panoutsi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά έχω το παραπάνω λαπτοπ και εχω ενα πρόβλημα...πριν λίγο καιρό κολλούσε πολύ και κοιταξα τον δισκο με το hds.η υγεια του ειναι 13%. μετα απο καμια εβδομαδα μολις τον ανοιγα προσπαθουσε να κανει ενημερωσεις και πετουσε μπλε οθονη με γραμματα και εσβηνε...τον ανοιξα τελικα πρωτα σε safe mode και μετα κανονικα και δουλευε κανονικα.. μεχρι που ενώ δούλευα ιντερνετ ξαφνικα παλι πεταξε μπλε οθονη με γραμματα αγγλικα κατω κατω κατι φορτωνε και εκανε επαννακινηση.. όλα αυτά είναι από το σκληρό να προχωρήσω σε αλλαγή η να ψάξω περαιτέρω??ευχαριστώ πολυ
arc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 με 13% υγεία δίσκου, εχεις ακομα αμφιβολίες οτι χρειάζεται αλλαγη; Απο περιέργεια, τι μήνυμα γράφει;
panoutsi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 με 13% υγεία δίσκου, εχεις ακομα αμφιβολίες οτι χρειάζεται αλλαγη; Απο περιέργεια, τι μήνυμα γράφει; σιγουρα θελει αλλαγη απλα φοβαμαι μηπως δεν στρωσει και εχει και καποιο αλλο προβλημα...δε ξερω φιλε δε προλαβαινω να διαβασω ειναι γεματη ολη η σελιδα και στον πατω κατω φορτωνει κατι για λιγο και δεν προλαβαινω να διαβασω
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα δεν εχεις κανει μνημοσυνο στον δισκο;
panoutsi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα δεν εχεις κανει μνημοσυνο στον δισκο; μπα ζει ακομα...δεν παιζει να φταιει κατι αλλο?
panoutsi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Με 13% τι αλλο θα μπορει να ειναι; ξερω γω ρωταω γιατι δε το ξερω το προγραμμα και δεν ξερω αν ειναι εμπιστο
arc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 σιγουρα θελει αλλαγη απλα φοβαμαι μηπως δεν στρωσει και εχει και καποιο αλλο προβλημα... Αν υπάρχει άλλο πρόβλημα τότε τα προβλήματα σου θα είναι δυο, γιατί ο δίσκος ειναι ήδη στα τελευταία του. Αν δεν εχεις backup κάνε το άμεσα. δε ξερω φιλε δε προλαβαινω να διαβασω ειναι γεματη ολη η σελιδα και στον πατω κατω φορτωνει κατι για λιγο και δεν προλαβαινω να διαβασω Με ποιο hds είδες την υγεία του δίσκου; Ποια σελίδα που φορτώνει λες; Εγω μιλω μήνυμα σαν το παρακάτω σε κόκκινο backgroung http://img829.imageshack.us/img829/6262/d6zt.jpg
panoutsi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εβαλα τις εικονες με την μπλε οθονη που μου βγαζει και χρησιμοποιω το hard disk sentinel 4.30 pro για την υγεια του δισκου.
arc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε να καταλάβω. Μολις ανοίγεις το hard disk sentinel σου δείχνει υγεία δίσκου 13% και καπάκι βλέπεις την παραπάνω μπλε οθόνη;
panoutsi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 όχι φίλε μόλις ανοίγω τον υπολογιστή πάει να κάνει ενημερώσεις των windows φτάνει μέχρι 15% και κολλάει για κάμποση ώρα και μετά πετάει την μπλε οθόνη .αυτό τ κάνει συνεχεία .μόλις όμως ανοίγω τον υπολογιστή σε safe mode και κάνω επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά και μετά από πολύ χρήση πετάει ξανά την μπλε οθόνη. το hard disk sentinel μου λέει 13% υγειά και 503 τομείς κατεστραμμενοι
acomaedo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως σου πρότειναν και οι προηγούμενοι, άσε τις ενημερώσεις και αντικατέστησε τον δίσκο το συντομότερο δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα