Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κλειδιά από TechNet / MSDN θεωρούνται retail κλειδιά. Μετά από τις κάποιες ενεργοποιήσεις απενεργοποιούνται, εκεί όντως θα μείνετε με το κλειδί στο χέρι. Επίσης είναι 100% παράνομα. Αυτά στις αγγελίες είναι 90% παράνομα καθώς αυτοί που τα βγάζουν αξιολογούν ο ένας τον άλλον (if u get it) και επίσης δεν παίζει Windows Server 2012 Datacenter 30 ευρώ, όταν κοστίζει 6.700 ευρώ. Θέμα χρόνου είναι να τους βουτήξουν.

Να συμπληρώσω επίσης πως όσοι πιάνονται ,γίνονται αυτόματα Disqualified από οτιδήποτε έχει σχέση με MS, πιστοποιήσεις ,βραβεία κτλ. Οπότε όποιος και να ήταν φοιτητής, μηχανικός κτλ θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καριέρα του. Επί της ουσίας θα την έχει τελειώσει πριν ξεκινήσει.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και θα μπει στην φυλακή και θα τον μαστιγώνουν 3 φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα, επειδή θα πρέπει να φακελωθεί με το πρόγραμμα και να δώσει δαχτυλικά αποτυπώματα και σκανάρισμα ίριδας.Και αν χρησιμοποιήσει και δυο κλειδιά θα έρθει η δευτέρα παρουσία και το τέλος των ημερών οπότε τον παρακαλούμε ταπεινά οι υπόλοιποι να μην το πράξει.

Δημοσ.

Υπάρχει κόσμος που είναι ακριβώς ΑΥΤΗ η δουλειά του , να γυρνάει από εδώ και από εκεί και να τσιμπάει αυτούς που κάνουν τέτοιες δουλειές , δε μίλησα για αυτόν που αγόρασε , για αυτόν που ΠΟΥΛΑΕΙ μιλάω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Και θα μπει στην φυλακή και θα τον μαστιγώνουν 3 φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα, επειδή θα πρέπει να φακελωθεί με το πρόγραμμα και να δώσει δαχτυλικά αποτυπώματα και σκανάρισμα ίριδας.Και αν χρησιμοποιήσει και δυο κλειδιά θα έρθει η δευτέρα παρουσία και το τέλος των ημερών οπότε τον παρακαλούμε ταπεινά οι υπόλοιποι να μην το πράξει.

Και τα λεφτά πίσω!  Μαγαζάκι που τα έβαζε "δωρεάν" έφαγε πρόστιμο μερικές χιλιάδες (ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει). Πόσο μάλλον αυτή η καρά-απατεωνιά και η εξαπάτηση. Ακόμα και οι ανυποψίαστοι αγοραστές/θύματα (π.χ. Ελ. Επαγγελματίες) κινδυνεύουν από το πατατράκ του πολύ μεγάλου προστίμου, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ για χρήση παράνομου λογισμικού.

Δημοσ.

Στην τελική πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος καταγγελία στην MS , δυο κλικ , ειδικά όταν δε θα κάνει ενεργοποίηση το νέο Office που αγόρασε. Μετά ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου, υποχρεωτικά θα κινήσει διαδικασίες η MS μέσα από το Anti Piracy που δεν είναι και πολύ φιλότιμο. Οι διαχειριστές θα πρέπει να δώσουν IP's και emails , άσε που μερικοί τα έχουν φόρα παρτίδα για να τους βρεις στο Skype.

Δημοσ.

[...] Ακόμα και οι ανυποψίαστοι αγοραστές/θύματα (π.χ. Ελ. Επαγγελματίες) κινδυνεύουν από το πατατράκ του πολύ μεγάλου προστίμου, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ για χρήση παράνομου λογισμικού.

Εδώ μια σημείωση.

Ένας επαγγελματίες που αγοράζει άδεια χρήσης για κάποιο λογισμικό ξέρει ότι θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχει και τιμολόγιο αγοράς για να είναι νόμιμος. Δεν φτάνει μόνο το καρτελάκι και νομίζω ότι το ξέρουν αυτό όλοι οι ελ-επ, οπότε δεν μπορεί να δηλώσει κάποιος άγνοια.

Δημοσ.

Εδώ μια σημείωση.

Ένας επαγγελματίες που αγοράζει άδεια χρήσης για κάποιο λογισμικό ξέρει ότι θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχει και τιμολόγιο αγοράς για να είναι νόμιμος. Δεν φτάνει μόνο το καρτελάκι και νομίζω ότι το ξέρουν αυτό όλοι οι ελ-επ, οπότε δεν μπορεί να δηλώσει κάποιος άγνοια.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος, Ο Ελ. Επ. δηλώνει τα τιμολόγιά του κάθε μήνα, μετά το πέρας το χρονικού διαστήματος που ορίζει ο Νόμος μπορεί να τα κάψει/καταστρέψει, και αυτό γίνεται. Όταν ζητηθεί από μικρομεσαία επιχείρηση τιμολόγιο από τα Windows XP, εάν το βρούν θα είναι από τύχη. Το καρτελάκι όμως φροντίζει ο προμηθευτής να το κολλήσει κάπου (όπως π.χ. στα Laptops που βρίσκεται στη βάση). To ΣΔΟΕ με το καρτελάκι θα είναι ok. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει κανένα πειστήριο, και το θύμα που τα έχει αγοράσει (από μαυραγορίτη) έχει τη συνείδησή του ήσυχη.

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό με τα τιμολόγια θα συμφωνήσω. Το ταμπελάκι όμως πρέπει να το έχει ούτως ή άλλως. Οπότε πάλι δεν μπορεί να πάρει με 30€ άδεια χρήσης για 2012 server γιατί δεν θα έχει το ταμπελάκι.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω κατεβασει απο το msdnaa windows 7 ,μεσω της σχολης μου δηλαδη. γενικα μπορουμε να τα βαλουμε σε μεχρι 2 pc αλλα εγω  το εχω βαλει σε 4 pc απο τα οποια τα 2 τα εχω αλλαξει παιρνοντας καινουρια. τωρα πια τα εχω μονο σε ενα pc αλλα μου λεει οτι δε γινεται να μου τα ενεργοποιηση οταν βαζω το cd key!!! τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

παιδια εχω κατεβασει απο το msdnaa windows 7 ,μεσω της σχολης μου δηλαδη. γενικα μπορουμε να τα βαλουμε σε μεχρι 2 pc αλλα εγω  το εχω βαλει σε 4 pc απο τα οποια τα 2 τα εχω αλλαξει παιρνοντας καινουρια. τωρα πια τα εχω μονο σε ενα pc αλλα μου λεει οτι δε γινεται να μου τα ενεργοποιηση οταν βαζω το cd key!!! τι μπορω να κανω?

Πάρε τηλ στη ms hellas και ζήτα τους να στα ενεργοποιήσουν. Αν δεν το κάνουν (γιατί τα ενεργοποίησες ήδη 4 φορές)... tough luck.

Δημοσ.

Εδω ο κοσμος πειναει και εμεις μιλαμε για νομιμοτητα κτλ κτλ ενω ολη η Ελλαδα ζει μεσα στην λαμογια. Καλα μεγαλη κουβεντα, αλλα anyway.

• Moderators
Δημοσ.

Οποτε επειδη "Ολη η Ελλαδα ζει μεσα στη λαμογιά" ας ειμαστε και μεις λαμόγια.

Ωραια συλλογιστικη αλλα anyway που λες και συ, δεν θα την αναλυσουμε εδω.

• Like 2
Δημοσ.

@alex-v δεν ξερω αν πηγαινε προς τα μενα αυτο αλλα δεν εκανα κατι που ειναι παρανομο. σε 2 max pc τη φορα τα ειχα τα windows 

thnx micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...