morfeas-dsl- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις κανα λινκ για αυτο? http://au.ibtimes.com/articles/507782/20130921/nexus-5-10-lg-asus-release-date.htm 14 οκτωβριου εννοουσα
C1oud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω.. Αξίζει τα λεφτά του πραγματικά.. Απίστευτη οθόνη.. Δε ξέρω βέβαια τι θα λέει το καινούριο βεβαια..
barman_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 φοβερη τιμη,οποιος το ηθελε δεν εχει λογο να μη το παρει πλεον
hasiotis_john Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω.. Αξίζει τα λεφτά του πραγματικά.. Απίστευτη οθόνη.. Δε ξέρω βέβαια τι θα λέει το καινούριο βεβαια.. Και μένα μου αρέσει, αλλά με φοβίζει η μεγάλη ανάλυση που έχει! Εννοώ, μήπως ΔΕΝ υπάρχουν πολλές εφαρμογές ή παιχνίδια που να αξιοποιούν την ανάλυση αυτή?? Κάπου έχω διαβάσει πως φαίνονται με χαμηλότερη ανάλυση! Το ίδιο και τα βίντεο από youtube, που μπορεί να τα βάζεις στα 1080p αλλά και πάλι φαίνονται λες και είναι 480p! Ισχύει κάτι τέτοιο φίλε C1oud? Μπορείς να μας πεις (ή όποιος άλλος το έχει) σε 1-2 γραμμές αν ισχύουν τα παραπάνω? Επίσης πολλοί λένε ότι θερμένετε πολύ με την τελευταία αναβάθμιση και η μπαταρία τελειώνει για πλάκα!!
ougxar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μακαρι να πεσετε σε κομματι που δεν εχει bleeding ,γινεται χαμος στο xda
kyriosotinanai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης πολλοί λένε ότι θερμένετε πολύ με την τελευταία αναβάθμιση και η μπαταρία τελειώνει για πλάκα!! Ενταξει, θερμαινεται αρκετα, αλλα δεν το βρισκω (πολυ) ενοχλητικο. Η καταναλωση της μπαταριας για μενα ειναι λογικη με παραγοντα την οθονη του και μονο. Οσον αφορα την αναλυση που αναφερει καποιος: - Γενικα ολα παιζουν μια χαρα, φαινονται μεγαλα και ανετα. Τα fonts ευκρινη οσο τιποτε αλλο. - Εξαιρεση αποτελουν ορισμενα (ελαχιστα) παιχνιδια, τα οποια δεν κανουν scale τη γραμματοσειρα τους .Αποτελεσμα ειναι το κειμενο τους ή/και καποια buttons τους να ειναι πολυ μικρα και unreadable, παρ'ο,τι τα γραφικα τους παιζουν μια χαρα. Αλλα σχολια: Γενικα πεταει απο ταχυτητα. Ορισμενες φορες ομως οταν θελει να υπολογισει πολλα pixels / vector graphics, μπορεις να πεις οτι lagαρει. Το μονο παραδειγμα που μπορω να σκεφτω τωρα ειναι στο google maps οταν κανεις panning / zoom. Παντως, παλι, γενικα ειναι super. Ειδικα στα 3D παιχνιδια δεν παιζεται. Το περιμενα λιιιιγο πιο ελαφρυ. Συνηθισμενος στην ανεση του nexus 7, το nexus 10 ειναι σαφως λιγοτερο portable και λιγοτερο βολικο. Κουραζεσαι αν το κρατας στο χερι μετα απο λιγη ωρα. Προτιμω περισσοτερο το nexus 7 μου για τα περισσοτερα tasks. Η τιμη ειναι εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου. Το αγορασα παρα πολυ προσφατα refurbished απο ebay για 300 λιρες, και μαζι με τα μεταφορικα εβγαινε λιγο παραπανω απο την τιμη του πλαισιου.
morfeas-dsl- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 kyriosotinanai μιας και εχεις και τα δυο , ποιο προτεινεις για καμμια σειρα ξαπλωμενος σε κρεβατι/καναπε; Ευχαριστω!
MasterX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εγω για ξαπλωμενος στο κρεββατι λεω 7-8" απο μια μικρη δοκιμη που εχω κανει με 7αρι.. Δεκαρι δεν εχω δοκιμασει αλλα απ οτι μου εχει πει φιλος ειναι βαρυ και κουραζει..
morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Απο δεκαρι εχω αποψη, εχω αγορασει αρκετα και μπορω να πω οτι αν δε βαζεις υποτιτλους βολευει πολυ. Αν ομως βαζεις τοτε κουραζει το να κοιτας τοσο κοντα και να στηριζεις 550+ γραμ. πανω σου με το ενα χερι για δυο+ ωρες. Για 7αρι ομως νεξους δε γνωριζωAnyway θα περιμενω 2 βδομαδες να δω και το νεο. Η τιμη δυσκολο να ξαναανεβει
C1oud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα δε με ενοχλεί όταν διαβάζω στο κρεβάτι η βλέπω ταινίες γιατί το βάζω στο stand του η το ακουμπάω κάπου. Δε βρίσκω το λόγο να το κρατάω 2 ώρες ακόμα και 7αρι να ήταν.
Darthvader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα δε με ενοχλεί όταν διαβάζω στο κρεβάτι η βλέπω ταινίες γιατί το βάζω στο stand του η το ακουμπάω κάπου. Δε βρίσκω το λόγο να το κρατάω 2 ώρες ακόμα και 7αρι να ήταν. Φιλε μου η οθονη του πως τα παει με τα χρωματα; Ειναι στα επιπεδα των ips της LG ;
Thodoris_ink Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, το έχει ρουτάρει κανείς από εσάς? Ο μόνος λόγος που φοβάμαι να το αγοράσω για να μη το κολήσω είναι γιατί πρέπει να το ρουτάρεις για να μπορείς να βάλεις USB στικάκει ώστε να ακούς μουσική και ταινίες. Μπορείς και μέσα στα 32 GB που έχει εννοείται αλλά για την συγκεκριμένη δουλειά που το θέλω εγώ δεν αρκούν. Αν πίστευα ότι θα το καταφέρω θα το είχα εδώ τώρα.
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κινητα nexus παντως ειναι τα πιο ευκολα απο ολα για το ρουταρισμα
Thrylos7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη εχω πληρωσει και θα παραλαβω σημερα-αυριο ενα και το μετανιωσα, αν θελει κανεις απο Αθηνα να με εξυπηρετησει και να το παρει σφραγισμενο απο μενα με σημερινη-αυριανη ημερομηνια αγορας ας μου ριξει ενα PM... ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις