george_a156 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να δείξετε κατανόηση και υπομονή σε αυτά που θέλω να ρωτήσω , μιας και είμαι καινούργιος στο χώρο του IOS..... Έχοντας την επιθυμία να αποκτήσω και εγώ 'ενα Iphone και λόγο οικονομικών δυσκολιών ( άνεργος 5 μήνες) μου δόθηκε η ευκαιρια να αγοράσω ένα Iphone 4s με σπασμένη οθόνη σε εξεφτελιστική τιμή..... Χαρίζοντας μου ένας φίλος μια οθόνη και έχοντας μια αποψη αντικατέστησα την οθόνη με επιτυχία!!! Και εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα.... Ανοίγοντάς το , μου ζητήθηκε να βάλω γλώσσα ( εύκολο πράγμα ) να βάλω χώρα ( επίσης ) να συνδεθώ στο internet ( gelio ) και να βάλω κάρτα sim για να ολοκληρώσει την ενεργοποίηση.... Έχω δοκιμάσει και έχω βάλει κάρτα και απο τους 3 φορείς που έχουμε στην Ελλαδα αλλά η ενεργοποίηση δεν ολοκληρώνεται ...... ΖΗΤΑΩ τη βοήθεια σας στο προβλημα μου.... Σας ευχαριστώ!
spirosd2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Την πάτησες μάλλον είναι κλειδωμένο, τι μανία και αυτή να πάρεις iphone αφού τα οικονομικά σου δεν το επιτρέπουν ας έπαιρνες ένα android καινούργιο να έκανες την δουλειά σου.
george_a156 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είπα και εγώ όταν μετά απο τόσους κόπους δεν κατάφερα να το έχω..... Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω ???
spirosd2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με unofficial ξεκλειδώματα, πάντως για να το ξεκλειδώσεις official και μια για πάντα θα πρέπει να ξέρεις την εταιρία που είναι κλειδωμένο και επίσης να μην είναι blacklisted. Ότι και αν κάνεις μην αναβαθμίσεις το ios γιατί μετά μπορεί να μην ξεκλειδώνει παρά μόνο official.
george_a156 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ , πως μπορω να μάθω σε ποιά εταιρία ειναι κλειδωμένο??\ και πώς μπορώ να μάθω εαν μου πούλησαν κινητό που είναι στη blacklist???
spirosd2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι εύκολο από ότι ξέρω καλύτερα να ρωτήσεις εκεί που το πήρες.
airthanos69 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασε με την καρτα sim μεσα να το ενωσεις στο itunes. Aν δεν ενεργοποιηθει πας στο www.imei.info βαζεις το imei της συσκευης ,το γραφει και το sim tray,και με κοστος 2 ευρω σου λεει που ειναι κλειδωμενο η blacklist!
iMarilina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ , πως μπορω να μάθω σε ποιά εταιρία ειναι κλειδωμένο??\ και πώς μπορώ να μάθω εαν μου πούλησαν κινητό που είναι στη blacklist??? Kαλημέρα. Κατ'αρχάς σε τί iOS είναι το τηλέφωνο? Μπορείς να δεις model number και ΙΜΕΙ? Και θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα