Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μαγαζί στην πόλη σου,σε τιμές Σκρουτζ τα βρίσκεις και πιο φτηνά.

+ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28135&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

attachicon.gifVs.jpg

Εdit > νόμιζα οτι έγραφες 1200 - 1300 επανέρχομαι.

attachicon.gifVs ii.jpg

Μπορείς και να μιξαρεις ανάμεσα στις 2 ανάλογα απο που θα αγοράσεις τελικά ώστε να είσαι μέσα στο ποσόν που διαθέτεις.

hdd δεν χρειαζομαι στην συγκεκριμενη συνθεση? Η μπορω να επιλεξω εναν οποιονδηποτε?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σου έχω βάλει το λινκ πιο πάνω και SSD.απο εκει και περα φυσικά μπορείς να επιλέξεις και άλλους με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Επειδή το ποσόν ειναι οριακό έχει μεγάλη σημασία το από που θα ψωνίσεις τελικά ώστε να γίνονται και οι αναδιαμορφώσεις αντίστοιχα.

Εγώ θα σου πρότεινα την πρώτη σύνθεση και ας άφηνες κάτι για αργότερα.

Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω εδω στο ιντερνετ οι intel ειναι γενικα καλυτεροι αλλα οι amd πιο φθηνοι..

Αναλογα με την cpu παει δλδ και οι καρτα γραφικων?
Γτ ειδα οτι με intel μου προτινατε nvidia ενω με amd gigabyte radeon (που απο οτι καταλαβα ειναι amd)

Σου έχω βάλει το λινκ πιο πάνω και SSD.απο εκει και περα φυσικά μπορείς να επιλέξεις και άλλους με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Επειδή το ποσόν ειναι οριακό έχει μεγάλη σημασία το από που θα ψωνίσεις τελικά ώστε να γίνονται και οι αναδιαμορφώσεις αντίστοιχα.

Εγώ θα σου πρότεινα την πρώτη σύνθεση και ας άφηνες κάτι για αργότερα.

Την πρωτη απο τις δικιες σου η του Fulgore1? :P

Γτ η δικη σου πρωτη φευγει λιγο στην τιμη.. :P

Δημοσ.

Αν πας σε AMD ψάξου σε μεταχειρισμένα (με εγγυήσεις) να γλιτώσεις 30%+ είναι κρίμα να πληρώνεις παλιό Hardware σε τιμές βιτρίνας.

Οι επιλογές μου είναι αυτές γιατί όπως έγραψες πιο πάνω το Pc το εξαντλείς στον χρόνο.

Δημοσ.

Αν πας σε AMD ψάξου σε μεταχειρισμένα (με εγγυήσεις) να γλιτώσεις 30%+ είναι κρίμα να πληρώνεις παλιό Hardware σε τιμές βιτρίνας.

Οι επιλογές μου είναι αυτές γιατί όπως έγραψες πιο πάνω το Pc το εξαντλείς στον χρόνο.

Αρα απο οτι καταλαβαινω θα ηταν καλυτερα να επιλεξω intel..

Τις παραγγελιες μπορω να τις κανω μεσω ιντερνετ απο skroutz?

Η με συμφερει να παω αμεσως στα μαγαζια?

Δημοσ.

Δες τις τιμές στο skroutz και τι σε συμφέρει περισσότερο.Όπως κ τους χρόνους παράδοσης κ τα μεταφορικά αν υπάρξουν.

Γενικα ομως η αγορα μεσω ιντερνετ ειναι ασφαλης ετσι?

Επειδη δεν εχω ξανακανει γιαυτο το λεω..

Οι τιμες που εχει η 2η εικονα σου (με την 2η συνθεση) απο ποιο καταστημα ειναι?

ps: τωρα που το ξανασκευτομαι φοβαμαι να κανω μονος την συναρμολογηση.. :P

Που μπορω να το παω οταν θα εχω ολα τα κομματια και ποσο θα μου παρουν?

Δημοσ.

Περιμενε και καμια αλλη γνωμη μιας και τα χρηματα δεν ειναι λιγα.Για συναρμολογηση αν αγορασεις ολα τα πραγματα απο ενα καταστημα μπορεις να ζητησεις να στο συναρμολογησουν αυτοι(αρκει βεβαια να ζητησεις τα κουτια).

Δημοσ.

Περιμενε και καμια αλλη γνωμη μιας και τα χρηματα δεν ειναι λιγα.Για συναρμολογηση αν αγορασεις ολα τα πραγματα απο ενα καταστημα μπορεις να ζητησεις να στο συναρμολογησουν αυτοι(αρκει βεβαια να ζητησεις τα κουτια).

Κατι μου λεει ομως οτι αν τα παρω ολα απο 1 καταστημα θα μου βγουν πιο ακριβα (λογο του οτι διαφορα καταστηματα εχουν διαφορες τιμες σε διαφορα πραγματα)..

Η μηπως αν τα παρω ολα απο ενα καταστημα, θα μου κανουν και καμια εκπτωση? :P

Παντως ας πουμε οτι δεν τα πηρα απο ενα καταστημα..

Που μπορω να κανω την συναρμολογηση και ποσο θα μου παρουν?

Ps: παντως τελικα μου φαινεται πως καταληγω σε Intel (μετα απο μινι ερευνα στο google)..

Δημοσ.

Με την ίδια λογική, να κοιτάξει μόνο AMD γιατί είναι κρίμα να πληρώσει +30% παραπάνω για Ιντελ, για παραπλήσιες επιδόσεις......

Ήμαρτον, παλιό hardware o 8350.

Δημοσ.

Για εμένα δεν είναι παλιό ούτε το 1155 αλλά όταν χτίζεις σήμερα υπολογιστή εξαντλείς την εξέλιξη.

Στα παλιότερα πας στα μεταχειρισμένα και γλυτώνεις αρκετά χρήματα.. όπως και να λέγονται.. ανάλογα φυσικά κ την διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Στην τεχνολογία παλιό είναι κάτι, όταν έχει υπάρξει διαδοχή.

Το 1155 είναι παλιό γιατί αντικαταστάθηκε απο το 1150.

Το FM1 είναι παλιό γιατί αντικαταστάθηκε απο το FM2.

Το AM3+ είναι στην τρέχουσα γενιά του και υποστηρίζεται κανονικά.

Αλίμονο αν ότι κρατάει για περισσότερο χρόνο, απο ότι αλλάζει η ιντελ πουκάμισα, θεωρείται παλιό. 

Δημοσ.

btw παιδια η αγορα θα γινει σε 2-3 μηνες απο τωρα..
Δεν πιστευω να εχουν αλλαξει τα δεδομενα?
Απλως θελω να ειμαι προετοιμασμενος μεχρι τοτε..

Δημοσ.

θα μας ξαναρωτήσεις τότε, αλλάζουν οι τιμές (η ιντελ μπορεί να έχει αλλάξει ΠΑΛΙ σόκετ) και με τα ίδια λεφτά μπορεί να πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο, ή να πάρεις κάτι καλύτερο με πολύ λιγότερα χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...