aggelosbek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σασ φιλοι μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει για να κανω unroot στο htc one εχει stock rom
gesamgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 πως εκανες root? δεν εχει αντιστροφη διαδικασια?
gesamgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω αλλα νομιζω οτι πρεπει να φλασαρεις ξανα stock rom μεσα απο την cwm... αλλα με τα htc παιζει και φλασαρισμα boot.img κλπ...δες στο xda για οδηγο...
aggelosbek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εχει stock rom και θελω καποιον να μ πει τα βηματα γτ τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα
gesamgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 http://tech12.gr/2013/06/03/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-android-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1/
orlox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιο λογο θες να κανεις "unroot"? Μηπως δεν θες αυτο και θες κατι αλλο αλλα δεν ξερεις τι ειναι; γεια σασ φιλοι μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει για να κανω unroot στο htc one εχει stock rom
kataramenos32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σασ φιλοι μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει για να κανω unroot στο htc one εχει stock rom Δεν υπαρχει λογος να κανεις unroot πιστευω εκτος και αν χρειαζεσαι την εγγυηση
Iris_89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχει γίνει ήδη root χάνεται αυτομάτως η εγγύηση. Θα το δουν στα αρχεία τους σαν relocked αν το πάει "κλειδωμένο". Έτσι το έμαθα και εγώ με το One X.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχει γίνει ήδη root χάνεται αυτομάτως η εγγύηση. Θα το δουν στα αρχεία τους σαν relocked αν το πάει "κλειδωμένο". Έτσι το έμαθα και εγώ με το One X.Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση αλλά το γνωρίζουν όλοι πιστεύω αυτό. Το ανέφερα και εγώ στο προηγούμενο σχόλιο μου ότι θα κάνει unroot μόνο αν η συσκευή θέλει service εντός εγγύησης
orlox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό Θα Ήταν αν Δεν γνωρίζουμε κάποια πράματα να Μην λέμε Ότι Μας κατέβει Και μπερδεύουμε Τον κόσμο Που Μας διαβάζει. το reloced Έχει Να κάνει με Τον boot loader Και Όχι με το αν Θα έχεις root access Στη συσκευή σου. η εγγύηση χάνεται Μόνο αν Δεν πας το κινητό Όπως το πήρες. μπορείς Να έχεις κάνει lock (Όχι relock) Και Να έχεις βγάλει το root Και Να είσαι εντός εγγύησης. Επίσης Στο βιβλιαράκι λέει "Μπορεί Να χάσατΕ Την εγγύηση με το root Αν έχει γίνει ήδη root χάνεται αυτομάτως η εγγύηση. Θα το δουν στα αρχεία τους σαν relocked αν το πάει "κλειδωμένο". Έτσι το έμαθα και εγώ με το One X.
Iris_89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλό Θα Ήταν αν Δεν γνωρίζουμε κάποια πράματα να Μην λέμε Ότι Μας κατέβει Και μπερδεύουμε Τον κόσμο Που Μας διαβάζει. το reloced Έχει Να κάνει με Τον boot loader Και Όχι με το αν Θα έχεις root access Στη συσκευή σου. η εγγύηση χάνεται Μόνο αν Δεν πας το κινητό Όπως το πήρες. μπορείς Να έχεις κάνει lock (Όχι relock) Και Να έχεις βγάλει το root Και Να είσαι εντός εγγύησης. Επίσης Στο βιβλιαράκι λέει "Μπορεί Να χάσατΕ Την εγγύηση με το root Ναι σίγουρα, ό,τι μας κατέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα