Προς το περιεχόμενο

htc one unroot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα νομιζω οτι πρεπει να φλασαρεις ξανα stock rom μεσα απο την cwm...

αλλα με τα htc παιζει και φλασαρισμα boot.img κλπ...δες στο xda για οδηγο...

Δημοσ.

Για ποιο λογο θες να κανεις "unroot"? Μηπως δεν θες αυτο και θες κατι αλλο αλλα δεν ξερεις τι ειναι; :D

γεια σασ φιλοι μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει για να κανω unroot στο htc one εχει stock rom 

Δημοσ.

γεια σασ φιλοι μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει για να κανω unroot στο htc one εχει stock rom 

Δεν υπαρχει λογος να κανεις unroot πιστευω εκτος και αν χρειαζεσαι την εγγυηση

Δημοσ.

Αν έχει γίνει ήδη root χάνεται αυτομάτως η εγγύηση. Θα το δουν στα αρχεία τους σαν relocked αν το πάει "κλειδωμένο". Έτσι το έμαθα και εγώ με το One X.

Δημοσ.

Αν έχει γίνει ήδη root χάνεται αυτομάτως η εγγύηση. Θα το δουν στα αρχεία τους σαν relocked αν το πάει "κλειδωμένο". Έτσι το έμαθα και εγώ με το One X.

Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση αλλά το γνωρίζουν όλοι πιστεύω αυτό. Το ανέφερα και εγώ στο προηγούμενο σχόλιο μου ότι θα κάνει unroot μόνο αν η συσκευή θέλει service εντός εγγύησης
Δημοσ.

Καλό Θα Ήταν αν Δεν γνωρίζουμε κάποια πράματα να Μην λέμε Ότι Μας κατέβει Και μπερδεύουμε Τον κόσμο Που Μας διαβάζει. το reloced Έχει Να κάνει με Τον boot loader Και Όχι με το αν Θα έχεις root access Στη συσκευή σου. η εγγύηση χάνεται Μόνο αν Δεν πας το κινητό Όπως το πήρες. μπορείς Να έχεις κάνει lock (Όχι relock) Και Να έχεις βγάλει το root Και Να είσαι εντός εγγύησης. Επίσης Στο βιβλιαράκι λέει "Μπορεί Να χάσατΕ Την εγγύηση με το root

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλό Θα Ήταν αν Δεν γνωρίζουμε κάποια πράματα να Μην λέμε Ότι Μας κατέβει Και μπερδεύουμε Τον κόσμο Που Μας διαβάζει. το reloced Έχει Να κάνει με Τον boot loader Και Όχι με το αν Θα έχεις root access Στη συσκευή σου. η εγγύηση χάνεται Μόνο αν Δεν πας το κινητό Όπως το πήρες. μπορείς Να έχεις κάνει lock (Όχι relock) Και Να έχεις βγάλει το root Και Να είσαι εντός εγγύησης. Επίσης Στο βιβλιαράκι λέει "Μπορεί Να χάσατΕ Την εγγύηση με το root

Ναι σίγουρα, ό,τι μας κατέβει.  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...