Προς το περιεχόμενο

mac mini 10.8.5 αδυναμια εξωτερικο boot

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ,εχω ενα mac mini του 2010 ,εχω περασμενο το 10.8.5, το προβλημα μου ειναι οτι πλεον δε μπορω να κανω boot απο usb σκληρο,δοκιμασα  να  φτιαξω πιστο αντιγραφο με το carbon copy clone και με το  super duper,οταν πηγαινω ομως system preferences /start up disk/   δε μου δειχνει τον εξωτερικο σκληρο,καμια αλλη λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύνδεσ τον, άνοιξε το SuperDuper, στην drop-down λίστα του Copy επιλέγεις Macintosh HD και στην αντίστοιχη to τον δίσκο. Click Copy Now και η διαδικασία θα πάρει αρκετή ώρα ανάλογα με τον όγκο των αρχείων σου έως ότου ολοκληρωθεί.

Προηγούμενα έχεις φορμάρει τον δίσκο σε Mac OX Extended (Journaled) format. 

μισό ρε παιδιά, για να είναι μπούταμπλ δεν πρέπει να έχει πρώτα φορμαριστεί σαν GUID partition table;

Αυτό είναι εγγενές, εφ' όσον επιλέξει κανείς το Mac OX Extended (Journaled) format. Πάντως θα πρέπει να γίνει αναπροσδιορισμός του partition scheme, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα.

Μετά το Erase λοιπόν, click Partition, από την drop-down λίστα του Partition Layout επιλέγεται το 1 Partition ή όσα θέλουμε να έχει ο δίσκος (τονίζεται ότι ακόμη κι αν ο δίσκος έχει 1 partition πρέπει να γίνει η σχετική επιλογή). Click Apply και αυτό ήταν.

το εβαλα να το ξανακανει,οτι ειπε ο φιλος ozelot ,τα ειχα κανει και απο πριν,τωρα προσεξα και το partition table να ειναι guid,θα σας ενημερώσω μολις τελειωσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...