taroutatsou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδατε τα Emmys; Ποιες ηταν οι εκπληξεις για εσας; Προσωπικα περιμενα να παρει καποιο βραβειο καποιος εκ των χαρακτηρων του BrBa εκτος της Skylar, κατα προτιμηση ο καημενος ο Mike. Επισης ειναι το Homeland τοσο καλο οσο φαινεται απο τις πολλες του υποψηφιοτητες; Δεν το εχω δει αλλα το σκεφτομουν παντα εξ αιτιας του πρωταγωνιστη. Ακουω γνωμες.
NoisePollution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα βραβεία τα πήραν οι πελάτες για άλλη μια φορά. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Από Breaking Bad η Anna Gun (Skyler) δικαίως το πήρε, ήταν πολύ καλή στην 5α. O Jonathan Banks (Mike) ήταν επίσης πολύ καλός στο επεισόδιο που υπέβαλλε -αλλά δεν έχω καθόλου άποψη για το Boardwalk Empire. Το outstanding drama series για το Breaking Bad, όχι ότι με χάλασε , αλλά είναι λίγο περίεργο να το δώσουν στο πρώτο μισό της season... Ίσως επιρεάστηκαν από το πως ξεκίνησε η τρέχουσα season ? Επίσης η Claire Danes ήταν εξαιρετική στο Q/A του Homeland. Χαίρομαι για τα βραβεία προς JLD και Tony Hale.
taroutatsou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα βραβεία τα πήραν οι πελάτες για άλλη μια φορά. Δυστυχως θα συμφωνησω. Οπως στα Oscars το ιδιο και εδω. Παρ ολα αυτα εχει χαβαλε να τα βλεπεις. Ειναι σαν το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου. Ξερεις ποιος θα το παρει, παρ ολα αυτα το βλεπεις και πιστευεις οτι εχεις πιθανοτητες με το μερος σου.
NoisePollution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Έ όχι τώρα το Modern Family καλύτερο απ' το Louie. Μη τρελαθούμε. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Χάρηκα για Jeff Daniels worth it... 1
damian1977 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να πω και εγω πως πιστευω οτι το Emmy στον Cannavale (Boardwalk Empire) ηταν απολυτα δικαιολογημενο!! Εδωσε εκπληκτικη ερμηνεια δινοντας στον pcycho μαφιοζο που ενσαρκωνε, μια επικη διασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα