Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο off topic

Αμα κανει και η google Linux distro με πληρη υποστηριξη , θα τα εχω δει ολα.Οπως και πολλοι αλλωστε

On topic

Θετικο το νεο linux distro , αντε να ανεβει και ο ανταγωνισμος.

Η google να μεινει εκει που ειναι στα mobile και να βολευτει με αυτους που κατεχουν καπως το θεμα desktop!

Ubuntu for android,it's more than enough!

• Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φοβερη ειδηση 

ΜΑΚΑΡΙ να πετυχει 

μερικοι φαινετε δεν καταλαβαινουν οτι προσπαθουνε να φτιαξουν εναν υπολογιστη , με ικανοτητες κονσολας , και οταν λεμε κονσολας , εννοουμε παιχνιδια ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ για αυτα , και οχι αποτυχιμενα ports  που βασανιζουν τους υπολογιστες τοσα χρονια 

και εγω το πιστευω , πως ετσι και πετυχει αυτο τον ενχειριμα , μιλαμε για ξεκαθαρο Game-over στους υπολιπους ανταγωνιστες . 

• Like 4
Δημοσ.

φοβερη ειδηση 

ΜΑΚΑΡΙ να πετυχει 

μερικοι φαινετε δεν καταλαβαινουν οτι προσπαθουνε να φτιαξουν εναν υπολογιστη , με ικανοτητες κονσολας , και οταν λεμε κονσολας , εννοουμε παιχνιδια ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ για αυτα , και οχι αποτυχιμενα ports  που βασανιζουν τους υπολογιστες τοσα χρονια 

και εγω το πιστευω , πως ετσι και πετυχει αυτο τον ενχειριμα , μιλαμε για ξεκαθαρο Game-over στους υπολιπους ανταγωνιστες . 

άμα θέλουμε κονσόλα παίρνουμε κονσόλα που ξέρουμε ότι σίγουρα δουλεύει καλά 

θέλουμε pc για να βάζουμε ότι γουστάρουμε σε αυτό, οπότε το επιχείρημα "κομμένα και ραμμένα" έχει να κάνει μόνο με το steambox το οποίο πολλούς pc gamers απλά δε μας ενδιαφέρει μιας και ακυρώνει βασικά πλεονεκτήματα των pc όπως αυτό της αναβαθμισιμότητας

η όλη φάση γίνεται λόγω της κόντρας valve-ms και όλα τα άλλα όπως "το καλό του linux" είναι ιστορίες για αγρίους

εύχομαι αν πάει καλά και να προσφέρει μια ουσιαστική εναλλακτική μόνο και μόνο για να υπάρχει εναλλακτική για μας( που το κόβω δύσκολο να γίνεταια, αλλά ας περιμένουμε πρώτα να το δούμε) , όμως αυταπάτες σχετικά με τα κίνητρα της οποιασδήποτε εταιρείας δε θέλω να έχω 

• Like 4
Δημοσ.

α) Είπα ΑΝ πετύχει το Steam

β) Δεν είπα της Apple

γ) τα καταφέρνει και χωρίς την Apple, το Android και το Ubuntu να αυτοκαταστραφεί η M$

Το Chrome OS στα Chromebook τι είναι;; :-)

α) αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.

β) αν κατάλαβα καλά  , όταν πετύχει η Steam θα πεθάνει η Microsoft αλλά θα ζήσει η Apple....σωστά ;

γ) Το Chrome OS στα Chromebook 

είναι Linux με άλλο όνομα , και σύμφωνα με στοιχεία Απριλίου 2013 από ZDNET κατέχει μόνο το 0,02% παγκοσμίως μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας.....Helloooo.

Όσο για OS σε PC τα windows κατέχουν το 90% παγκοσμίως και είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν .

Ενώ για το SteamOS , είναι ένα Linux και θα έχει την τύχη όσων OS ανοιχτού κώδικα βγήκαν μέχρι σήμερα , δηλαδή να πουλήσουν στον deagle και στον meagle τις διαφημίσεις τους

• Like 1
Δημοσ.

Η google να μεινει εκει που ειναι στα mobile και να βολευτει με αυτους που κατεχουν καπως το θεμα desktop!

Ubuntu for android,it's more than enough!

Δεν λεω , συμφωνο μαζι σου.Απο την αλλη πιστευω μονο απο google μπορει να δουμε καποιο σκληροπυρηνικο Linux OS.

α) Είπα ΑΝ πετύχει το Steam

β) Δεν είπα της Apple

γ) τα καταφέρνει και χωρίς την Apple, το Android και το Ubuntu να αυτοκαταστραφεί η M$

Το Chrome OS στα Chromebook τι είναι;; :-)

Σοβαρα κανω μεγαλη προσπαθεια για να θεωρησω το Chrome OS , desktop OS.

Δημοσ.

γιατί κάθεστε και τσακώνεστε? το ότι το ανακοινώνει τώρα ειναι άμεση συνέπεια των όσων έλεγε πριν από λίγο καιρό για το ότι το linux ειναι το μέλλον. Προσωπικά την ιεωρώ μια από τρις μεγαλύτερες κινήσεις στον χώρο του λίνουξ τα τελευταία 5 χρόνια..

Το μόνιμο πρόβλημα και μειονέκτιμα του λίνουξ ήταν η έλειψη αξιόλογων παιχνιδιών και η αξιολόγη υποστήριξη τους.

Αν πιάσει αυτό τότε σόρρυ που το λέω αλλά θα ανατραπεί όλο το σκηνικό, μιας και τα παιχνίδια είναι αυτά που κκάνουν "παιχνίδι" τόσο σε hardware όσο και σε software

• Like 2
Δημοσ.

Αν το Steam πετύχει τελείωσε η Microsoft. Είναι η μοναδική φορά που μπορεί κάποιος να το πει αυτό και να είναι ρεαλιστικό.

Ήδη το Linux έχει κάνει κατάληψη στο αύριο (smartphones και tablets με Android και στο μέλλον Ubuntu όπως και notebook με Chrome OS).

Το Android βασίζεται στο Linux αλλά αποτελεί περισσότερο ιδιοποίηση του κώδικα από τη Google παρά δικαίωση στη λογική του ανοιχτού λογισμικού.   Το Chrome OS είναι σπουδαίο και φθηνό αλλά συνολικά δεν έχει πολύ περισσότερες πωλήσεις από τα RT.  Το Valve OS είναι μια φιλόδοξη πρόταση αλλά δεν έχει αγορά για την ώρα. Δεν θα μπορέσει να σπάσει το μονοπώλιο της Microsoft στα desktop, ειδικά σε μια εποχή που οι dedicated gaming συσκευές βρίσκονται σε υποχώρηση, με την πληθώρα smartphone και tablets.  

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο ενα Linux distro. Βέβαια αυτό έχει απο πίσω τη valve και το steam αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Είδωμεν... Πάντως η valve έχει ψηλούς στόχους και δοκιμάζει νεα πράγματα συνεχώς.

Αν το Steam πετύχει τελείωσε η Microsoft. Είναι η μοναδική φορά που μπορεί κάποιος να το πει αυτό και να είναι ρεαλιστικό.

Μετοχές της MS δεν έχω, αλλά ο θάνατος της προβλέπεται ανελλιπώς εδώ και 10-15 χρόνια. Όπως και οτι "φέτος" θα είναι η χρονιά του linux. Ούτε το ενα έχει γίνει ούτε το άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.

Οσο υπαρχει desktop θα υπαρχει και η microsoft, δεν μπορει να κανει τιποτα στην microsoft το steam os.

Πολλες φορες λετε για την microsoft, ποσα τρις-τετρακις εφαρμογες να εχουν αραγε τα windows ? Ποσους εκατονταδες χιλιαδες drivers ?

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ πάντως ότι ο Newell μπορεί να φτιάξει κάτι αξιόλογο (σαν πρώην εργαζόμενος της Microsoft για αρκετά χρόνια μια εμπειρία παραπάνω στο σχεδιασμό λειτουργικού την έχει), ίδωμεν....

Δημοσ.

Μακάρι να πετύχει κάποιο αξιοπρεπές market share, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουν αρκετοί ανεξάρτητοι developers τη δουλειά τους στο περισσότερο casual κοινό. Αν φυσικά το SteamBox (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) πλασαριστεί σωστά, ως συμπλήρωμα δηλαδή του PC Gaming και όχι ως αντικαταστάτης.

Από εκεί και πέρα, όσοι ονειρεύεστε την καταστροφή της ΜS κ.λ.π., αράξτε. Με τη λογική σας θα έπρεπε να έχει καταστραφεί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο PS.

Γιατί για μερικά χρονάκια ακόμα αποκλείεται να δείτε mainstream τίτλους σε SteamOS και άλλες Linux διανομές. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, πολλές μηχανές γραφικών σήμερα εξαρτώνται από το DirectX, οι developers έχουν εμπειρία με το συγκεκριμένο ΑΡΙ και φυσικά, ένα παιχνίδι αναπτύσσεται συνήθως για μερικά χρόνια πριν κυκλοφορήσει, δε γίνεται να προσαρμοστεί πλήρως για άλλο λειτουργικό μέσα σε μια νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...