Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα λογικο αυτο που σου είπαν ! εγω στην εταιρια που δουλευω εχω αγορασει σε ολους λενοβο.. το τι εχουν τραβηξει δεν περιγραφεται και ειναι 5ετιας+

anyway αν είναι να διαλεξεις καλυτερο value for money / ποιοτητα ειναι το dell

πιο δυνατο είναι το HP

για τη χρήση που θελεις σε καλύπτουν και τα 2 ... (στον ίδιο βαθμο δεν πιστευω οτι θα δεις διαφορα ) εκτός απο τα games... που για να παιζεις games αξιοπρεπως πρεπει να ακουμπήσεις πάνω απο 700 και ίσως να λέω λιγα

παλια παιχνιδια θα στα παιζει καλα .. (οχι το crysis) αλλα όσο αν αφορα τα καινουρια px nba 2k14 θασαι με low settings στη καλύτερη

οχι αν αγοράσεις Data protection... τεσπα...

νομίζω και εγω πως vfm  ειναι το dell αλλα με χαλάει πολύ η ποιότητα κατασκευής του, πήγα το ξαναείδα...

Το άλλο δεν εχω καταφέρει να το δω απο κοντά αλλα δείχνει πολυ πιο ποιοτικό με το αλουμίνιο και πιο εύκολα αναβαθμίσιμο (μιας και σκοπευω άμεσα στα 8g ram)..

herthan μιας και το παρηγγειλες, εχει διευκρινιστει αν εχει 1 dimm ram ή 2?

Δημοσ.

herthan μιας και το παρηγγειλες, εχει διευκρινιστει αν εχει 1 dimm ram ή 2?

Αν προλαβω να περασω σημερα απο το καταστημα θα μαθω.

Δημοσ.

μια χαρα,

αν θελεις και μπορεις παιρνεις κ στην dell ενα διευκρινιστικό τηλεφωνο γιατι ειναι με αστικη χρεωση και δε μπορω να βγάλω γραμμη που δεν ξεκινάει απο 21*

Πήγα σε καταστημα για να τρεξω ενα cpu-z και εχουν βάλει κατι χαζοπρογραμματα που ουσιαστικά κλειδώνει το pc :@

edit: βρηκα σταθερό νούμερο. Ο 3217U ερχεται μονο με 2*2 gb. O 3227 υπαρχει περίπτωση να έρθει με 1*4. 

Οποτε μάλλον τρώει φόλα καθώς για να φτάσω τα 8gb θα πρεπει να δώσω επιπλέον +35€ * 2 για μνήμες...

Δημοσ.

Κοιτα για τις μνημες αν δεν βιαζεσαι να τις αλλαξεις ΑΜΕΣΑ δεν υπαρχει πιστευω λογο να το σκεφτεσαι.

Βλεπεις πως παει περιμενεις καμια καλη προσφορα κοιτας και αν θες αργοτερα και για κανεναν ssd και κανεις την αναβαθμιση αν μπορουμε να την χαρακτηρισουμε ετσι.

Στην ουσια με τον δισκο που δινει δωρακι αν τον κοστολογησουμε στα 40-50 ευρω το λαπτοπ βγαινει στα 339-349 ευρω.Και μονο ετσι να το σκεφτεις η προσφορα μαμαει.

Στην τελικη πουλας τον δισκο και παιρνεις μνημες ή βαζεις τιποτα ψιλα ακομα και παιρνεις ssd.

Εγω παραδειγμα για την θεια μου που το πηρα η οποια δεν εχει απαιτησεις ειναι κατι παραπανω απο τελειο.Σκεψου οτι ηθελα να την αγορασω και σκληρο δισκο και τωρα που τον εδινε και δωρο ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να βρω.

Μεχρι και για εμενα το σκεφτομουνα και φοβαμαι μηπως και το μετανιωσω που δεν το πηρα.

Σκεψου τα και αποφασιζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...