Προς το περιεχόμενο

Μικρή και οικονομική TV μέχρι 24''

efkola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και 20+ χρόνια έχουμε μια 14'' Thomson στην κουζίνα η οποία έχει βγάλει προ πολλού τα λεφτά της αλλά τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής!

Σκέφτομαι να δαπανήσω ένα ποσό κοντά στα 150 ευρώ επειδή η χρήση θα είναι απλή και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.Θα ήθελα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τα λεφτά της,ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4 και αν είναι εφικτό σε αυτά τα χρήματα να υπάρχει η δυνατότητα για picture in picture.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη μάρκα την έχω ακουστά,δεν ξέρω όμως πόσο καλές τηλεοράσεις κατασκευάζει!Έχουμε ασφαλές δείγμα ότι είναι ποιοτικές;

Όσο για τα χαρακτηριστικά,με τις λίγες γνώσεις που έχω,παρατήρησα ότι έχει ρυθμό ανανέωσης 50 και όχι 100Hz...δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα κριτήριο.

Στα χαρακτηριστικά της Samsung UE-19F4000 στο site της Ηλεκτρονικής διαβάζω ότι διαθέτει λειτουργία picture in picture αλλά σε άλλο κατάστημα που την πουλάει,δε γράφει κάτι τέτοιο.Πώς βρίσκω άκρη;;

Κώστα αυτό που που ανέφερα εγώ(19F4000) είναι το καινούριο μοντέλο που διαδέχτηκε αυτό που postαρες εσύ(19ES4000) ή κάτι άλλο εννοούσες;Και αν ναι,πώς γίνεται το πιο καινούριο μοντέλο να είναι 30 ευρώ φτηνότερο του παλαιότερου;

Το γεγονός πως η καινούργια είναι και φθηνότερη, μην σου κάνει εντύπωση.

Μπορεί το πρηγούμενο μοντέλο να είχε γίνει γνωστό και να το ζητάει ακόμα κόσμος, αλλά θα υπάρχουν προβλήματα διαθεσιμότητας.

Πάντως εννοούσα πως, λογικά, και το νέο μοντέλο θα έχει την δυνατότητα του PiP, όπως και το παλαιότερο.

Καλό θα είναι πάντως, να πας σ' ένα μαγαζί και να ρωτήσεις, να σου απαντήσουν υπεύθυνα (λέμε τώρα).

Το γεγονός πως η καινούργια είναι και φθηνότερη, μην σου κάνει εντύπωση.

Μπορεί το πρηγούμενο μοντέλο να είχε γίνει γνωστό και να το ζητάει ακόμα κόσμος, αλλά θα υπάρχουν προβλήματα διαθεσιμότητας.

Πάντως εννοούσα πως, λογικά, και το νέο μοντέλο θα έχει την δυνατότητα του PiP, όπως και το παλαιότερο.

Καλό θα είναι πάντως, να πας σ' ένα μαγαζί και να ρωτήσεις, να σου απαντήσουν υπεύθυνα (λέμε τώρα).

Τόσο καλά!

Λες να μη βγάλω άκρη ούτε εκεί; :)

Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη συσκευή με pip σε αυτό το εύρος τιμής και μέχρι 24'';

PIP εχουν με χρήση εξωτερικού δεκτη. Αρα ψιλο άχρηστο καθως ειναι δύσχρηστο,

Τα χρηματα που διαθετεις ειναι λιγα. Εγω ψηφίζω καθαρα μέγεθος καθως οι 19'' ειναι σχεδόν μέγεθος κορνιζάς.

Αρα αμα τα 150€ ειναι αυστηρά πας στην F&U. Φοράνε ταιβανεζικα AYO πάνελ που ειναι αρκετά γνωστά και καλά.

Κώστα,επειδή για κάποιο λόγο δε μου εμφανίζει το link,εννοείς αυτή ;

Απ'ό,τι βλέπω έχει pip αλλά είναι monitor tv.Αυτό πρακτικά τι μειονεκτήματα παρουσιάζει;

Graphist,thanks για την απάντηση.Οι F&U στα υπόψιν.Δυστυχώς δε γνωρίζω τι λειτουργία επιτελεί ένας εξωτερικός δέκτης..αν σκέφτεσαι κάποια 22'' με pip,στείλε link.

Έτσι αναφέρει στα χαρακτηριστικά της.

Καλού κακού πάντως, ρώτα πριν την αγοράσεις.

Δεν νομίζω να σ' επηρεάζει το γεγονός πως είναι monitor tv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...