Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενα φιλαρακι μου θελει να κανει μια μικρη αναβαθμιση στο pc του που ειναι 6ετιας και θελει να παρει μια καρτα γραφικων, δινει μεχρι 70 ευρω και η οθονη του εχει αναλυση απ οτι μου ειπε 1280x1024, τωρα για καρτα γραφικων εχει μια ATI Radeon HD 4800 Series 512MB. Υπαρχει κατι αξιοπρεπες σε αυτα τα λεφτα? και επισης θα μπορει ας πουμε να παξει το gta 5(με το καλο οταν βγει) εστω και στα low??

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να κοιταξει σε μεταχειρισμενη κάρτα....στα 70 ευρω δε θα βρει κάτι αξιολογο. Απο την αλλη, το gta v δε ξέρουμε τι requirements θα θελει αλλα φαντάζομαι οτι ακομα και σε low, θα θέλει δυναμη. Οποτε ας ψαξει για 7770+ σε αγγελιες αν βιαζεται να αλλαξει κάρτα. :)

Δημοσ.

Για καινούρια κοιτάζει εδώ: http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7730. Βέβαια στα 70-80 ευρό παίζουν οι μεταχειρισμένες 5850/6850 που είναι ανώτερες. Το σύστημα του φίλου ποιο είναι; Τι τροφοδοτικό έχει; 

Δημοσ.

Έχει 48ΧΧ σε 230άρι τροφοδοτικό;; Χμ.. Αφού την αντέχει... Ας μείνει όπως είναι. Εξάλλου η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή και με τόσο μικρό τροφοδοτικό δεν μπορεί να βάλει κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχει. Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτό με το τροφοδοτικό. 

Δημοσ.

Ας μας πεις πρώτα όλο το σύστημα αναλυτικά και βλέπουμε. Και το συγκεκριμένο μοντέλο του psu. 

Δημοσ.

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-gigabyte-ati-radeon-hd-6670-(2gb,-d

Νομίζω είναι ότι πρέπει. Την είχα δοκιμάσει και ήταν αρκετά καλή αν θυμάμε καλά το skyrim σε max το έπαιζε χωρίς lag στα 60 fps.

Επείσης είναι 400 watt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...