madkid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα! πηρα το πλευστετιον 3 απο τον θειο μου το φατ 40γιγα!! βαζω το γκραν τουρισμο 5 παει να κανει αναβαθμιση και δειχνει μαυρη οθονη και κανει 3 μπιμ(σαν να βγαζει εξω το παιχνιδι γενικοτερα δεν το παιζει καν ενω αλλα παιχνιδια( φιφα 13 μπατλεφιλδ 3 τα παιζει κανονικα.. μηπως ξερει κανεις τι παιζει?? ευχαριστω πολυ
UltimateHD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση μεσω internet και βαλε μετα το παιχνιδι να παιξει.
madkid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση μεσω internet και βαλε μετα το παιχνιδι να παιξει. εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις του πσ3.. το ματακι δεν νομιζω να ειναι εφοσον διαβαζει τα αλλα παιχνιδια.. παιζει να ειναι ο σκληρος δισκος? διοτι ειναι 40γβ για την ακριβεια 37..
mtzs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δες ποσο ελευθερο χωρο εχει. Το GT5 θελει 8GB υποχρεωτικο install αν θυμαμαι καλα και 3GB updates
madkid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δες ποσο ελευθερο χωρο εχει. Το GT5 θελει 8GB υποχρεωτικο install αν θυμαμαι καλα και 3GB updates και τα 37γιγα ειναι αδεια οποτε δεν ειναι αυτο.. μου φενεται περιεργο που μονο σε αφτο το παιχνιδι οταν παει να κανει τις αναβαθμισεις του γινετε μαυρη οθονη και δεν κανει τιποτα.. αν πατησω το κουμπι π κατω απο το σταρτ μου λει εξοδος κτλ!!
xavier Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μια επιλογη ειναι να πας στο gamedata και να σβησεις οτι εχει σχεση με το gt και ξαναφορτωσε το παιχνιδι, για να ξαναπερασεις την εγκατασταση και τα updates απο την αρχη... η 2η επιλογη ειναι να πας στο gamedata και να σβησεις οτι εχει σχεση με το gt και ξαναφορτωσε το παιχνιδι, οταν θα σε προτρεψει να κανεις τα update, μην τα κανεις, αν τοτε παιζει κανονικα, το συζηταμε παλι... εγω υποψιαζομαι οτι σου δινει λαθος αναβαθμισεις...το gt5 εχει αρκετα update που πρεπει να γινουν το ενα μετα το αλλο.πολυ πιθανο να ειναι καποια παπαρια της σονι, αλλα δοκιμασε να το τρεξεις χωρις τις αναβαθμισεις..
madkid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μια επιλογη ειναι να πας στο gamedata και να σβησεις οτι εχει σχεση με το gt και ξαναφορτωσε το παιχνιδι, για να ξαναπερασεις την εγκατασταση και τα updates απο την αρχη... η 2η επιλογη ειναι να πας στο gamedata και να σβησεις οτι εχει σχεση με το gt και ξαναφορτωσε το παιχνιδι, οταν θα σε προτρεψει να κανεις τα update, μην τα κανεις, αν τοτε παιζει κανονικα, το συζηταμε παλι... εγω υποψιαζομαι οτι σου δινει λαθος αναβαθμισεις...το gt5 εχει αρκετα update που πρεπει να γινουν το ενα μετα το αλλο.πολυ πιθανο να ειναι καποια παπαρια της σονι, αλλα δοκιμασε να το τρεξεις χωρις τις αναβαθμισεις.. προσπαθησα να κανω τις 21 αναβαθμισεισ για το γτ5 και γινετε η οθονη μαυρη.. εσβησα τα παντα απο το ντατα και οταν μου ζηταει αναβαθμιση παταω οχι και παλι μαυρη οθονη.. ειναι σαν να μπαινει στο παιχνιδι αλλα δεν μπορει να μου δειξει το μενου
xavier Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασε το παιχνιδι με το ιντερνετ κλειστο. επισης κανε κανα reboot στο ps3. αν παλι δεν παιζει, κατι τρεχει με το δισκακι....
madkid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασε το παιχνιδι με το ιντερνετ κλειστο. επισης κανε κανα reboot στο ps3. αν παλι δεν παιζει, κατι τρεχει με το δισκακι.... ωραι 8α το δοκιμασω χωρις ιντερνετ.. στο ps3 slim 80γιγα παιζει κανονικα στο φατ το 40αρι δεν παιζει.. ωστοσο restore να κανω το γρηγορο η αφτο που λεει 2 ωρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα