spyros95 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου.Μετά απο αρκετό search και στο insomnia και σε ξένα φόρουμς σε τέτοιες περιπτώσεις , επιλέγουμε απο τον player σε ποια οθόνη θα παίξει . Πχ για KMplayer που χρησιμοποιώ εγώ , Options->Preferences->General->Screen και μετά επιλέγουμε την καρτέλα Advanced.Εκεί που λέει Full Screen Monitor επιλέγουμε την οθόνη στην οποια θα γίνει η αναπαραγωγή της ταινίας .
MauMaus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 οχι φιλε μου απ της ρυθμισεις της καρτας σου επιλεγεις πια οθονη θελεις να βλεπεις , η και τις 2 μαζι ..
Zergoulini Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Για κοίτα και αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html Η απόσταση θέασης, μια χαρά είναι για 32αρα. Συμφωνω απολυτα. Εγω εχω την UE32F6100 32''. Την πηρα αρχικα για 2η ωστε να βλεπω ταινιες και παραλληλα να εχω και το Monitor συνδεδεμενο. Τελικα επαθα πλακα απο την ποιοτητα της TV στο PC. Εβγαλα το Monitor και ειμαι μονο με την TV σαν Monitor. Μην φοβασαι τις 32 '' . Ηδη αρχιζει και μου φενεται μικρη.
Zergoulini Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι. Μπορω να δω καπως το Input Lag της τηλεορασης μου? Εννοω για την Samgung F6100. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καπου να το λενε στα Specs. Υπαρχει καποιο προγραμμα να το δω?
graphist83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν το λενε. Η μετρηση γινεται με ειδικα οργανα (Leo Bodnar) η με κάμερα υψηλης ταχύτητας. Λογικα θα ακολουθει τις επιδόσεις της σειρας F 6000 και πρέπει να ειναι κοντα στα 40ms
toxotis70 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ειναι εντονο το input lag για PS3 kai gia ypologisth ? Υπαρχει καποια καλυτερη σ αυτα τα χρηματα (για το Input lag mono λεω...) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα