Thodoris_ink Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησα να σου στείλω PM αλλά δε μπορείς να λάβεις μου λέει.
kalmik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κρίνω από το Nexus 7άρι μου, η ποιότητα κατασκευής δεν έχει καμία σχέση με iPad.
Costas_v Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, το έχει ρουτάρει κανείς από εσάς? Ο μόνος λόγος που φοβάμαι να το αγοράσω για να μη το κολήσω είναι γιατί πρέπει να το ρουτάρεις για να μπορείς να βάλεις USB στικάκει ώστε να ακούς μουσική και ταινίες. Μπορείς και μέσα στα 32 GB που έχει εννοείται αλλά για την συγκεκριμένη δουλειά που το θέλω εγώ δεν αρκούν. Αν πίστευα ότι θα το καταφέρω θα το είχα εδώ τώρα. εκτός του ότι τα Nexus είναι τα ευκολότερα για root, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλήξεις με "τούβλο" κατά γενική ομολογία στο xda. Ακόμη όμως, υπάρχει και η εφαρμογή Nexus media importer που δεν το χρειάζεται κοίταξέ το 1
kyriosotinanai Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το έχει ρουτάρει κανείς από εσάς? Ναι, είναι μάλιστα πανεύκολο με το nexus root toolkit. Και μιλάμε για nexus. Δεν έχει φόβο.
evmenis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλλον διωχνουν το στοκ που εχουν στην αποθηκη και οχι μονο στην ελλαδα. http://www.ebay.co.uk/itm/Google-Nexus-10-10-32-GB-Android-4-2-JellyBean-Wi-Fi-Tablet-Black-/290933226712?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43bcf8bcd8 http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Google-Nexus-10-32GB-Android-4-2-Tablet-w-Dual-Cameras-GT-P8110HAEXAR-/360735688829?pt=US_Tablets&hash=item53fd85c87d Εξαιρετικη τιμη παντως για αυτο το ταμπλετ. Το wifi του τι λεει?Εχει καλο σημα?
Thodoris_ink Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εκτός του ότι τα Nexus είναι τα ευκολότερα για root, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλήξεις με "τούβλο" κατά γενική ομολογία στο xda. Ακόμη όμως, υπάρχει και η εφαρμογή Nexus media importer που δεν το χρειάζεται κοίταξέ το Ευχαριστώ που μου το ανέφερες αυτό. Το έψαξα λοιπόν και είδα ότι "The following file types do not support streaming: pdf, doc, xls, epub, mobi, docx, xlsx, cbr and cbz." Έχω πάρα πολλά pdf και cbr epub που θέλω να περάσω σε στικάκια και να τα διαβάζω. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι copy paste συνέχεια από το στικάκι στην συσκευή. Αν καταφέρουν να γίνεται απευθείας streaming θα ήτανε τέλειο για μένα. Ευχαριστώ πάντως θα το παρακολουθώ μήπως βγάλουν κάποια νέα ενημέρωση στο app. Αυτό που δε κατάλαβα ακόμα είναι αν μπορεί το app αυτό να στείλει από την συσκευή στο στικάκι αρχεία. πχ. ένα επισυναπτόμενο αρχείο από το mail μου ένα αρχείο *.xls μπορώ να το στείλω στο usb ή φωτογραφίες από τη συσκευή? Μαλλον διωχνουν το στοκ που εχουν στην αποθηκη και οχι μονο στην ελλαδα. Άρα καλύτερα να περιμένουμε μπας και δούμε νέο nexus 10. Ναι, είναι μάλιστα πανεύκολο με το nexus root toolkit. Και μιλάμε για nexus. Δεν έχει φόβο. Είδα βιντεάκια για root πάνω στο nexus αλλά είμαι noob ακόμα με android και μπορεί αυτό να μην έχει φόβο να χαλάσει αλλά 350 € να κάτσω να το σκαλίσω το λυπάμε.
C1oud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλλον διωχνουν το στοκ που εχουν στην αποθηκη και οχι μονο στην ελλαδα. http://www.ebay.co.uk/itm/Google-Nexus-10-10-32-GB-Android-4-2-JellyBean-Wi-Fi-Tablet-Black-/290933226712?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43bcf8bcd8 http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Google-Nexus-10-32GB-Android-4-2-Tablet-w-Dual-Cameras-GT-P8110HAEXAR HAEXAR-/360735688829?pt=US_Tablets&hash=item53fd85c87d Εξαιρετικη τιμη παντως για αυτο το ταμπλετ. Το wifi του τι λεει?Εχει καλο σημα? Τέλειο σήμα! Πιάνει καλύτερα από το λαπτοπ μου..! Φιλε μου η οθονη του πως τα παει με τα χρωματα; Ειναι στα επιπεδα των ips της LG ;Δεν έχει τόσο ζωντανά χρώματα όπως το note 2 μου προφανώς. Αλλά δε με έχει ενοχλήσει καθόλου. Το να διαβάζεις κείμενο στο ίντερνετ η pdf η να βλέπεις ταινίες είναι απόλαυση.. Έχω δοκιμάσει και βίντεο 2κ ανάλυσης και με MX Player το τρέχει απίστευτα! Λογικά θα το έχει σε κάνα πλαίσιο να το δεις από κοντά!
Zandim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Το ειδα σημερα στο πλαισιο και ειναι πανεμορφο. Οθοναρα, μου αρεσε παρα πολυ. Και γρηγορο αρκετα απ οσο το δουλεψα. Μου φανηκε ιδιαιτερα μαζεμενο σε διαστασεις και ελαφρυ. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι ελαφρυετρο απο ipad , αλλα στα 350€ νομιζω ειναι το καλυτερο vfm ταμπλετ
g8777 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και ο topic starter (δηλ. εγω ) παρελαβε χτες, οτι θελετε ρωτατε- αν και δεν το χρησιμοποιησα πολυ μεχρι να ερθει η θηκη. Παντως σαν πρωτη εντυπωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το μονο που ισως πρεπει να συνηθισω ειναι το βαρος του (αισθητο στο χερι και δεν ξερω ποση ωρα μπορεις να το κρατας συνεχομενα.)
downhill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το ειδα σημερα στο πλαισιο και ειναι πανεμορφο. Οθοναρα, μου αρεσε παρα πολυ. Και γρηγορο αρκετα απ οσο το δουλεψα. λογικά πρέπει να είναι η ίδια οθόνη που έχει το samsung note 10.1 2014, 2560 x 1600 pixels οθονάρα όντως!
HERTHAN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγα το πρωι στο Πλαισιο να το επεξεργστω λιγο.....το κρατουσα κανενα τεταρτο και αφου περασε το τεταρτο νομιζα οτι κρατουσα τουβλο(μπορει να ειναι κολλητικο με τοσα touvlo X εκει μεσα) στα χερια μου δεν αντεξα αλλο και το παρατησα. Μαλλον θα τσιμπησω το 7αρι τα Χριστουγεννα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις