scooper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρες , κλέβω απο την θεία μου WIFI αλλα εδώ και 2 μέρες με συνδέει στο δίκτυο αλλα γράφει No Internet Access.. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλετε αυτό ? Είναι το μοναδικό wifi στην γειτονιά και το χρειάζομαι για την σχολή μου... Ευχαριστώ
QuantumWanderer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ασχολείται κανείς ακόμα με την On Telecoms;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ασχολείται κανείς ακόμα με την On Telecoms; Οσοι δυστυχως την εχουμε ακομα
veteranos123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί ρε παιδιά. Εγώ είμαι μια χαρά ευχαριστημένος από την on
bilakos10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έναρξη --> Εκτέλεση --> CMD , εκτέλεσε: ipconfig /all και πόσταρε ότι σου εμφανίσει εδώ. (Όλα αυτά θα τα κάνεις ενώ είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο).
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρες , κλέβω απο την θεία μου WIFI αλλα εδώ και 2 μέρες με συνδέει στο δίκτυο αλλα γράφει No Internet Access.. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλετε αυτό ? Είναι το μοναδικό wifi στην γειτονιά και το χρειάζομαι για την σχολή μου... Ευχαριστώ 1. Η θεία φαίνεται ότι "ξύπνησε" ή την "ξύπνησαν" 2. Έχεις πρόβλημα με τη θεία και δεν μπορείς να της ζητήσεις τον κωδικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα