Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεσε στα χερια μου ενα παλιο λαπτοπ το οποιο δεν ανοιγει και θελω να δω αν μπορω να παρω τα αρχεια απο το σκληρο. το προβλημα ειναι οτι ο σκληρος ειναι αυτος εδω seagate momentus 4200.2 ST9100825A

και προσπαθω να τον βαλω σε ενα παλιο σταθερο αλλα δεν τα καταφερνω ..τι συνδεση θελει? ευχαριστω

Δημοσ.

η συνδεση αυτη υπηρχε σε σταθερους υπολογιστες΄η μονο σε λαπτοπ? γιατι εχω καποιους αν ειναι να ψαξω 

Μόνο σε laptop. Οι αντάπτορες που σου προτάθηκαν είναι η μόνη λύση για μεταφορά αρχείων.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις θα παραγγειλω τον ανταπτορα απο το ebay αλλα μεχρι να μου ερθει μηπως να δω γιατι δεν δουλευει το λαπτοπ? τι μπορει να εχει χαλασει? παταω να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναβουν 2 λαμπακια και να σβηνουν αμεσως,δεν ακουγεται να λειτουργει ανεμιστηρας..δεν θα επρεπε να μπαινει τουλαχιστον μεχρι τα bios ακομα και αν ειχε χαλασει ο σκληρος?μηπως καηκε καμια μητρικη?το λαπτοπ ειναι αυτο acer aspire 1652zwlmi .ευχαριστω!

Δημοσ.

ε στα λαπτοπ δεν εχεις και πολλά πράγματα μιας και όλα είναι πάνω σε μία πλακέτα τις περισσότερες φορές. Βγάλε την μπαταρία και προσπάθησε να το ανοιξεις με το τροφοδοτικό του. Επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό. Ε μετά τι άλλο; Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. 

Ναι αν ειχε θεμα με τον δισκο θα ανοιγε.

Δημοσ.

Το πρώτο που έβαλες είναι για 3,5" δίσκους, δεν θα μπει ο δίσκος χωρίς και άλλον αντάπτορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπερδευτικα! τι να παρω για να κανω δουλεια? μπορειτε να προτεινετε και απο ebay uk μπας και ερθει και πιο γρηγορα γιατι απο την κινα δεν τον γλιτωνω τον μηνα .

thanks

edit για αυτο εδω τι λετε ? http://www.ebay.co.uk/itm/2in1-IDE-to-SATA-SATA-TO-IDE-Converter-Adapter-Suppot-ATA-100-133-Cables-UK-/141063369542?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item20d8083346

Επεξ/σία από kousman
Δημοσ.

Αυτό απλά είναι πρότυπο ταχύτητας,όπως και οι sata3 δίσκοι μπαίνουν σε sata1 μητρική,από την στιγμή που είναι ide θα μπει και θα δουλέψει μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...