stormiez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι λέει ο τίτλος! Θέλω να πάρω το Lenovo p780, απο που λέτε; Επίσης υπάρχει κάποια αντιπρόταση; Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό.... Θενξ!
efkola Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλή επιλογή αλλά για τι χρήση προορίζεται; Από minideal ψωνίζουν αρκετοί Έλληνες...σκέφτεσαι κάποιο άλλο internet store;
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Καλή επιλογή αλλά για τι χρήση προορίζεται;</p> <p>Από minideal ψωνίζουν αρκετοί Έλληνες...σκέφτεσαι κάποιο άλλο internet store;</p> Μόνο για το minideal γράφεις. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 eshops καλύτερα από το minideal. Merimobiles.com Geekbuying.com με το δεύτερο να έχει και λόγο στο myphone.gr . Sent from my iPhone Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από nikoskon
stormiez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά δεν έχω ξαναγοράσει εκτός ΕΒΑΥ ποτέ, οπότε θα ακολουθήσω συμβουλές μέσα απο το φόρουμ.Επίσης δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει Android ήμουν σε IOS μέχρι τώρα.Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τα σχετικά με το root. ¨Οταν το παραγγέλνω ζητάω να είναι "Rooted" ? Ζητάω και κάτι άλλο ?Θενξ!
efkola Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω μετοχές στο minideal,Νίκο!Ούτε καν έχω ψωνίσει από αυτούς.Το ανέφερα επειδή τρία άτομα που γνωρίζω προσωπικά έχουν αγοράσει από εκεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και επειδή έχει τύχει να το δω αρκετές φορές να αναφέρεται στο internet.Από εκεί σκοπεύω να αγοράσω κι εγώ την επόμενη συσκευή μου αλλά όταν καταλήξω στο μοντέλο και τσεκάρω τα υπόλοιπα internet stores,δεν αποκλείεται να επιλέξω ένα από αυτά που αναφέρεις...θα επιδιώξω την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φυσικά το καλύτερο για την τσέπη μου.Άλλωστε γι'αυτό μπαίνουμε εδώ,για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε τέτοιου είδους θέματα
stormiez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 yes?!! Hallo-wwwww !!! Ειμαι και εδώ εγώ !!!!! Χαχα!Πείτε μου ρε παίδες!!
nek4d Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απ'το minideal θα σου ερθει "ετοιμο" με ελληνικα ή αγγλικα κ rooted. Για τους αλλους, να το δεις αυτο. Αυτο εχει και ενα παραπλευρο καλο. Το εχουν 'τσεκαρει' πριν το στειλουν. Σημαντικο, την πατησα με αγορα απο pandawill για 10$ πιο φθηνα και ηρθε ελλατωματικο... Μετα απο μηνα ξεμπλεξα μαζι τους κ τωρα το παρηγγειλα στο minideal ξανα... (δες και στο ειδικο θεμα στο myphone, εχει πολλες λεπτομερειες) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από nek4d
Sog96Ch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 http://www.to2c.com/ και αυτο ειναι αξιοπιστο απο το εχω ακουσει στο myphone
stamatinho Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το ειχα πριν λιγες μερες.Πολυ καλο κινητο. Και πολυ ομορφο.Φωτογραφιες εξαιρετικες νυχτα-μερα. Και μπαταριαρα.
Donalhioy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στο κινητο μπορεις να βαλεις τα καινουργια ηχεια του Dre? τα εχω π τα εχω ν μην πανε χαμενα!
MasterX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ενας φιλος ψηνεται να το παρει.. το ερωτημα μου σχετικα με τα κινεζικα κινητα γενικώτερα ειναι κατα ποσον ο πομποδεκτης κινητης που εχουν ειναι αντιστοιχης ποιοτητας με των επωνυμων κινητων... Δηλαδη να μην τρωμε ακτινοβολια με το κιλο.. Αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Το ξερει καποιος σιγουρα να μας το πει; Δινεται δεικτης SAR για αυτα;
stamatinho Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα εχεις προβλημα με sar αγορασε το.Η οποιοδηποτε αλλο κινεζικο εκτος φυσικα απο τις κινεζιες των 30 και 40 ευρω που μπορει να στο ψησουν το κεφαλι.Το συγκεκριμενο lenovo το ειχα και εγω για καποιο διαστημα και ειναι παρα πολυ καλο.Εκει που επαθα πλακα ειναι με το ποσο καλη κατασκευη ειναι χωρις τριξιματα κλπ.Επισης σε αντιθεση με πολλα κινεζικα το 780 εχει πολυ καλη καμερα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
salazar1991 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 http://www.to2c.com/ και αυτο ειναι αξιοπιστο απο το εχω ακουσει στο myphone ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Υπαρχουν υποψιες για απατη απο το καταστημα αυτο..Μπειτε στο αντιστοιχο τοπικ του Myphone να δειτε..Ενα παιδι δεν παρελαβε ολα τα κινητα τα οποια πληρωσε και ο αλλος παρελαβε μονο ενα φορτιστη και μια πενα(!!)
glix Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια μολις ειδα και εγω για το To2C.com , Δεν μιλαει , δεν λαλαει ο τυπος στο myphone και κριμα ...ειχε και τα καλυτερα δωρα εκει με 250$ Τωρα το θεμα ειναι μεταξυ Minideal ή geekbuying πριν 30 ωρες εστειλα παντως στον Minideal σε προσωπικο μηνυμα στο myphone και ακομα να με απαντησει αυτη η Κατερινα οπως την αποκαλουν Με βλεπω να πηγαινω στο Geek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα