Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να κανω εναν υπολογιστη αποκλειστικα για gaming το budget ειναι γυρω στα 1000 ευρω αν μπορει καποιος να μου κανει μια πληρη συνθεση εκτος οθονης ποντικιου πληκτρολογιου!

Δημοσ.

αν μπορεις να μου κανεις και την σουμα λιγο!

συνολο?

ενδιαφερεσε για o/c sli/cf?

σλι οχι αλλα για οβερκλοκ ενδιαφερομαι!

συνολο?

Δημοσ.

η μητρική δεν κανί για ο/c αφτί αντεχει το ο/c http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html

ρε παιδια εγω διαβασα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη οτι ανεβαζει πολυ ψηλες θερμοκρασιες με την μανισια ψυκτρα χωρις να τον κανεις οβερκλοκ! ισχυει κατι τετοιο και αν ναι μια φτηνη ψυκτρα που να κανει δουλεια ομως?

Δημοσ.

ρε παιδια εγω διαβασα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη οτι ανεβαζει πολυ ψηλες θερμοκρασιες με την μανισια ψυκτρα χωρις να τον κανεις οβερκλοκ! ισχυει κατι τετοιο και αν ναι μια φτηνη ψυκτρα που να κανει δουλεια ομως?

Για θερμοκρασιες δεν ξερω, απο θορυβο παντως λενε οτι θα σου παρει τα αυτια οποτε καλυτερα να μπει μια ψυκτρα των 30 ευρω.

εκανα ενα pc για δειτε λιγο και περιμενω γνωμες! http://prntscr.com/1szn0f

Η συνθεση σου εχει καποιες υπερβολες και βγαινει πανακριβη γι' αυτα που προσφερει. Η 760 ειναι λιγη μπροστα σε 770 και 7970 που χωρανε στο μπατζετ, ενω το τροφοδοτικο ειναι τρελο overkill,

Δημοσ.

Για θερμοκρασιες δεν ξερω, απο θορυβο παντως λενε οτι θα σου παρει τα αυτια οποτε καλυτερα να μπει μια ψυκτρα των 30 ευρω.

Η συνθεση σου εχει καποιες υπερβολες και βγαινει πανακριβη γι' αυτα που προσφερει. Η 760 ειναι λιγη μπροστα σε 770 και 7970 που χωρανε στο μπατζετ, ενω το τροφοδοτικο ειναι τρελο overkill,

ποια καρτα δηλαδη θα μου προτεινες και τι τροφοδοτικο?

Δημοσ.

τροφοδοτικό , μνήμες, ssd, κουτί αλλά και λίγο η μητρική θέλουν άλλαγμα 

ρίξε μια ματιά στην σύνθεση που σου παρέθεσα στα αρχικά ποστς ts . Και αλλάζουμε cpu και μητρική γιατί στην συνέχεια ανέφερες ότι θέλεις oc 

Δημοσ.

τροφοδοτικό , μνήμες, ssd, κουτί αλλά και λίγο η μητρική θέλουν άλλαγμα 

ρίξε μια ματιά στην σύνθεση που σου παρέθεσα στα αρχικά ποστς ts . Και αλλάζουμε cpu και μητρική γιατί στην συνέχεια ανέφερες ότι θέλεις oc 

για ποιον λογο ? αιτιολογησε το καθενα ξεχωριστα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...