Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω σύνδεση HOL 24αρα με ρούτερ το Alcetel Cellpipe 7130

Σήμερα καθώς ήμουν στο PC , σε μια φάση δεν μπορούσα να μπω σε καμία σελίδα στο ίντερνετ, ταυτόχρονα ΟΜΩΣ ακουγα μέσω VLC ραδιόφωνο κανονικά! αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ σε καμία σελίδα στο Internet! είναι φυσιολογικό αυτό;

Έκανα ενα Restart το Ρούτερ, έφτιαξε κανονικά, αλλά μετά έκανε άλλο ένα restart μόνο του, μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση,ούτε είχα πειράξει κάτι. 

τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου:

nzm5py.jpg

Υ.Γ. το ίδιο πρόβλημα ήταν και στα αλλα 2 PC μέσα στο σπίτι (λάπτοπ)

Και τωρα δν εχω ιντερνετ

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Και σε μενα με hol τωρα 2-3 μερες το κανει .... και φαντασου οτι ο μονος λογος που εμενα συνδρομητης ηταν οτι δεν ειχα προβλημα με κολληματα η αποσυνδεσεις κατα τα αλλα ουτε vdsl εχει ουτε fdast path εχει και δινει και τηλεφωνο μεσω voip.

• Super Moderators
Δημοσ.

κατα τα αλλα ουτε vdsl εχει ουτε fdast path εχει και δινει και τηλεφωνο μεσω voip.

περίεργο γιατί ο κολλητός μου έχει vdsl με HOL και τηλέφωνο χωρίς VOIP

επίσης δίνουν fastpath πλέον, τουλάχιστον στην adsl...

Δημοσ.

Δίνουν όντως fastpath αλλά σε προφίλ 12άρι. Αν θέλεις τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και ρωτάς. Αν και εσύ έχεις voip οπότε μάλλον δεν θα σε βάλουν.

Δημοσ.

Υπαρχει τελικα προβλημα στο ρουερ, δοκιμασα για 2 ημερες ενα αλλο χωρις προβληματα, εβαλα το δικο μου, με την μια προβλημα, πως μπορω να ζητησω απο την χολ αλλαγη ρουτερ; πρεπει να ερθει τεχνικος να το δει αναγκαστικα;

Το προβλημα δεν εμφανιζεται ολη την ωρα, και ελισης σημερα μ εκανε αλλο κουλο... δεν το βλεπαν ασυρματα αλλες συσκευες, χωρις να πειραξω κατι εγω

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω χτες παλι δεν ειχα τηλεφωνο σε μια φαση και επρεπε να κανω restart.

Router αλλαξα πριν απο κανα μηνα με καινουργιο netfaster iad2 κατι αλλο παιζει μαλλον και πιθανοτατα ειναι δικο τους θεμα.

Δημοσ.

Keravnos21 άλλο πρόβλημα έχεις εσύ άλλο ο TS. Μην τα συγχέεις. Το πρόβλημα του TS είναι καθαρά το ρούτερ, αφού είπε ο άνθρωπος με άλλο που δοκίμασε δεν έχει πρόβλημα. (Οπότε και θα πάρεις τηλέφωνο, θα τους πεις τι δοκίμασες και θα σου δώσουν άλλο).

Το πρόβλημα το δικό σου Keravnos21 είναι πιθανό να έχει όντως να κάνει με την πλατφόρμα τηλεφωνίας της HOL. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους να το δουν πιο προσεκτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...