Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα.οταν μπαινω στα διαγνωστικα μου βγαζει χ στο σκληρο δισκο.παρολα αυτα δεν εχω καποιο θεμα στην λειτουργια του υπολογιστη.ειδα σε ξενα φορουμ οτι το συγκεκριμενο error που μου βγαζει δεν σημαινει οτι καηκε ο σκληρος?πως θα καταλαβω αν καει ο σκληρος?εχω dell και τον πηρα πριν 2 χρονια και μετα απο ενα μηνα χρησης μου καηκε ο σκληρος και μου τον αλλαξανε.τοτε δεν μπορουσα να μπω ουτε στο ιντερνετ.τωρα μια χαρα ολα ομως.τι αλλο μπορει να ειναι και να μου βγαζει αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Κατέβασε το HDSentinel και δες την υγεια του δισκου. Πιθανον να αργοπεθαινει οποτε μην εμπιστευεσαι σημαντικα αρχεια σε αυτον τον δισκο. 

Μεταξύ μας όμως τι κανεις στο λαπτοπ; Το κοπανάς; :P

Δημοσ.

Κατέβασε το HDSentinel και δες την υγεια του δισκου. Πιθανον να αργοπεθαινει οποτε μην εμπιστευεσαι σημαντικα αρχεια σε αυτον τον δισκο. 

Μεταξύ μας όμως τι κανεις στο λαπτοπ; Το κοπανάς; :P

φιλε μου ειναι αδειος.το λαπτοπ μονο για χρηση στο ιντερνετ το εχω. αυτο δεν μπορω να καταλαβω!

Δημοσ.

-φιλε μου ειναι αδειος.

-το λαπτοπ μονο για χρηση στο ιντερνετ το εχω

-αυτο δεν μπορω να καταλαβω!

Άμα είναι άδειος πως μπαίνεις στο ιντερνέτ;;

αυτό είναι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω!

• Like 2
Δημοσ.

-φιλε μου ειναι αδειος.

-το λαπτοπ μονο για χρηση στο ιντερνετ το εχω

-αυτο δεν μπορω να καταλαβω!

Άμα είναι άδειος πως μπαίνεις στο ιντερνέτ;;

αυτό είναι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω!

λογικα ενοει πως εχει μονο λειτουργικο μεσα και δεν εχει σημαντικα αρχεια..

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ειπαν τα παιδιά κατέβασε το hdsentinel να δεις την υγεία του δίσκου , δεν εχει σημασία αν ειναι άδειος οπως λες και προφανώς ενοείς οτι εχεις μονο το λειτουργικό και τιποτα αλλο μεσα

Δημοσ.

Όπως ειπαν τα παιδιά κατέβασε το hdsentinel να δεις την υγεία του δίσκου , δεν εχει σημασία αν ειναι άδειος οπως λες και προφανώς ενοείς οτι εχεις μονο το λειτουργικό και τιποτα αλλο μεσα

ναι ρε παιδια οπως πηρα το λαπτοπ ετσι το εχω.το χρησιμοποιω πολυ λιγο!! και την πρωτη φορα που ειχε καει και το ειχα παει μαζι με μενα το χαν παει αλλοι τρεις το ιδιο λαπτοπ!αυριο θα το παω γιατι εχω ακομα 4 μερες εγγυηση και θα το παω να το δουν αυτοι να τελειωνω!

παιδια το κατεβασα και μου λεει επιδοση 100% υγεια 24%.και μου λεει απο κατω!Υπάρχουν 21 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή.

Ο δίσκος βρήκε 54 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο.
Υπάρχουν 54 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου.
244 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. 
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων.

τι μπορω να κανω τωρα εκτος απο το να το παω να το φτιαξουν?

Δημοσ.

Και να το πας δεν θα το φτιάξουν,αν δεν τον βγάλει failed το πρόγραμμα ελέγχου της εταιρίας του δίσκου,που δεν θα τον βγάζει failed αφού ακόμα έχει health(υγεία).

θέλεις την πλήρη έκδοση του Sentinel για να κάνεις,από το μενού disk->Surface Test->Reinitialize disk surface,αυτό θα φτιάξει ότι φτιάχνεται και μετά βλέπεις τι να κάνεις.

Δημοσ.

Και να το πας δεν θα το φτιάξουν,αν δεν τον βγάλει failed το πρόγραμμα ελέγχου της εταιρίας του δίσκου,που δεν θα τον βγάζει failed αφού ακόμα έχει health(υγεία).

θέλεις την πλήρη έκδοση του Sentinel για να κάνεις,από το μενού disk->Surface Test->Reinitialize disk surface,αυτό θα φτιάξει ότι φτιάχνεται και μετά βλέπεις τι να κάνεις.

μια μερα μου εβγαλε πριν κανει εκκίνηση των windows κατι για να φτιαξει κατι στον δισκο εγω το εβγαλα απο την πριζα καταλαθος και εσβησε και απο τοτε ειχα αυτο το προβλημα!τιποτα αλλο που μπορω να κανω?

Δημοσ.

Ή sentinel(σου σβήνει και τα πάντα,να ξες) ή spinrite που πρέπει να τρέξει από dos αλλά δεν σου σβήνει τίποτα.

Μετά ή service με την ελάχιστη ελπίδα ίσως να το δεχτούν ή πας για νέο δίσκο.

Ή απλά το αφήνεις όπως είναι,μπορεί να δουλέψει για χρόνια ακόμα χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Ή sentinel(σου σβήνει και τα πάντα,να ξες) ή spinrite που πρέπει να τρέξει από dos αλλά δεν σου σβήνει τίποτα.

Μετά ή service με την ελάχιστη ελπίδα ίσως να το δεχτούν ή πας για νέο δίσκο.

Ή απλά το αφήνεις όπως είναι,μπορεί να δουλέψει για χρόνια ακόμα χωρίς πρόβλημα.

και πως θα το κανω να μου τα σβησει?

Δημοσ.

Πως θα κάνεις ποιο να σου σβήσει τι;;;

τα κατεστραμμενα αρχεια που μου εχει βγαλει να τα φτιαξω για να φτιαξει η υγεια του σκληρου!

Δημοσ.

Δεν είναι τα αρχεία το πρόβλημα αλλά οι τομείς(τα «κομματάκια» ) του δίσκου,σβήνοντας τα αρχεία δεν θα αλλάξει τίποτα στην υγεία του δίσκου.

Σου είπα τον τρόπο με το sentinel,αλλά έτσι θα σβηστούν τα πάντα, και τα windows και τα αρχεία σου και όλα.

Με το spinrite δεν θα σβηστούν τα αρχεία σου αλλά δεν τρέχει μέσα από τα windows,και τα δυο προγράμματα πρέπει να τα πληρώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...