mithrid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σας. Παιρνω το θαρρος να ζητησω τη βοηθεια σας αμεσα,καθως διαβασα το σχετικο θεμα και το θεωρω πολυ αναλυτικο και εμπειρικο. Ως νεος χρηστης hol ηρθε ο τεχνικος και δηλωσε βλαβη στον Οτε οπως φαινεται και στο χαρτι και μεσω του cellpipe βλεπω τα εξης χαρακτηριστικα αφου μου στειλανε μηνυμα οτι διορθωθηκε το προβλημα. Η συνδεση γινεται ασυρματα με φουλ σημα και αποσταση μικροτερη των 2μετρων. Επειδη ειχα καθυστερηση στο ανοιγμα σελιδων,youtube,κατεβασμα τορεντ της ταξεως 70-120kb/s(το ιδιο τορεντ το δοκιμασα την ιδια στιγμη απο γειτονα και κατεβαινε με 800-1100kb/s!!) και ανεβοκατεβασματα συνεχως στα adslspeeds σαιτς της ταξεως να δειχνει μια 3.5mb και την αλλη 7mb δοκιμασα να βαλω το thomson tg585 v7(δανεικο) με version 7.4.2.7. Τα στατιστικα που εχω ειναι Καθε βοηθεια δεκτη γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα και σε περιπτωση που δεν διορθωνεται θελω να προλαβω να αποχωρησω απο την εν λογω εταιρεια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 α.δοκιμασε να κατεβασεις με καλωδιο. β.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ειναι πολυ φυσιολογικα πλεον. αν ολα πανε καλα με καλωδιο βλεπουμε και το κομματι του wireless. γ.μετα παρε τηλεφωνο την Hol απο 11 margin να στο πανε στο 9 για να κερδισεις 1 με 1,5 Mbit ακομα. αν σου πουν δεν γινεται ή στειλε email ή ξαναπαρε να πετυχεις σε αλλον.διοτι στην αρχη που εδιναν 9 Margin οι μισοι το ηξεραν και το εκαναν και οι αλλοι μισοι δεν το ηξεραν και σου ελεγαν δεν γινεται. επισης πες του φιλου σου στο v7 να κανει firmware update διοτι εχει παλιο firmware. http://leoforeia.gr/thomson/ ας κατεβασει απο εδω το generic 8.2.6.5 για το v7 και επισης οχι speedtests.δοκμαζεις κατεβασμα με καλωδιο απο καποιον καλο server πχ www.nvidia.com www.ati.com www.apple.com ή απο καποιον ftp.
mithrid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις.Το ειχα σε λαθος τοπικ το θεμα μου και μετακινηθηκε.Γιαυτο δεν καταλαβα οτι ειχε απαντηθει Eνημερωνω προσεχως!!!
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις.Το ειχα σε λαθος τοπικ το θεμα μου και μετακινηθηκε.Γιαυτο δεν καταλαβα οτι ειχε απαντηθει Eνημερωνω προσεχως!!! οκ μην ξεχασεις να παρεις και την Hol να σου ριξει το margin.δεν θυμαμαι σε ποια κατηγορια ηταν αλλα εδω ειναι η σωστη.
mithrid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε poulinos ηρα τη hol (παρολο που υπηρχε μια αναμονη ηταν πολυ εξυπηρετικοι) και τους ζητησα να κατεβασουν το snr στο 9. Τα καινουρια στατιστικα της γραμμης μου Ειναι καλυτερα? Μου ζητησε να κανω μετρηση ταχυτητας μεσω speedtest της hol(μου δειχνει 9000-11000kbps). Του ειπα να μου αλλαξει το ρουτερ σε netfaster iad2 λογω προβληματος ασυρματου και μου ειπε οτι μπορει να το αλλαξει μονο σε wlan3,καθως τα iad2 δινονται σε χρηστες με void. Eκανα καλη επιλογη ή να ακυρωσω την αντικατασταση και να κρατησω το cellpipe?Mε ενδιαφερει πολυ το ασυρματο καθως μονο ετσι συνδεομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τα στατιστικά σου είναι μια χαρά.Κι εγώ hol(πλέον) με περίπου ίδιο line att και κουμπώνω εκεί γύρω.Τα speedtest μην τα πολυκοιτάς.Όσον αφορά για το ρούτερ, αν σε ενδιαφέρει το wireless, καλύτερα να αγοράσεις δικό σου για να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου.Ανάμεσα σε netfaster & cellpipe, θα διάλεγα το δεύτερο.
mithrid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Aναμεσα σε netfaster 3,cellpipe,bautec pstn/tw263r4-a2 και thomson tg585 v7 ποιο θα διαλεγατε με σειρα προτεραιοτητας και γιατι?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε poulinos ηρα τη hol (παρολο που υπηρχε μια αναμονη ηταν πολυ εξυπηρετικοι) και τους ζητησα να κατεβασουν το snr στο 9. Τα καινουρια στατιστικα της γραμμης μου nea statistika me snr 9 a.jpgnea statistika me snr 9 b.jpg Ειναι καλυτερα? Μου ζητησε να κανω μετρηση ταχυτητας μεσω speedtest της hol(μου δειχνει 9000-11000kbps). Του ειπα να μου αλλαξει το ρουτερ σε netfaster iad2 λογω προβληματος ασυρματου και μου ειπε οτι μπορει να το αλλαξει μονο σε wlan3,καθως τα iad2 δινονται σε χρηστες με void. Eκανα καλη επιλογη ή να ακυρωσω την αντικατασταση και να κρατησω το cellpipe?Mε ενδιαφερει πολυ το ασυρματο καθως μονο ετσι συνδεομαι. πηγες 2 Mbit παραπανω σχεδον.μπορεις να κρατησεις και αυτο που εχεις και να βαλεις πχ το thomson να παιζει για ασυρματο η να κρατησεις και μονο το thomson. Τα στατιστικά σου είναι μια χαρά.Κι εγώ hol(πλέον) με περίπου ίδιο line att και κουμπώνω εκεί γύρω.Τα speedtest μην τα πολυκοιτάς.Όσον αφορά για το ρούτερ, αν σε ενδιαφέρει το wireless, καλύτερα να αγοράσεις δικό σου για να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου.Ανάμεσα σε netfaster & cellpipe, θα διάλεγα το δεύτερο. πολλες φορες ναι το να παρεις ενακαλο δικο σου ειναι οτι καλυτερο αντι για τα δωρεαν που δινουν Aναμεσα σε netfaster 3,cellpipe,bautec pstn/tw263r4-a2 και thomson tg585 v7 ποιο θα διαλεγατε με σειρα προτεραιοτητας και γιατι? το καθενα θα εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.οποτε εσυ θα κανεις την δοκιμη και θα δεις ποιο παιζει καλυτερα για αυτο που το θες.μπορει το ενα να ειναι πιο σταθερο το αλλο να συγχρονιζει πιο ψηλα το αλλο να εχει καλυτερο ασυρματο κτλ.οποτε εσυ κρινεις ποιο αξιζει με βαση την χρηση που θες.πχ μπορει ενα να εχει καλο ασυρματο αλλα να μην σε νοιαζει γιατι πχ δεν το χρησιμοποιεις. το thomson πχ ειναι πολυ σταθερο.βεβαια αν εχει πανω το firmware 7.4.4.7 πρεπει να βαλεις πιο καινουριο και γενικοτερα καλο θα ηταν να του βαλεις το τελευταιο. 8.2.6.5 απο εδω. http://leoforeia.gr/thomson/ επισης μπορεις να βαλεις καποιο που ειναι σταθερο να παιζει σαν adsl router και καποιο που εχει καλο wireless να το συνδεσεις και να το εχεις μονο για wireless.θα ειναι 2 συσκευες μεν αλλα ετσι εχεις παραπανω επιλογες.ολα τα adsl router που εχεις μπορεις να τα κανεις access points αμα θες και να αναλαβουν αυτα το wifi κομματι.και κλεινεις το wifi απο το αρχικο adsl router.σε βοηθαμε και εμεις με τις ρυθμισεις. 1
mithrid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Eυχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινησεις!!Πολυ ωφελιμες! -Σημερα και χτες παρατηρησα αποσυνδεσεις σε αποσταση 2 μετρων απο το ασυρματο της cellpipe.Τι μπορει να φταιει?H γραμμη ή το wifi? -Πως μπορω μεσω των στατιστικων του ρουτερ να καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα με τη γραμμη ή το ρουτερ? ...επισης μπορεις να βαλεις καποιο που ειναι σταθερο να παιζει σαν adsl router και καποιο που εχει καλο wireless να το συνδεσεις και να το εχεις μονο για wireless.θα ειναι 2 συσκευες μεν αλλα ετσι εχεις παραπανω επιλογες.ολα τα adsl router που εχεις μπορεις να τα κανεις access points αμα θες και να αναλαβουν αυτα το wifi κομματι.και κλεινεις το wifi απο το αρχικο adsl router.σε βοηθαμε και εμεις με τις ρυθμισεις. Συγχωρεσε με για την ασχετοσυνη μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω το οφελος και τη χρησιμοτητητα σε αυτο Αν εχεις ενα καλο ρουτερ με wifi γιατι να συνδεσεις ενα adsl ρουτερ και κατοπιν το καλο και να μην συνδεσεις κατευθειαν το καλο?? Τι επιλογες παραπανω θα εχω?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Eυχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινησεις!!Πολυ ωφελιμες! -Σημερα και χτες παρατηρησα αποσυνδεσεις σε αποσταση 2 μετρων απο το ασυρματο της cellpipe.Τι μπορει να φταιει?H γραμμη ή το wifi? -Πως μπορω μεσω των στατιστικων του ρουτερ να καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα με τη γραμμη ή το ρουτερ? Συγχωρεσε με για την ασχετοσυνη μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω το οφελος και τη χρησιμοτητητα σε αυτο Αν εχεις ενα καλο ρουτερ με wifi γιατι να συνδεσεις ενα adsl ρουτερ και κατοπιν το καλο και να μην συνδεσεις κατευθειαν το καλο?? Τι επιλογες παραπανω θα εχω? μπορει το ενα ρουτερ να ειναι σταθερο αλλα να μην εχει καλο wifi ενω το αλλο να εχει καλο wifi αλλα να μην ειναι σταθερο.τα ενωνεις να το πω ετσι και κρατας το καλο κομματι απο καθε ρουτερ. το αν φταιει το wifi η οχι φαινεται.αν σβησουν λαμπακια και εσυ μπορεις να μπεις μεσα στο μενου του ρουτερ τοτε σημαινει οτι φταιει η γραμμη.αν ενα δευτερο Pc εχει ιντερνετ αλλα εσυ δεν εχεις και βλεπεις οτι δεν μπορεις να μπεις ουτε καν στο μενου του ρουτερ πεφτει το wifi οποτε εκει δοκιμαζεις αλλο καναλι αλλο κλειδωμα και διαφορα τετοια.
mithrid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πραματα και θαυματα....Αυριο μου ερχεται το netfaster 3.Για να δουμε....
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πραματα και θαυματα....Αυριο μου ερχεται το netfaster 3.Για να δουμε.... ελπιζω να σε καλυψει σε ολα.
mithrid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παρελαβα το netfaster wlan3. Kaταρχην πολυ καλυτερο μενου και με περισσοτερες επιλογες(ακατανοητες για μενα που ειμαι ασχετος ),ενω η διαφορα στο ασυρματο απο το cellpipe ειναι εμφανης. Δεν ειχα μεταβολες στο δικτυο(δεν ανεβοκατεβαιναν τα db στο ιδιο σημειο τοσο οσο στο cellpipe) και μετα απο αλλαγη καναλιου στο 6 και επιλογη 20hz(ειχα και επιλογη 20/40hz που επεκτεινε το ευρος καναλιων κατα 2 και 10 αλλα δεν ηξερα αν θα βοηθουσε πουθενα καθως βρισκω 17-19δικτυα με 1,6,11 channels και γινεται της παρεμβολης...το καγκελο) δοκιμασα τορεντ και κατεβασα με 1.1mb/s! Εχω και τα νεα στατιστικα απο τα οποια θελω να μου πειτε αν ειναι ολα ενταξει
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 συγχρονιζεις αρκετα καλυτερα απο πριν.σχεδον 2,5 Mbit παραπανω οπως βλεπω.το max κατεβασμα θα ειναι θεωρητικα κοντα στα 1,7 -1,8 Mbyte/sec.(με καλωδιο θα ειναι πιο ευκολο να το πετυχεις αντι για wireless.επισης μην τρελενεσαι με το 1,6,11 για καναλι.δοκιμασε και αλλα ενδιαμεσα.απλα απεφυγε 12,13 γιατι δεν τα πιανουν ολες οι καρτες. 1
mithrid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 συγχρονιζεις αρκετα καλυτερα απο πριν.σχεδον 2,5 Mbit παραπανω οπως βλεπω.το max κατεβασμα θα ειναι θεωρητικα κοντα στα 1,7 -1,8 Mbyte/sec.(με καλωδιο θα ειναι πιο ευκολο να το πετυχεις αντι για wireless.επισης μην τρελενεσαι με το 1,6,11 για καναλι.δοκιμασε και αλλα ενδιαμεσα.απλα απεφυγε 12,13 γιατι δεν τα πιανουν ολες οι καρτες. Να σαι καλα poulinos!Χαρη σε σενα κατασταλαξα σε θετικες εντυπωσεις και σε ευχαριστω Οσον αφορα τα καναλια πιανω 3δικτυα με καναλι 1,5δικτυα με 6,7δικτυα με 11 και 2 με 13.Το ρουτερ εχει οριο μεχρι και 13. Με βαση τα παραπανω ποιο καναλι θα επελεγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα