MauMaus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω φαντασου ζ-5500 εχω και ειμαι φαν της logitech...και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλα αυτα,απλα σκεφτομουν μηπως υπηρχε διαφορα στην ποιοτητα με κανενα edi, γιατι πολλοι λενε οτι ειναι γενικα καλυτερα απο logitech εχεις φοβερα ηχεια και πολυ ανωτερα απ τα Ζ-906 που ειναι η νεα σειρα ! τωρα για τα 2.1 που σκεφτεσαι πηγαινε ακουσε τα πριν αγορασεις δε χανεις τιποτα ..
Sed22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλα μην τα λες και φοβερα ... (φυσικα και ειναι) εδω διαβασα απο μερικους οτι ειναι και μουφα ευχαριστω παιδια ! 1
WalkerSW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα εχεις εσυ τα edifier ? Οχι δεν τα έχω , εχω Ζ5500 και creative T20, Αλλα έχω ακουσει σχεδον ολα τα μοντελα της Edi, ειτε σε φιλους , ειτε σε καταστηματα και είναι ανωτερα απο τα logi σε καθε τομεα (κατασκευής, κόνων, ουσιαστικών χαρακτηριστικών) και σε καθε κατηγορια ηχειων. Δεν λεω οτι ειναι τα απολυτα ηχεια , καθε αλλο δεν παυουν να είναι μετρια ηχεια υπολογιστή, αλλα για ηχεια υπολογιστη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη.
Sed22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ζ-5500 τα εχω συνοδευσει και με καρτα ηχου....( x-fi creative gamer ) Και ομολογω οτι χωρις καρτα ειναι λιγο κουφια..με την καρτα παιρνουν αλλo αερα οποτε φανταζομαι και τα edi να ειναι εξισου καλα Συγκριμενα ακουω full house music..( oχι πριονια ) και θελω ΄τελειο΄μπασο γιατι φτιαχνω και διαφορα setaki-mix ( djling ) και οσο να ναι τα εχω σκησει τα logi μου φενετε οταν τα καψω τελειως θα κινηθω σε edi 5.1 για δοκιμη
WalkerSW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ζ-5500 τα εχω συνοδευσει και με καρτα ηχου....( x-fi creative gamer ) Και ομολογω οτι χωρις καρτα ειναι λιγο κουφια..με την καρτα παιρνουν αλλo αερα οποτε φανταζομαι και τα edi να ειναι εξισου καλα Συγκριμενα ακουω full house music..( oχι πριονια ) και θελω ΄τελειο΄μπασο γιατι φτιαχνω και διαφορα setaki-mix ( djling ) και οσο να ναι τα εχω σκησει τα logi μου φενετε οταν τα καψω τελειως θα κινηθω σε edi 5.1 για δοκιμη Τα Ζ5500 καθε αλλο παρά καλο μπασο έχουν.... περισσοτερο θορυβο κανει και καλυπτει τα παντα στο περασμα του με αποτελεσμα να χανεις παρα πολυ πληροφορια απο την μουσικη... ναι ακομη και απο την House..... Αμα η κυρια ασχολία σου είναι η μουσική καλυτερα να ξεχασεις τα 5.1 και στα 350+ ευρα να κινηθεις σε καποια ημιεπαγγελματική λύση ενεργών 2.0. Μονο τοτε θα καταλαβεις γτ τα Ζ5500 ειναι μουφες που το μονο που κανουν ειναι φασαρια... ειδικα στην μουσική... Εγω εχω καταλήξει να τα χρησιμοποιω αποκλειστικα για ταινιες, διοτι μονο εκει κανουν την δουλεια τους καλα... και για να παρω κατι που την κανει καλυτερα σε αυτο τον τομεα χρειαζομαι πολλα χιλιαρικα! 1
MauMaus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οταν μιλαμε για 5.1 δε μιλαμε για μουσικη . για ταινιες μονο μουφα δεν ειναι τα 5500 αλλα τα κορυφαια στο ειδος τους !
WalkerSW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οταν μιλαμε για 5.1 δε μιλαμε για μουσικη . για ταινιες μονο μουφα δεν ειναι τα 5500 αλλα τα κορυφαια στο ειδος τους ! Ειπαμε για ταινιες την παλεύουν αλλα τα s550 ειναι καλυτερα οπως και να το κανουμε.... για πολλους αντικειμενικους και μετρήσιμους λόγους.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ευχαριστηρια μου εκατερωθεν, για την επιστροφη στη συζητηση επι του θεματος 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ελα δεν ειναι ακριβως ετσι ! προτεινει ενα μελος καποια ηχεια και ερχεσαι εσυ οχι να πεις την γνωμη σου αλλα να τα κραξεις με τον χειροτερο τροπο (ηχεια σαν πορδες κτλ) και μετα πεταγεται ο αλλος και λεει πες τα ρε midi στον ποντικα !!! αθωα αποψη ειναι αυτο ? εμενα περισσοτερο σε κατασκευασμενο πεσιμο μου βγαζει ! ελεος πια με τα τρολαρισματα εδω μεσα .. Σκεφτηκες το ενδεχομενο να αλλαξεις το nick σου σε DigitalSherlockHolmes? Και τωρα που με ξεμπροστιασες οτι με εβαλε αλλος να ποσταρω κατασκευασμενα ποστ να και μια κατασκευασμενη φωτο απο το γραφειο μου. Τα ζ523 μολις τα δανειστηκα απο φιλο και τα εστησα στο γραφειο μου μπας και καταφερω να το σωσω, μια που με καταλαβατε. (η φωτο ειναι παλια και τραβηχτηκε για αλλο σκοπο, αυτην ειχα προχειρη, μην αρχισετε να μου λετε οτι ποζεριαζω με το λαπτοπ και το ipad, γιατι οπως εκοψα κυκλοφορουν τυποι που τσιμπανε στο οτιδηποτε, οποτε ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ εκ των προτερων για να μην βρεθω και παλι προ δυσαρεστων εκπληξεων). Επισης το οτι ειπα "πορδες" 2 ηχεια δεν νομιζω οτι επισυρει βρισιδι, διοτι πανω απολα δεν προσεβαλα κανεναν εδω μεσα. Γενικα εχω δει fanboy-σμους για apple-samsung, εχω δει για mitsubishi-subaru, εχω δει για intel-amd, αλλα για 2.1 ηχεια των 50 ευρω τετοιο μισος δεν το φανταζομουν... Και ξανα-μανα: Τα z523 καλα ειναι για τα λεφτα τους, αλλα εχοντας εμπειρια απο αυτα θα πηγαινα σε αλλα αν μου ξαναδινοταν η ευκαιρια να αγορασω. Προσωπικη μου επιλογη, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, δεχτειτε το. Τα ζ5500 ειναι αλλη κατηγορια ποιοτητας (και τιμης) ειναι σαφως πολυ καλα ηχεια και vfm ειδικα στην τιμη που παιζουν αυτον τον καιρο, αλλα αυτο δεν κανει αυτοματως καλα και ολα τα αλλα μοντελα της logitech. To sub των z523 ειναι οκ, οι 2 δορυφοροι τους ειναι απλα κακοι. Αποψη ατομου που τα χρησιμοποιει ~1,5 χρονο. 1
direwolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον ειναι για κοπελα , 2 απο τα παρακάτω και εισαι εντάξει https://www.skroutz.gr/s/2009844/Sonus-Faber-Fenice.html πολυ καλος ηχος 3
Galatea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον ειναι για κοπελα , 2 απο τα παρακάτω και εισαι εντάξει https://www.skroutz.gr/s/2009844/Sonus-Faber-Fenice.html πολυ καλος ηχος Κλαίω.... 1
vizolover Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον ειναι για κοπελα , 2 απο τα παρακάτω και εισαι εντάξει https://www.skroutz.gr/s/2009844/Sonus-Faber-Fenice.html πολυ καλος ηχος Τι;;;!! 10€ μεταφορικά; Απαπαπα, πάρα πολλά! 1
Galatea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το ζευγάρι κοστίζει τόσα βέβαια, οπότε θα κάνετε κι οικονομία. Είναι στον 1.2 τόνο σε βάρος οπότε καλά είναι τα 10 για μεταφορικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το ζευγάρι κοστίζει τόσα βέβαια, οπότε θα κάνετε κι οικονομία. Είναι στον 1.2 τόνο σε βάρος οπότε καλά είναι τα 10 για μεταφορικά. Per pair λεει στα 620 κιλα Kαλα ειναι τα μεταφορικα οντως. Μονο το μεροκαματο 5-6 νοματαιων που πρεπει να τα κουβαλησουν ειναι 5πλασιο. Βεβαια θα ειχε πλακα ενα abuse στο λαθος που εχουν στο σαιτ τυπου: -Ναι γεια σας θελω να παραγειλω αυτα τα ηχεια των 150.000 -Κυριε, χρειαζεται 50% προκαταβολη -Οκ αν καταθεσω αυριο την προκαταβολη και μπει η παραγγελια ποτε περιπου θα τα εχω σπιτι μου ... (λοιπες πληροφοριακου τυπου σαλτσες) -Οκ , που μπορω να καταθεσω την προκαταβολη? -Τραπεζα Πειραως λογαριασμος 04839659834654 -Πολυ καλα, αυριο πρωι θα γινει η καταθεση και θα περασω απτο καταστημα σας να παρω την αποδειξη. Τι χρεωση υπαρχει για τα μεταφορικα οταν με το καλο παραλαβω τα ηχεια? -100ευρω κυριε, συνολο η παραγγελια σας 150.100 ευρω. -Μα στο σαιτ λετε 10ευρω μεταφορικα -Μα κυριε ειναι 100 ευρω επειδη... -Οχι, λετε 10 ευρω. -Μα.. -Οχι
Galatea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Per pair λεει στα 620 κιλα Kαλα ειναι τα μεταφορικα οντως. Μονο το μεροκαματο 5-6 νοματαιων που πρεπει να τα κουβαλησουν ειναι 5πλασιο. Νόμιζα each. Όπως και να 'χει, είναι ευκαιρία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα