stroumfita1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 έχω κινητό android, ψάχνω ένα τρόπο, λογικά κάποιο πρόγραμμα, που καθώς θα συνομιλώ με κάποιον θα παίζει κάποιους ήχους από πίσω που θα παραπλανούν τον άλλο και θα νομίζει πχ ότι είμαι σε γήπεδο, στην κίνηση, σε μπουζούκια. γενικά σε κάποιο άλλο μέρος. σώστε με Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee
panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 κάτι σαν αυτό πχ?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.IG.CallTricks&hl=el δε το χω δοκιμασει παντως
stroumfita1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό κοιτούσα τώρα. κάτι τέτοιο θέλω ναιιιιι θα το δοκιμάσω. απλά θέλω κάποιο καλό και πολύ πειστικό. μην ακούγεται πχ ένα γαύγισμα. για το συγκεκριμένο τα σχόλια δεν τα βλέπω καλά. δε μπορεί όλο και κάποιος θα σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο. είναι πολύ χρήσιμο
thephotoshoped Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρισε τον τον καημενο και σταματα να τον παραμυθιαζεις.. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και σταματα εδω και η συζητηση συνεχιζει επι του θεματος
kataramenos32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Επι του θεματος μιλανε τα παληκαρια απλα της δινουν μια λυση που δεν αφορα το κινητο της
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι, αλλα η ερώτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη. Αλλωστε το subforum ειναι mobile software οτιδηποτε αλλο στο Μπλα Μπλα. Το επομενο ακυρο ποστ θα σβηστει μαζι με τα προηγουμενα, nothing personal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα