ εσυ παραπανω μνημη,ΑΛΛΩΣΤΕ δινω ως αγοραστης ενα καρο χρηματα το κερατο μου που λεμε,και ασε να την αξιοποιησω εγω,οπως θελω.

Κερδος στο κερδος,δεν δειχνει σοβαρη εταιρεια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Oχι απλα χαλια.Απαραδεκτοι.

Φαντασου να ειχαν 384.Δεν θα ηταν καλυτερα;αστο να βρισκεται που λεμε,και ας το κανω εγω οτι θελω.

Μην λεμε επιχειρηματα οπως καποιας εταιρειας κινητων,τι να την κανει παραπανω την μνημη,αφου παει καλα.ΒΑΛΕ εσυ παραπανω μνημη,ΑΛΛΩΣΤΕ δινω ως αγοραστης ενα καρο χρηματα το κερατο μου που λεμε,και ασε να την αξιοποιησω εγω,οπως θελω.

Κερδος στο κερδος,δεν δειχνει σοβαρη εταιρεια.

Ενταξει ρε συ δικιο εχεις.

Αλλα δεν ειναι τοσο σχετικη η συγκριση με την ΠΟΣΟΤΗΤΑ της μνημης.

Π.χ ο "στενος" διαυλος μνημης εχει ενα συγκεκριμενο αντικτυπο στις επιδοσεις. Π.Χ 10%

Αν αυτο το 10% στο παρεχει με +10% περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ τοτε μικρο το κακο.

Αν ομως εχεις μικρη ΠΟΣΟΤΗΤΑ μνημης οπως στο παραδειγμα σου τα πραγματα αλλαζουν.

Η μνημη που δεν χρησιμοποιειτε τωρα, θα χρησιμοποιηθει μετα.

Για αυτο οπως πολυ σωστα ειπες να εχουμε εξτρα να υπαρχει. Αλλιως η Ζημια θα ειναι αυξανομενη

γενια με γενια παιχνιδιων μεχρι που θα οδηγησει στο να μη μπορει η καρτα/κινητο καν να τρεξει μια εφαρμογη!

Δημοσ.

Λοιπον  οτι να ναι
ΔΕΝ αφήνουμε τους funboyσμους στην ακρη και να κοιτάξουμε τι συμφέρει την τσέπη του καταναλωτή?
ΤΙ εγινε? Εβγαλε πριν 3 μήνες νεα σειρα η nvidia ΛΟΓΙΚΟ είναι τώρα που θα βγάλει η ati (amd) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΗΗΗ.
Αλλιως για μένα είναι fail.
Μετα θα βγάλει πάλι η πρασινη η οποια θα είναι καλυτερη απο την κοκκινη γιατι αλλιώς θα είναι FAIL.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αντε συνεχιστε να σκοτώνεστε τωρα

• Like 1
Δημοσ.

1. Δε ειπα ποτε τη καρτα σκουπιδι.

2. Δεν ειπα ποτε οτι οι Nvidia ειναι καλυτερες. Το τι ειναι καλυτερο ειναι σχετικο και μεταβαλετε απο τη σχεση αποδοσης / Τιμης.

3. Η παντελης απουσια επιχειρηματων οδηγει ορισμενους ανθρωπους στην προσωπικη επιθεση στους αλλους.

Εδω ομως ειναι forum και σε παρακαλω να προσαρμοσεις το επιπεδο σου ωστε να σεβεσαι τα αλλα μελη. 

Φίλε μου, είπες αυτό

Οσον αφορα επιδοσεις +-5% με Titan αναλογα το παιχνιδι.

Φυσικα θα καταστραφει αμεσα απο το πληρες GK110 που

η Nvidia θα πεταξει στο καπακι!

Το ίδιο δεν κάνει με το "θα είναι για τα σκουπίδια" ? τέλος πάντων!

Ίσως άλλο ήθελες να πεις και δεν έκατσε τόσο καλά η λέξει "καταστραφει"

Δημοσ.

ρε παιδια, θα μου λυσετε μια απορια με τα bit??

η δικια μου, μοντελο του 9 εχει 448-bit (gtx 260)

πως γινετε τοσο καιρο οι νεες καρτες να εχουν λιγοτερα??

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί έχουν την VRAM σε υψηλότερες συχνότητες με αποτέλεσμα να καλύπτουν και να ξεπερνούν την διαφορά αυτή στον δίαυλο μνήμης...

• Like 4
Δημοσ.

όσοι πενεύετε τα 512bit είστε οι κλασικοί άσχετοι που το παίζετε σχετικοί.Και η 2900xt είχε 512bit πριν χρόνια και ήταν troll κάρτα και πολύ αδύναμη.Δέν κάνουν καμία διαφορά τα 512bit.Kλασική κίνηση amd για να ψαρώσουν οι αδιάβαστοι. 

Δημοσ.

ρε παιδια, θα μου λυσετε μια απορια με τα bit??

η δικια μου, μοντελο του 9 εχει 448-bit (gtx 260)

πως γινετε τοσο καιρο οι νεες καρτες να εχουν λιγοτερα??

Συμφωνώ με τον ΤhReSh για την VRAM αλλά είναι και θέμα αρχιτεκτονικής , δηλαδή σχεδιασμού λειτουργίας της εν λόγω GPU . Οι σχεδιαστές GPU έχουν να δουλέψουν με αριθμό πυρήνων , με συχνότητες λειτουργίας , με χρονισμό μνήμης , αλλά και με Memory Interface Width δηλαδή τα bit που λες. Φαντάσου τα bit σαν λωρίδες κυκλοφορίας στους δρόμους , όσο περισσότερες λορίδες τόσο μεγαλήτερη ροή αυτοκινήτων θα υπάρχει . Ενας αρχιτέκτονας όμως μπορεί να σχεδιάσει έναν δρόμο με λίγες λορίδες γιατί μπορεί να μην χρειάζονται τόσες (δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα) ή για λόγους ευκολίας ή οικονομίας.

Γι αυτό υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές GPU που η κάθε μια έχει την τιμή της.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά πάντως καλά έκανες και άλλαξες θέμα γιατί οι άλλοι θα φαγωθούν για μια κάρτα , ενώ γνωρίζουν ότι αύριο θα βγει μια καλύτερη και πάλι τα ίδια .

• Like 1
Δημοσ.
όσοι πενεύετε τα 512bit είστε οι κλασικοί άσχετοι που το παίζετε σχετικοί.Και η 2900xt είχε 512bit πριν χρόνια και ήταν troll κάρτα και πολύ αδύναμη.Δέν κάνουν καμία διαφορά τα 512bit.Kλασική κίνηση amd για να ψαρώσουν οι αδιάβαστοι.

Φιλε, εσυ μαλλον εισαι ο κλασσικος ασχετος. Το bandwidth της μνημης ειναι πολυ σημαντικο αν χρησιμοποιεις MSAA, SSAA κτλ. Επισης, μαλλον δεν ξερεις καν τι ειναι το 4Κ. Αλλωστε, η μνημη θα ειναι χρονισμενη στα 5000mhz και με overclock βλεπουμε.
  • Like 2
Δημοσ.

1. Δε ειπα ποτε τη καρτα σκουπιδι.

2. Δεν ειπα ποτε οτι οι Nvidia ειναι καλυτερες. Το τι ειναι καλυτερο ειναι σχετικο και μεταβαλετε απο τη σχεση αποδοσης / Τιμης.

3. Η παντελης απουσια επιχειρηματων οδηγει ορισμενους ανθρωπους στην προσωπικη επιθεση στους αλλους.

Εδω ομως ειναι forum και σε παρακαλω να προσαρμοσεις το επιπεδο σου ωστε να σεβεσαι τα αλλα μελη. 

Ειδες καπου να διαφωνω!?

Αυτο ειπα, οτι αν η τιμη ειναι καταληλη εχει μια χαρα προοπτικες!

Πραγματικα, διαβαστε ΚΑΛΑ τα σχολια πριν αρχισετε να τη λετε σε αλλους.

Φιλε μου δε θα κρινω τις ελπιδες σου.

Ομως δεν υπαρχει καποιο ειδικο εφφε στο TOMB RAIDER που να ενεργοποιειτε μονο σε καρτες AMD (και οχι ΑΤΙ).

Μαλλον ο πωλητης του Καταστηματος που ηθελε να ξεστοκαρει τις 7970 στα ειπε λαθος.

tresfx λεγεται και αφορα τα μαλλια και την κινηση τους, κατι που δεν υπαρχει και δεν υποστηρίζεται στις καρτες nvidia

Δημοσ.

Η nvidia ετοιμάζει νέα αρχιτεκτονική οι μνήμες θα είναι η μια πάνω στην άλλη και όλες πάνω στην GPU αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τεραστια διαφορα στις επιδόσεις με το που βγει αυτή η ati μετά από μερικές μήνες θα βγάλει η nvidia midrange κάρτες που θα είναι στα ίδια η και καλύτερες από επιδόσεις.

Δημοσ.

Η nvidia ετοιμάζει νέα αρχιτεκτονική οι μνήμες θα είναι η μια πάνω στην άλλη και όλες πάνω στην GPU αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τεραστια διαφορα στις επιδόσεις με το που βγει αυτή η ati μετά από μερικές μήνες θα βγάλει η nvidia midrange κάρτες που θα είναι στα ίδια η και καλύτερες από επιδόσεις.

So what? Και μετα θα βγαλει παλι κατι η amd που θα ειναι υποτιθεται καλυτερο και μετα παλι η nvidia. Οποιος ψαχνει τα frames με το τσιμπιδακι ειναι απλα αστειος στις μερες αυτες. Παντα θα βγαινει κατι καλυτερο, σε καποιο τομεα, απο καποια αλλη εταιρια σε σημειο που ο fanboyσμος σε τρελαινει. Οποτε κρατας τα λεφτα σου, αγοραζεις κατι αξιολογο και αυτο ειναι!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...