NT-Lars Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ζητώ τα φώτα σας Πρόσφατα και με τη βοήθεια όλων εδώ στο isomnia προχώρησα στην αγορά ενος asus memo pad 10.1'' και ειμαι απόλυτα ευχαριστημενη σε ολες του τις λειτουργιες αλλα εχω ενα θεματακι και δεν ξερω αν φταιω εγω που δεν κανω κατι καλα ή είναι όντως πρόβλημα. Κατα την ενεργοποίηση του συμφωνα με τις οδηγιες πρέπει να παταω παρατεταμενα το πληκτρο ενεργοποιησης για 2 δευτερολεπτα, οπως και κατα την απενεργοποιηση. To θεμα ειναι οτι ποτε δεν ανοιγει στα 2, ουτε στα 3, ουτε στα 4, ουτε στα 5 και γενικως το προβλημα μου ειναι οχι στα ποσα δευτερολεπτα ανοιγει αλλα οτι δεν ξερω ποσο χρειαζεται εν τελει. Ποτε δεν ανοιγει "στανταρ". Αλλες φορες πρεπει να το κραταω πατημενο περισσοτερο, αλλες λιγοτερο, και καποιες φορες πρεπει να προσπαθω 3 και 4 φορες για να ανοιξει. Στην απενεργοποιηση δεν τιθεται κανενα θεμα, σε 2 δευτερολεπτα ειναι off. Εχει αρχισει και με ανησυχει αυτη η συμπεριφορα και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει τι κανω λαθος η αν εχει αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο. Το 2ο θεματακι αφορα στοο wi-fi. Ενω η συσκευη ειναι εξαιρετικα γρήγορη στην πλοηγηση και το σημα ισχυρο, εχει τυχει 3-4 φορες να κοβεται αποτομα η συνδεση, ενω τσεκαροντας μεσω αλλων συσκευων (κινητο, Laptop, Κλπ) το σήμα δεν εχει προβλημα... Καμια ιδεα???
NT-Lars Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει τυχει σε κανεναν??? Θα πελαγωσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα