Προς το περιεχόμενο

[Αγορά] Lenovo P780

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραλεβα απο το to2c κανονικα οπως και πολλοι αλλοι

Μπορεις να μας πεις τι σε αρεσε και τι οχι  ?Κατι σαν Review για παραδειγμα.....

ΤΟ δοκιμασες σε ιντερνετ για 1-2 ωρες? πως παει  ?

απο μπαταρια επισης?

Δημοσ.

Μπορεις να μας πεις τι σε αρεσε και τι οχι ?Κατι σαν Review για παραδειγμα.....

ΤΟ δοκιμασες σε ιντερνετ για 1-2 ωρες? πως παει ?

απο μπαταρια επισης?

Το κινητό που παρέλαβα ήταν για ένα φίλο το ZTE v967 του το πήρα εγώ γιατί δεν ήξερε. Έχω το ίδιο κινητό αλλά το είχα πάρει από το minideal. Το to2c έδωσε περισσότερα δώρα. Όση ώρα είχα του φίλου μου για κανένα 4ωρο για να του περάσω μερικά apps δεν είχα κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Εγω παντως απο minideal εχω φτασει να παραλαβω ακομα και σε 7 μερες εργασιμες με απλο ταχυδρομειο.Πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο καταστημα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Από ότι διάβασα στο myphone κάτι παίζει με το to2c.Μην παραγγείλετε από αυτό μέχρι να λυθούν τα θέματα εάν λυθούν

Δημοσ.

Εγω παντως απο minideal εχω φτασει να παραλαβω ακομα και σε 7 μερες εργασιμες με απλο ταχυδρομειο.Πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο καταστημα.

Απ οτι βλεπω ομως το minideal δεν εχει και πολλα δωρα....

Δημοσ.

Απ οτι βλεπω ομως το minideal δεν εχει και πολλα δωρα....
Αμα ειναι να φτασει στα χερια μου σε 2 μηνες η ποτε να τα χεσω και τα δωρα με το συμπαθιο.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αυτο το κινητο δε φαινεται να εχει αντιπαλο 

Βλεπω ομως οτι πολυ το πειραζουν με custom roms κλπ και μπλεκουν σε ιστοριες

Για ποιο λογο ομως ?

Ετσι οπως ειναι τι προβληματα εχει ?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έκλεισα το Ρ-780 απο http://www.to2c.com/ και μόλις έφτασε Ελλάδα μετά από 10-12 μέρες με πήραν τηλέφωνο από την DHL και μου ζήτούσαν 80 ευρώ εξτρά για τον εκτελωνισμό. Ξέρει κανείς κάποιο site με καλές τιμές και να μην χρειάζεται να πληρώνεις εκτελώνισμους και ιστορίες; Ή τα λεφτά για εκτελώνισμο δεν μπορείς να τα αποφύγεις απ' όπου κι αν αγοράσεις. Μέχρι τώρα αγόραζα απο Amazon ή Ebay και δεν μου είχε τυχεί ξανα τέτοιο θέμα.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ έκλεισα το Ρ-780 απο http://www.to2c.com/ και μόλις έφτασε Ελλάδα μετά από 10-12 μέρες με πήραν τηλέφωνο από την DHL και μου ζήτούσαν 80 ευρώ εξτρά για τον εκτελωνισμό. Ξέρει κανείς κάποιο site με καλές τιμές και να μην χρειάζεται να πληρώνεις εκτελώνισμους και ιστορίες; Ή τα λεφτά για εκτελώνισμο δεν μπορείς να τα αποφύγεις απ' όπου κι αν αγοράσεις. Μέχρι τώρα αγόραζα απο Amazon ή Ebay και δεν μου είχε τυχεί ξανα τέτοιο θέμα.

Σας ευχαριστώ.

Εχει αναφερθεί πολλές φορές. Ο μόνος τρόπος που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες τελωνείου (δεν τις μηδενίζει) ειναι το free signapore post που εχει σαν μειονέκτημα το χρόνο παράδοσης (20-25 μερες στο νερό). Με ταχυμεταφορές το βαρύ τελωνείο είναι σίγουρο. 

Και με το free post παίζει πιθανότητα τελωνείου μέσω ΕΛΤΑ αλλά το κόστος ειναι πολύ μικρό σε σχέση με dhl,ems, κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...