Bax90 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτό που είπατε κύριε micos000 έχετε δίκιο. Το σκέφτηκα και εγώ, μπορεί κάποιες από τις αξιολογήσεις να είναι fake. Αλλά ήταν το μόνο που βρήκα με τόσο καλή αξιολόγηση και σκέφτηκα να το κατεβάσω. Οσο γι' αυτό που είπαν κάποια παιδιά ότι πρέπει να ξέρουμε από που ψάχνουμε είτε windows ειτε σπαστήρι, έχω να πω ότι δεν υπάρχουν πολλές διέξοδοι. Μόνο από τα torrent μπορείς να κατεβάσεις τέτοια πραματα. Επίσης, όσο γι' αυτό που είπε ο κύριος Apatewna ότι λείπουν λεφτά από τις τράπεζες κτλ, δεν έχω τέτοια πρόβλημα εγώ, γιατί δεν κάνω χρηματικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου
denbootarei Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης, όσο γι' αυτό που είπε ο κύριος Apatewna ότι λείπουν λεφτά από τις τράπεζες κτλ, δεν έχω τέτοια πρόβλημα εγώ, γιατί δεν κάνω χρηματικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου Χάνεις πολλά αν δεν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο για χρηματικές συναλλαγές. 1
Bax90 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνεις πολλά αν δεν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο για χρηματικές συναλλαγές. Το γνωρίζω αυτό που λέτε! Αλλά πιστευω ότι είναι πιο ασφαλές να πηγαίνεις αυτοπροσώπος να πληρώνεις λογαριασμούς, παρά από το διαδίκτυο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κλοπής.
denbootarei Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το γνωρίζω αυτό που λέτε! Αλλά πιστευω ότι είναι πιο ασφαλές να πηγαίνεις αυτοπροσώπος να πληρώνεις λογαριασμούς, παρά από το διαδίκτυο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κλοπής. Και αν θες να αγοράσεις κάτι από κατάστημα εξωτερικού πχ Amazon , τότε τι κάνεις;
Bax90 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και αν θες να αγοράσεις κάτι από κατάστημα εξωτερικού πχ Amazon , τότε τι κάνεις; Θα το αγοράσεις, αλλα θα πατήσσεις επιλογη "Αντικαταβολη"
denbootarei Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το αγοράσεις, αλλα θα πατήσσεις επιλογη "Αντικαταβολη" Χαχαχαχα καλό! Δυστυχως από εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οπότε θα αναγκαστείς να αγοράσεις το ίδιο προϊον από έμπορο του εσωτερικού και θα χάσεις χρήματα
Bax90 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχα καλό! Δυστυχως από εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οπότε θα αναγκαστείς να αγοράσεις το ίδιο προϊον από έμπορο του εσωτερικού και θα χάσεις χρήματα Σοβαρα...; Έλα τωρα... Τέσπα, όταν είναι να αγοράσω από το εξωτικό θα το σκεφτω
denbootarei Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τέσπα, όταν είναι να αγοράσω από το εξωτικό θα το σκεφτω Now you are talking....
Dannie Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλώς ήρθες φίλε Μαυρογένη το "ζητήστε γνήσιο λογισμικό" που γράφεις το έβγαλε επειδή χρησιμοποίησες το σπαστήρι που λές και αυτό αφου δεν στο πούλησε η εταιρεία δεν θεωρείται γνήσιο.Το μήνυμα για τις 30 μέρες μπορεί να το ξαναβγάλει ανα πάσα στιγμή ή να προκαλέσει κάτι άλλο.Το αν είναι επιβλαβή τα σπαστήρια είναι πιθανό άλλα και άγνωστο.Μερικά θα είναι κάποια άλλα όχι.Πάντως πάντα θα υπάρχει το ρίσκο.Για να κάνει κανείς αυθεντικά τα παραθύρια που τα έχει κατεβάσει απο το ίντερνετ αρκεί να αγοράσει ένα νόμιμο κωδικό και να μην χρησιμποποιήσει σπαστήρι.Στο τμήμα των αγγελιών απο ότι είδα πουλάνε κωδικούς σε πολύ καλές τιμές είδα κάπου και με 25 ευρώ οπότε αν θες να είσαι ασφαλής και νόμιμος μπορείς να το κάνεις με ένα πολύ μικρό κόστος αν δεν θες παίρνεις τα ρίσκα σου για ιούς, κλοπή δεδομένων κλπ κλπ. Εγω ψαχνω στις αγγελιες για γνησια windows με κωδικο και δεν βρισκω...σε πιο ακριβως τομεα των αγγελιων υπαρχουν??
Captain Nemo Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγω ψαχνω στις αγγελιες για γνησια windows με κωδικο και δεν βρισκω...σε πιο ακριβως τομεα των αγγελιων υπαρχουν?? http://www.insomnia.gr/classifieds/various/software/ 1
pantote Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν και να πωλούνται τόσο φθηνά κλειδιά, π.χ. Windows 8 Pro 30€... Γενικά όταν βλέπω τέτοιες τιμές από ιδιώτες, οι οποίοι μοιράζουν κλειδιά με την κουτάλα (χωρίς να υπάρχει απόδειξη αγοράς/πώλησης), είμαι τέρμα ύποπτος.
arc Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ενδεικτικές πηγές: volume licence keys Φοιτητικά που εχουν αποκτηθεί με νόμιμο ή παράνομο τρόπο Απο «μάστορες» (επαγγελματίες ή μη) που παίρνουν κλειδιά πελατών (π.χ. σου φέρνω laptop με 8 να μου περάσεις τα 7, βάζεις σπασμένα τα 7 και πουλάς το κλειδί των 8 στο νετ) Κλεμμένα serials από trojans και η λίστα συνεχίζεται 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν και να πωλούνται τόσο φθηνά κλειδιά, π.χ. Windows 8 Pro 30€... Γενικά όταν βλέπω τέτοιες τιμές από ιδιώτες, οι οποίοι μοιράζουν κλειδιά με την κουτάλα (χωρίς να υπάρχει απόδειξη αγοράς/πώλησης), είμαι τέρμα ύποπτος. Μια περιπτωση ειναι η προσβαση σε Dreamspark/Technet/κλπ μεσω της οποιας ο πωλητης εχει γνησια κλειδια. Τις περισσοτερες φορες δεν του κοστιζει τιποτα, οποτε η χαμηλη τιμη των 30 ευρω ειναι καθαρο κερδος γι αυτον. Καλη ωρα εχω τετοια κλειδια για σχεδον ολα τα software της Microsoft, μεσω Dreamspark αλλα και για άλλα γνωστα λογισμικα (πχ Autodesk και VMWare). Η γνησιοτητα τους ομως δεν με καθιστα νομιμο εαν αποφασισω να τα πουλησω για οποιοδηποτε αντιτιμο. Μαλιστα η EULA τους αναφερει ρητα αυτες τις περιπτωσεις. Κοινως, εαν εχω αγορασει τετοιο κλειδι και καποια στιγμη σταματησει να δουλευει, καλυτερα να μην κανω τον κοπο να παραπονεθω στην Microsoft (ή σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια) 2
pantote Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μάλιστα... και έψαχνα από δω και από κει και έβλεπα και τις αντίστοιχες τιμές σε amazon κλπ, και δεν πίστευαν τα μάτια μου. Ευτυχώς, γιατί θα βγει και ένα άλλο ρητό τώρα "και έμειναν με το κλειδί στο χέρι". 1
arc Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σε κάθε περιπτωση τα 30αρια δεν ειναι «νόμιμα» retail κλειδιά, για αυτό και δεν θα τα βρεις σε σοβαρά e-shop. Αν ο «προμηθευτής» σου δεν είναι αξιόπιστος είναι πάρα πολύ πιθανό να μείνεις με «τα κλειδιά στο χέρι».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα