chocoholic.f Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γειααα...Ειμαι για Erasmus στο Βελγιο και μενω στις φοιτητικες εστιες. Η συνδεση στο internet γινεται μεσω καλωδιου (αυτα του τηλεφωνου) απο την πριζα στο laptop. Και μετα εχουμε εγκαταστησει ενα προγραμμα VPN της Cisco οπου βαζουμε το ονομα χρηστη και τον κωδικο που μας εχει δωσει η σχολη και ετσι συνδεομαστε.Εγω ομως θελω να εχω και στο κινητο (iphone 4S το λεω γιατι στις ρυθμισεις λεει καπου VPN) internet. Σκεφτηκα ειτε να συνδεθω μεσω του VPN (αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω) ή να κανω το laptop hotspot αλλα δεν τα καταφερα... Εχετε καμια ιδεα..??Δευτερο προβλημα: Προσπαθησα να κατεβασω καποιες σειρες απο το Pirate Bay, επειδη δεν τις εβρισκα πουθενα online, και μολις τις ανοιξε το μTorrent στην κατασταση λεει Connecting to peers και δεν κατεβαινουν..Μηπως το προβλημα ειναι οτι η συνδεση ειναι μεσω VPN;; Και αν ναι, τι να κανω;; Please help!!
11100s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 1-στο iphone το vpn λέγεται ipsec l2tp , μου φαίνεται όμως πώς πρέπει να έχεις group name/password, πέρα απο user account credentials 2- φταίει το vpn. Εννοείται πώς είναι πολύ απλό να επιτρέψεις υπηρεσίες, αλλά και να έχεις log τις κίνησης των vpn clients. θα σου συμβούλευα να μην ανοίγεις torrent πίσω απο vpn
chocoholic.f Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 τελικα εχει εναν κοινοχρηστο χρονο με wifi οποτε μου λυθηκε εν μερη το προβλημα του κινητου...οσο για τα torrents δεν ανοιγουν πουθενα ευχαριστω παντως για την βοηθειααα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα