Antwni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εεμ..απο 2.1 τι προτηνεις? απο γαμε παιζω οτιδηποτε υπαρχει χδ Αν παίζεις ας πούμε κανα cod ή bf θα σε βολέψουν πολύ καλύτερα τα ακουστικά. Αλλά γενικά άμα θες να ''μπεις'' καλύτερα στο παιχνίδι τα ακουστικά είναι η καλύτερη λύση.Δεν ενοχλείς και κανέναν άλλο (με τους πυροβολισμούς κτλπ ) Από 2.1 αυτά που αγαπούσα πολύ και ήθελα να τα πάρω μεταχειρισμένα πριν λίγο καιρό αλλά δεν έκατσε, είναι αυτά. Γ&μούσανε πολύ Τώρα οι περισσότεροι μιλάνε για τα edifier, ότι έχουν πολύ καλό ήχο και είναι καλύτεα από τα logitech.Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω τίποτα.Αλλά για να το λένε κάτι θα ξέρουν.Αυτά που πρότεινε ο babdig φαίνονται τούμπανα.
Aspidas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε εγώ έχω τα Ζ506 (5.1) και σε trap songs τρέμει το δωμάτιο λέμε!!! Απλά μην έχεις τα 5 ηχεία μπροστά σου όλα γιατί είναι βαβούρα... 1
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θα κοιταξω αν φτιαχνονται..μιας και ειναι πολυ δυνατα αν θελει απλα καινουριο βυσμα φτιαχνεται.
cabdik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 τα EDIFIER εχου ξυλινο Subwoofer και εχει καλυτερη αποδοση...!! δεν εχω ακουσει τα συγκεκριμενα, αλλα εχω ακουσει ενα σετ 2,1 πολυ μικροτερα, αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/317580/Edifier-M1350.html το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση για το μεγεθος του και το κοστος του..!!!!! το οποιο παρεπιπτοντως, εχει και αυτο ξυλινο Sub...!!! οπως και τα δικα μου (Logitech X-540),με το ξυλινο sub, μπορουν και αποδιδουν (για την κατηγορια τους, φυσικα) πολυ καλο μπασο..! 1
louts Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505622 από έμενα αφτα
farcry2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο ηχειο μεχρι 45
Foxoulhs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε εγώ έχω τα Ζ506 (5.1) και σε trap songs τρέμει το δωμάτιο λέμε!!! Απλά μην έχεις τα 5 ηχεία μπροστά σου όλα γιατί είναι βαβούρα... οσο για αυτο που ειπε ενασ φιλος πριν πως οταν ακους μουσικη δν λειτουργουν ολα τα ηχεια ησχυει? η δουλεβουν κανονικα ολα τα ηχεια? Ααα..επισης τι λετε για τα logitech g230 headset που ανεφερα και ποιο πανωω
Aspidas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Με το AIMP3 παίζουν όλα τα ηχεία (φοβερός δωρέαν player Που παίζει τα πάντα από μουσικά αρχεια)
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα mp3 έχουν 2 κανάλια ήχου οπότε ναι δεν παίζουν όλα μαζί. Εκτός αν από το software της κάρτας ήχου σου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις stereo surround σε creative ή speaker fill οπως το λεει η realtek αν θυμαμαι καλά οπότε θα στέλνει σε όλα τα ηχεία τα 2 κανάλια του ήχου. Edit: αν το κάνεις από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου τότε θα παίζουν παντού όλα ανεξαρτήτως προγράμματος. Όπου βλέπει 2 channels θα το κάνει, όπου βλέπει 5.1 υποτίθεται ότι παρακάμπτει την ρύθμιση και παίζουν σωστά όπως πρέπει. 1
Foxoulhs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καταλαβα..αλα μαρεσει που εχω κανει σε 2 ποστ ερωτησει για τα logietch g230 και δν μου εχει απαντησει κανενας..
Foxoulhs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εε δε θα ξερουμε λογικα σου φενεται λογικο τοση που ειμαστε εδω μεσα να μν ξερει κανενας για εκεινο? παντως παρηγγειλα το logitech g430
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τουλάχιστον δεν απαντούσα γιατι δεν ηξερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα